alkohol na stadionach |
Autor |
Wiadomość |
szymon
Uzależniony od netu
|
|
|
|
|
Kulfon
Trajkotka pacjent nie z tej ziemi
|
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
|
Wysłany: Nie 12 Cze, 2011 19:17
|
|
|
Pomysł genialny. Dopiero będą sie nap****lać na stadionach, będą "występy" służb mundurowych z pełnym programem (armatki wodne, gazy łzawiące itd.) a oczywiście zapłacą za to podatnicy. |
_________________ |
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Nie 12 Cze, 2011 19:27
|
|
|
Bzdury jak to że podczas którejś pielgrzymki Jana Pawła II nie można było sprzedawać alko powyżej 4,5%, wtedy wszyscy stali w kilometrowych kolejkach po jakiegoś pilznera 4,4%....
Na stadionie się powinno kibicować, puki kibicowanie w Polsce nie zmieni się o co najmniej kilka stadiów rozwoju(pewnie min 10lat) to żadnego alko. |
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
|
Wysłany: Nie 12 Cze, 2011 19:32
|
|
|
ci co maja pić piją i przed i na stadionach i żadne zakazy tu nie skutkują o ile są zakazy sprzedaż przed i po meczach w odległości 200 metrów to i tak wystarczy przejśc dalej 20 m i sie napić myślę ze prawdziwym kibicom piwo nie jest potrzebne do szczęścia ale i nie przeszkadza a debile i wandale będą musieli wypić go morze by zaczęło działac i jeszcze jedno egzekucja prawa i ściganie i karanie bandytów tak mało skuteczne to jest problem |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
staaw
Uzależniony od Dekadencji
|
Wysłany: Nie 12 Cze, 2011 20:21
|
|
|
Tadeusz Drozda ładnie wyjaśnił że zakaz sprzedaży alkoholu jest bez sensu.
Kibice dawno opracowali... litr wódki w prezerwatywę i rurka prowadząca do szalika... |
_________________ Wielbi dusza moja Pana, i raduje się duch mój w Bogu, moim Zbawcy.
Nie martw się, jeżeli nie rozumiesz tego posta, nie był do Ciebie |
|
|
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Nie 12 Cze, 2011 20:35
|
|
|
staaw napisał/a: | Kibice dawno opracowali... litr wódki w prezerwatywę i rurka prowadząca do szalika... |
ja raz wniosłem pół orbuza na mecz polska-belgia nasączony do granic możliwość właśnie wódką, dwa księżyce i wesolutki byłem |
|
|
|
|
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
|
Wysłany: Pon 13 Cze, 2011 07:07
|
|
|
...zmiana ustawy dla sponsorów, korporacji piwowarskich. Na stan upicia się kiboli nie wpłynie, tak samo jak zakaz sprzedaży alkoholu wokół stadionu Widzewa przed i podczas meczu ligowego (mieszkam blisko)... zgadzam się z tym, że stan "kultury picia" Polaka, nie usprawiedliwia ustawodawcę, nie powinno być takiej zmiany... |
_________________ Homines soli animalium non sitientes, bibimus
|
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
|
Wysłany: Pon 13 Cze, 2011 11:12
|
|
|
ZbOlo napisał/a: | (mieszkam blisko) | ja tez i nie,nie ...nie nie nie nie przeszkadza mi to wcale |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
|