Powrot do trzeźwości |
Autor |
Wiadomość |
Ate
Nimfomanka netowa
Pomogła: 36 razy Wiek: 56 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 1869
|
Wysłany: Śro 13 Lip, 2011 15:37 Powrot do trzeźwości
|
|
|
Zaczelo sie od piwa kiedys gdy bylo goraco. Stwierdzilam ze wcale nie mam checi na wiecej i tak alkoholizm skradal sie powolutku, by uderzyc ze zdwojona sila. <Potem jakis drink u znajomych, potem juz dwa, potem piwko w domu...
Nie mam co sobie mydlic oczu, wpadlam znowu w nalog. Znowu pije w samotnosci nocami , wczoraj po raz pierwszy, odkad zaczelam pic po przerwie, urwal mi sie film
Czyli wszystko stracone, musze zaczac od nowa. <Mam nadzieje, ze bede miala dosc sil by sie opamietac i nie spasc na samo dno.
Do swojej grupy chodze i czuje sie jak ostatnia swinia, bo ich oszukuje, chyba boje sie braku akceptacji, odrzucenia, tego ze poczuja sie mna rozczarowani.
W ogole nie czuje sie najlepiej.. stracilam radosc zycia. Tutaj tez bylo mi wstyd wejsc... |
_________________ fortes fortuna adiuvat
|
|
|
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Śro 13 Lip, 2011 15:40
|
|
|
Ate napisał/a: | Do swojej grupy chodze i czuje sie jak ostatnia swinia, bo ich oszukuje, chyba boje sie braku akceptacji, odrzucenia, tego ze poczuja sie mna rozczarowani.
W ogole nie czuje sie najlepiej.. stracilam radosc zycia. Tutaj tez bylo mi wstyd wejsc... |
to nie wstyd tylko odwaga przyznania się przed nami.
witaj Ate |
|
|
|
|
Masakra
Trajkotka O jedna impreze za duzo
|
Wysłany: Śro 13 Lip, 2011 15:40
|
|
|
Chyba wiem co czujesz. Jest napisane gdzies ze niewazne jesli zejdziesz ze sciezki. Wazne zebys na nia wrocila. Fajnie ze zrobilas ku temu pierwszy krok. Co do grupy to jestem pewien ze przyjma cie z otwartymi rekoma tylko powiedz prawde bo na pewno wiesz, ze tutaj nie ma sensu klamac w tej chorobie.
Mi tez bylo glupio napisac na forum jak sie napilem i kilka dni ze soba walczylem. Doszedlem jednak do wniosku, ze to moje zycie i oszukuje jedynie siebie. Powodzenia |
_________________ Jest tam napisane gdzies, posrod gwiazd na niebie, jak pokore w sobie miec...
W I O S N A
Dulcius Ex Asperis |
|
|
|
|
rufio
Uzależniony od netu rozkojarzony
Pomógł: 57 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3387 Skąd: Wyższy Śląsk
|
Wysłany: Śro 13 Lip, 2011 15:42
|
|
|
Ate napisał/a: | Tutaj tez bylo mi wstyd wejsc... |
Wstyd to raczej masz zakryty Nie oszukujesz ich tylko SIEBIE - bo oni sa i bedą iść swoja drogą a twoja to z lekka sie poplatała . I moja droga nic nie musisz - TY CHCESZ a to juz pół sukcesu . Cycki w dłoń i do boju . Przeciez wiesz jak to sie kończy . A swoja droga to nalezy Ci sie dobry ochczran ale to powoli . |
_________________ I tak wszyscy skończymy w zupie .
|
|
|
|
|
Ate
Nimfomanka netowa
|
Wysłany: Śro 13 Lip, 2011 15:51
|
|
|
Witaj Szymon .
Masakro nie wiem ile sil by mnie to kosztowalo zebym powiedziala w grupie, normlanie sie boje, ja wiem ze to irracjonalne, ale mam ogromny wewnetrzny opor. Moze jeszcze nie teraz... rufio napisał/a: | swoja droga to nalezy Ci sie dobry ochczran ale to powoli | nie bij |
|
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Śro 13 Lip, 2011 15:53
|
|
|
Ate napisał/a: | nie wiem ile sil by mnie to kosztowalo zebym powiedziala w grupie |
Pamiętasz Andrzeja?
Też wrócił |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
Ate
Nimfomanka netowa
|
Wysłany: Śro 13 Lip, 2011 15:56
|
|
|
Klara napisał/a: | Pamiętasz Andrzeja?
Też wrócił | oj pamietam, jeszcze jak sama sie na niego wydzieralam przyganial kociol garnkowi |
|
|
|
|
|
Ate
Nimfomanka netowa
|
Wysłany: Śro 13 Lip, 2011 15:59
|
|
|
jak sie zaklada pamietnik to trzeba po prostu zrobic to tak jakby zalozyc nowy watek? nowy post? Alkohol wyzarl mi mozg |
|
|
|
|
|
rufio
Uzależniony od netu rozkojarzony
Pomógł: 57 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3387 Skąd: Wyższy Śląsk
|
Wysłany: Śro 13 Lip, 2011 16:01
|
|
|
Ate bić Cie nie będe
Ale przełożę przez grzęde
I jak robili Szoszoni
Przyłoże żerdę do skroni
|
_________________ I tak wszyscy skończymy w zupie .
|
|
|
|
|
Klara
|
Wysłany: Śro 13 Lip, 2011 16:01
|
|
|
Ate napisał/a: | jak sie zaklada pamietnik to trzeba |
Zwrócić się z tym do Wiedźmy.
Komentarze zakładasz sama. |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
Ate
Nimfomanka netowa
|
Wysłany: Śro 13 Lip, 2011 16:03
|
|
|
dziekuje. Jezu ryczec mi sie chce , wiecie, normalnie rozbeczalabym sie jak dzieciak |
|
|
|
|
|
Klara
|
Wysłany: Śro 13 Lip, 2011 16:04
|
|
|
BĘDZIE DOBRZE!!! |
|
|
|
|
pietruszka
Moderator
Pomogła: 232 razy Wiek: 54 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 5443
|
Wysłany: Śro 13 Lip, 2011 16:07
|
|
|
Witaj Ate
Tak czy siak, stało się, ale dobrze, że tu jesteś. A teraz powolutku, pomalutku do pionu |
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Śro 13 Lip, 2011 16:10
|
|
|
Ate napisał/a: | normalnie rozbeczalabym sie jak dzieciak | już jest lepiej przesyłam Ci troszkę dodatkowej energii |
|
|
|
|
Flandria
Uzależniony od netu DDA (Dzielna, Dobra, Aktywna)
Pomogła: 69 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 3233
|
Wysłany: Śro 13 Lip, 2011 16:12
|
|
|
Ate napisał/a: | Jezu ryczec mi sie chce , wiecie, normalnie rozbeczalabym sie jak dzieciak |
|
|
|
|
|
|