Pietruszko, tu jest mase nowych osob, chce je poznac na tyle na ile to mozliwe, a i u "starych" userow wydarzylo sie przeicez wiele nowego. Jak chce cos komentowac , musze wiedziec dokladnie o co chodzi.
pietruszka napisał/a:
teraz już wiem, czemu masz na awatarku takie oczy... ze zmęczenia
Naprawdę tak mnie odbieracie? Jest ze mną coś nie tak?
nie ,
w tym co piszesz widać zmiany na lepsze.
to tyle bu Cie uspokoić.
zastanawia mnie natomiast czemu Wampi obrała sobie ciebie wlaśnie za cel dogryzania
Mi też, nikt mnie nie lubi....
Kolejny miś się znalazł
Wysłany: Śro 27 Lip, 2011 09:40
Jonesy napisał/a:
Naprawdę tak mnie odbieracie? Jest ze mną coś nie tak?
czasem wręcz podziwiam to co piszesz a czasem ... mam wrażenie, ze stałeś się kopią Tomoe czyli kimś kto "wie lepiej" i próbuje siłą wtłuc do główki tym "głupiutkim", którzy wiedzą mniej
a po tym jak zachowałeś się w wątku Confused .. odechciało mi się czytać co piszesz ...
przynajmniej na jakiś czas
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
Wysłany: Śro 27 Lip, 2011 09:43
yuraa napisał/a:
zastanawia mnie natomiast czemu Wampi obrała sobie ciebie wlaśnie za cel dogryzania
Abstrahując chwilowo od tego, że nie jest trzeźwa, może myśli po babsku tak jak ja:
Z tego co pisze Jonesy wynika, że jest facetem - ideałem. Aż zazdrość bierze, że jakaś kobieta może mieć w domu TAKIEGO anioła. Też bym tak chciała....
Czy na pewno na tym obrazku nie ma żadnej, ale to żadnej rysy? Szukam, przeglądam i - cholera - niczego nie znajduję
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/
ja sie poddałam i nie jestem dobrym przykładem dla ciebie wypiłam przed wczasami
Sie nie przejmuj W przeciwieństwie do reszty towarzystwa masz to już za sobą. I to jest plus tej całej sytuacji
Minus jest taki, że przerabiasz to pierwszy ( chyba- bo nie znam Twojej historii) raz i nie wiadomo jak to sie dla Ciebie skończy
Nie każdy powracający od czasu do czasu w nałóg alkoholik, posiadł umiejętnośc wyhamowania w odpowiednim czasie i wiedzę co zrobić, aby w każdej życiowej sytuacji " na cztery łapy spaść "
Przy odrobinie dobrej woli można się tego nauczyć, ale wymaga to wielu lat treningu, no i co by o tym nie powiedzieć, paru życiowych strat.
Wiedza kosztuje niestety.
Z tego co pisze Jonesy wynika, że jest facetem - ideałem. Aż zazdrość bierze, że jakaś kobieta może mieć w domu TAKIEGO anioła. Też bym tak chciała....
Czy na pewno na tym obrazku nie ma żadnej, ale to żadnej rysy? Szukam, przeglądam i - cholera - niczego nie znajduję
Też tak sądzę... a że nie ma rysy? Po trosze każdy z nas nie lubi pisać o negatywnych rzeczach, to normalne.
Zapominamy że np obraz bez rys jest nierealny, to niedoskonałości dopełniają dzieła. Sprawiają że ma dusze.
Flandra napisał/a:
czasem wręcz podziwiam to co piszesz a czasem ... mam wrażenie, ze stałeś się kopią Tomoe
Kopią to za dużo powiedziane, ale Tomoe trochę złagodniała, a Jones momentami zaostrza kurs. Na razie nie przesadza, więc jest git.
A może moderacja przewali te post do Jego komentarzy? Będzie porządek a i Jones zadowolony bo tam mu przybędzie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum