Przesunięty przez: Wiedźma Śro 11 Mar, 2009 05:41 |
Jako laik chcialem zapytac... |
Autor |
Wiadomość |
Jagna
Gaduła
|
Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 16:10
|
|
|
Mario, zaproś sobie tego kolegę do domu na kawkę ( lub co tam chcecie) , bo my raczej kawy z tym panem juz pic nie chcemy |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
|
|
|
|
|
wolf
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 19:56
|
|
|
Wiedźma napisał/a: | Zastanowię się co z nim dalej zrobić |
a o czym ty myslec?
polezie jak kilku innych z tego forum--do konkurencji----blyskotliwie sie poskrazy, wybieli wszelkie swe dzialania-opisze nas w formie kabaretowej--a po jakims czasie znow wroci
no i kolko sie zamknie
jak wroci-------to sie zobaczy
w koncu banowanie---------nie jest meczace
kilka klikniec i po klopocie |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
|
Wysłany: Śro 11 Mar, 2009 15:59
|
|
|
Wiecie co?
Zajrzałam sobie dzisiaj na forum Romka, a tam d*** bidula użala się,
że przyszedł do nas, żeby nam wytłumaczyć jak możemy poprawić naszą pozycję w Google,
a my niewdzięcznicy zlinczowaliśmy go. Ze strachu. A on przecież taki porządny Zdzisio jest
A ile sie musiał nagimnastykować, żeby to napisać, bo Jolka nie pozwala mu mówić o naszym forum.
Normalnie cały post to jedna wielka metafora o mormońskiej wiosce
A co tam! Wkleję Wam:
Diseur De Riens napisał/a: | bylem ostatnio w malenkiej, mormonskiej wioseczce. Wioseczka jest na wyspie, nikt do niej nie doplynie bo wodz wioseczki zatopil wszystkie lodki w zatoce! :-|
Najgorsze, ze sam o tym nie wiedzac! :-)
Chcialem mu o tym powiedziec,ale mnie spalono na stosie! 8-)
Za co? Za "Wiesz co moze zrobic psychicznie chory czarodziej z talentem do magii?"
Ludzie, kiedy czegos nie rozumieja reaguja na to strachem. W sumie przyzwyczailem sie, choc to smieszne bo nigdy nie szukalem w wioskach mormonskich mozliwosci pokazania ciemnych stron mocy! Zawsze bowiem wiedzialem, ze znajdzie sie lepszy czarodziej ode mnie,a placic cytatela za spalenie kurnika 5 emerytow to troche bez sensu chyba? To, ze pokazalem kilka srednio ambitnych trickow magicznych z ktorych nie byl bym dumny nawet w latach 90-tych,a z ktorych potworzyly sie legendy w wioskach mormonskich nie oznacza, ze chce komus szkodzic! :-?
Reasumujac jest milion sposobow magicznych,aby znow pojawic sie w wiosce mormonskiej, nawet lewar zna ze 2 podstwawowe,ale po co?
Ja w przeciwienstwie do niego, zawsze chcialem byc soba! Nie interesowalo mnie tworzenie nowych osobowosci i tak juz pozostanie... Zawsze odwiedzajac wioski mormonskie chodzilo mi o uczucia miedzyludzkie! W jednych wychodzilo to lepiej w innych gorzej... ;-) |
|
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
utopia [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 11 Mar, 2009 17:02
|
|
|
w sumie to troszkę ma racje- zareagowaliśmy histerycznie a z drugiej strony gdyby nam nie bruździł by normalnie wszedł i pisał. ja tam nie mam sobie nic do zarzucenia |
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Śro 11 Mar, 2009 17:16
|
|
|
Odpisalem mu na to...
Wysłany: Dzisiaj 16:38
Diseur De Riens napisał/a:
Ja w przeciwienstwie do niego, zawsze chcialem byc soba!
