PEAN dla Was Wszystkich |
Autor |
Wiadomość |
Ate
Nimfomanka netowa
Pomogła: 36 razy Wiek: 56 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 1869
|
Wysłany: Czw 11 Sie, 2011 12:00
|
|
|
|
_________________ fortes fortuna adiuvat
|
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9686
|
Wysłany: Czw 11 Sie, 2011 12:01
|
|
|
I nie stawiaj mi tu oczu! |
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
Ate
Nimfomanka netowa
|
Wysłany: Czw 11 Sie, 2011 12:03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ate
Nimfomanka netowa
|
Wysłany: Czw 11 Sie, 2011 12:05
|
|
|
Wczoraj caly dzien spedzilam z dziecmi, zakupy do szkoly( wydalam ponad 400 euro),lody, kino, wieczorem wspolne ogladanie filmu, Maly zaczyna szkole, cieszy sie jak wariat |
|
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Czw 11 Sie, 2011 12:05
|
|
|
nie rycz mała nie rycz , będzie dobrze Wiedźma przeca uroku na Ciebie nie rzuci ( zreszta cholera wie ) |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
Ate
Nimfomanka netowa
|
Wysłany: Czw 11 Sie, 2011 12:23
|
|
|
Wiecie jaki numer... Moja grupa samopomocowa chce wyslac mnie na warsztaty dla prowadzacych grupe jest to 7 weekendow w ciagu kilku miesiecy, kosztuje mase kasy, ale oni za to zaplaca. Cala oparadoks polega na tym, ze ja jestem tak rozwalona emocjonalnie a wszyscy wokol mysla( jaka to jestem silna i odpowiedzialna, i w ogole daje sobie rade ze wszystkim i jeszcze dobre slowo znajde dla tych niby slabszych, chetnie angazuje sie w pomoc. To jest nieparwdziwy obraz mojej osoby, przeklamany, bo ja wcale nie mam duzo sil.. Te warsztaty to ogromne wyroznienie, ludzie zabijaja sie za tym, czekaja czasem po kilka lat zeby sie dostac, a mnie spadly po prostu z nieba.. Warsztaty same w sobie z pewnoscia sa ciekawe i warto je zrobic, ale na dzien dzisiejszy zuplenie nie widze siebie w roli prowadzacej grupe Jakim cudem niby.. gdy sama tak zle sie czuje... |
|
|
|
|
|
sabatka
Trajkotka I`m going.... współuzależniona
Pomogła: 12 razy Wiek: 37 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 1236 Skąd: okolice Wrocławia
|
Wysłany: Czw 11 Sie, 2011 12:30
|
|
|
Ate napisał/a: | Moja grupa samopomocowa chce wyslac mnie na warsztaty dla prowadzacych grupe |
czy oni wiedzą jaki masz prawdziwy staż? kiedyś pisałaś że boisz się im powiedzieć |
_________________ Na skradający się smutek znam skuteczny sposób: stań przed lustrem, uśmiechnij się i powiedz do siebie "Kocham cię"
http://obrazyhaftowane.blogspot.com/
https://zrzutka.pl/rcta3k |
|
|
|
|
Ate
Nimfomanka netowa
|
Wysłany: Czw 11 Sie, 2011 12:33
|
|
|
sabatka napisał/a: | czy oni wiedzą jaki masz prawdziwy staż? kiedyś pisałaś że boisz się im powiedzieć | wiedza, przyznalam sie Sabatko, pisalam o tym tu, wiesz wyrazilam swoje watpliwosci, po tym jak ochlonelam, bo ta propozycja niesmowicie mnie zaskoczyla. Wcale nie zanczy ( podobno ) ze np za rok mialabym prowadzic grupe, ale kiedys tam w przyszlosci... |
|
|
|
|
|
sabatka
Trajkotka I`m going.... współuzależniona
Pomogła: 12 razy Wiek: 37 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 1236 Skąd: okolice Wrocławia
|
Wysłany: Czw 11 Sie, 2011 12:37
|
|
|
Ate napisał/a: | wiedza, przyznalam sie Sabatko, pisalam o tym tu, wiesz wyrazilam swoje watpliwosci |
skoro wiedzą i w dalszym ciągu chcą cię wyslać to może zaufaj im i idź. to by podbudowało twoje poczucie wartości i napewno by było w temacie który potrzebujesz przerabiać. a nóżsię czegoś ważnego dowiesz. a poza tym każdy papierek się przyda Ate napisał/a: | wiesz wyrazilam swoje watpliwosci |
ja zwsze rozpatrzam wszystkie za i przeciw. ale czasem po prostu warto iść na żywioł |
_________________ Na skradający się smutek znam skuteczny sposób: stań przed lustrem, uśmiechnij się i powiedz do siebie "Kocham cię"
http://obrazyhaftowane.blogspot.com/
https://zrzutka.pl/rcta3k |
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Czw 11 Sie, 2011 13:48
|
|
|
Ate napisał/a: | w ogole daje sobie rade ze wszystkim i jeszcze dobre slowo znajde dla tych niby slabszych, chetnie angazuje sie w pomoc | a może tak jest tylko Ty widzisz to inaczej , ostatnio na mojejgrupie wsparcia usłyszałem Andrzej !!! Ty sobie nie radzisz, chłopie kto jak nie Ty ? popatzr na siebie wróciłeś do trzeźwego życia , masz pracę , zacynasz normalnie funkcjonować w rodzinie, angażujesz się pomasz i.............. doszło do mnie że chyba rzeczywiście szukam dziury w całym........a może nie |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
yuraa
Moderator
Pomógł: 111 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4274 Skąd: Police
|
Wysłany: Pią 12 Sie, 2011 14:12
|
|
|