pokora |
Autor |
Wiadomość |
rufio
Uzależniony od netu rozkojarzony
Pomógł: 57 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3387 Skąd: Wyższy Śląsk
|
Wysłany: Śro 13 Lip, 2011 15:07
|
|
|
O matko to w takie brednie jeszcze ktos wierzy . A te pania to poznałem - książe Iktor to przy niej guru madrości i wiedzy .prsk |
_________________ I tak wszyscy skończymy w zupie .
|
|
|
|
|
JaKaJA
Trajkotka Niespodzianka!-ja czuję!! ;)
Pomogła: 53 razy Wiek: 46 Dołączyła: 18 Wrz 2010 Posty: 1650 Skąd: Moje miasto
|
Wysłany: Czw 14 Lip, 2011 16:43
|
|
|
Flądra a po cóż miałabym to robić? to,że tam poszłam było moim wyborem,nie skonsultowałam tego z indywidualną więc niejako zrobiłam to na własną odpowiedzialność,wiele dobrego wyniosłam z tych warsztatów a to,że akurat trafiła w bardzo czuły i drażliwy punkt-bywa,dzięki temu wiem,że nie ma we mnie gotowości na zmierzenie się z TYMI sprawami i nie odważę się więcej nie konsultować takich kroków z terapką.Nie potrzebuję wycierać sobie buzi nazwiskiem kogoś kto pomógł wielu ludziom. |
_________________ Cała jestem z miłości |
|
|
|
|
Flandria
Uzależniony od netu DDA (Dzielna, Dobra, Aktywna)
Pomogła: 69 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 3233
|
Wysłany: Czw 14 Lip, 2011 16:47
|
|
|
JaKaJA napisał/a: | Nie potrzebuję wycierać sobie buzi nazwiskiem kogoś kto pomógł wielu ludziom. |
ok , zapytałam czy możesz podać
po tym jak napisałaś tak:
JaKaJA napisał/a: | terapkę chyba poniosło za bardzo,bo kolega jaki był ze mną tam z tego co wiem to nie wydrapał się z nawrotu po nich i chyba zapił |
|
|
|
|
|
Gonzo.pl
(banita)
Pomógł: 37 razy Wiek: 63 Dołączył: 22 Maj 2011 Posty: 3629 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Czw 21 Lip, 2011 05:03
|
|
|
Pamiętaj, nigdy nie zachowuj się arogancko wobec pokornych i nigdy nie bądz pokorny wobec ludzi butnych.
P.Coelho
|
_________________ Wszystko jest możliwe. Niemożliwe zajmuje tylko więcej czasu. |
|
|
|
|
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
Pomógł: 35 razy Dołączył: 27 Lut 2009 Posty: 2713 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Czw 21 Lip, 2011 06:34
|
|
|
Gonzo.pl napisał/a: | Pamiętaj, nigdy nie zachowuj się arogancko wobec pokornych i nigdy nie bądz pokorny wobec ludzi butnych.
P.Coelho |
....bardzo dobre.... |
_________________ Homines soli animalium non sitientes, bibimus
|
|
|
|
|
|