13 krok |
Autor |
Wiadomość |
rufio
Uzależniony od netu rozkojarzony
Pomógł: 57 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3387 Skąd: Wyższy Śląsk
|
Wysłany: Nie 26 Cze, 2011 14:26
|
|
|
myszaczek napisał/a: | teraz już ze swoim tylko, mogę iść nareszcie dalej, bo ten jest do uniesienia.... |
Bo to już tylko pumeks a nie bazalt |
_________________ I tak wszyscy skończymy w zupie .
|
|
|
|
|
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
Pomógł: 133 razy Dołączył: 05 Paź 2008 Posty: 7326 Skąd: Pyrlandia
|
Wysłany: Nie 26 Cze, 2011 15:26
|
|
|
rufio napisał/a: | Bo to już tylko pumeks a nie bazalt |
no a które jest cięższe???
kilo pumeksu czy też kilo bazaltu
no a które byś wolał aby upadło na stopę ??? |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
milutka
Trajkotka
Pomogła: 49 razy Wiek: 45 Dołączyła: 19 Lut 2010 Posty: 1705
|
Wysłany: Nie 26 Cze, 2011 22:34
|
|
|
marzena1974 napisał/a: | tylko wracając do tematu i do tego 13 kroku do czychania na łatwą zdobycz przez faceta , nie rozumiem tych mechanizmów , które kierują nim , a dokładnie do wypłynięcia na czyjimś grzbiecie na powierzchnię , nie wierzę w taką chorą miłóść nasz związek ex określił jako toksyczny i akurat w tym się z nim zgadzam to jeżeli ma tego świadomość co było z nami nie tak to dlaczego powiela ten sam błąd ? co kieruje takimi ludzmi którzy pchają się w kolejne związki nie sprzątając poprzednich ? | wiesz co Marzenko ?...po co ty sobie w ogóle tym głowę łamiesz? pytasz co kieruje takimi ludzmi ?to samo co na poczatku poprzedniego związku ...a po jakimś czasie gdy wkradnie się monotonia wychodzą na wierzch wszystkie popełnione błędy których w tym zauroczeniu ,zaślepieniu czy chwilowym uniesieniu dana osoba nie dostrzegała ...i karuzela się kręci ...dopóty-dopóki na horyzoncie nie pojawi się ktoś nowy ,ktoś kto zafascynuje swoją osobą itp .... itd ......i tak w ten sposób mamy następną ofiarę pokrzywdzoną ...a już nie wspomnę o dzieciach które cierpią najbardziej Zajmij się kochana swoim życiem i nie łam się tą kobietą bo to i tak Ci nic ie da |
|
|
|
|
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
Pomógł: 35 razy Dołączył: 27 Lut 2009 Posty: 2713 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Pon 27 Cze, 2011 07:18
|
|
|