Dopóki byleś sobą ,to byleś na swój sposób sympatyczny ,choć czasami upierdliwy gostek...
Na tyle poznałem Cie na starym SOS-ie i Twoim forum,ze jestem pewien ,ze na DEKADENCJI czul byś się jak ryba w wodzie...Wielu z nas Cie wspierało kiedy pojawiłeś sie ze swoimi problemami...Twoje specyficzne poczucie humoru wprowadzało sporo zamieszania,ale i pozytywnej energii...Wszystko to czasu,az przeholowałeś z chlaniem i odbiła Ci palma...Kiedy zacząłeś zachowywać sie po chamsku ubliżając tym ,którzy jeszcze wczoraj Cie wspierali...Sam jesteś żałosny z pretensjami do całego świata ,ze Cie skrzywdził za grzechy niezawinione...Jezeli rzeczywiście udalo Cie sie wrócić do stanu używalności,to możesz jedynie podpisać sie pod tym postem...
Dobrych wyborów życzę... |
_________________ Jesteś taką osobą, jaką decydujesz się być... |
|
|
|
|
wolf
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Śro 11 Mar, 2009 18:57
|
|
|
Wiedźma napisał/a: | żeby nam wytłumaczyć jak możemy poprawić naszą pozycję w Google, |
akwizytorow nie zatrudniamy-------ani nie kupujemy od nich |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
|
Wysłany: Śro 11 Mar, 2009 18:59
|
|
|
To by się nazywało FOROKRĄŻCA |
|
|
|
|
wolf
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Śro 11 Mar, 2009 18:59
|
|
|
utopia napisał/a: | zareagowaliśmy histerycznie |
pragmatycznie moja droga----------ja na ten przyklad-gdy widze jak podpity koles zbliza sie do krawedzi chodnika--automatycznie zjedzam na lewy pas-nie zwalniajac.
to nie histeria-szanuje swoj czas, karoserie i jego zdrowie /choc on idiota tego nie wie/ |
|
|
|
|
wolf
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Śro 11 Mar, 2009 19:04
|
|
|
ja nie pojmuje jednego------czemu czlowiek jest na tyle glupi-------ze nie pojmuje prostej sprawy:
nie wszyscy go lubia
nie wszyscy chca z nim byc
i on sie dalej narzuca ze swoja upierdliwa "przyjaxnia"...........a potem uzala innym , ze banda emerytowanych matolow go nie lubi
czy ja ku*** mac.........mam jakis obowiazek lubic wszystkich? |
|
|
|
|
koala
(banita)
|
Wysłany: Śro 11 Mar, 2009 19:06
|
|
|
mysle ,ze d*** miał racje..
To Forum praktycznie nie ma zadnych zabezpieczen...i Spike mogłby spokojnie wysadzic je w powietrze.. |
|
|
|
|
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
|
Wysłany: Śro 11 Mar, 2009 19:11
|
|
|
wolf napisał/a: | ..mam jakis obowiazek lubic wszystkich? |
neł,,, wystarczy że lubisz swoje wiaderko z piaskownicy i kochasz swoją panią
a resztę możesz a nie musisz mieć poszanowanie
|
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
Nik@
Towarzyski
|
Wysłany: Śro 11 Mar, 2009 19:11
|
|
|
koala napisał/a: | To Forum praktycznie nie ma zadnych zabezpieczen...i Spike mogłby spokojnie wysadzic je w powietrze.. |
piszesz to z troski? |
|
|
|
|
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
|
Wysłany: Śro 11 Mar, 2009 19:13
|
|
|
uwielbiam te emoty ----------co ty na to misiek |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
|
Wysłany: Śro 11 Mar, 2009 19:13
|
|
|
koala napisał/a: | To Forum praktycznie nie ma zadnych zabezpieczen...i Spike mogłby spokojnie wysadzic je w powietrze.. |
Ale tymczasem ja Ciebie wysadzę, Andy |
|
|
|
|
|