Pomogła: 1 raz Wiek: 38 Dołączyła: 22 Sie 2011 Posty: 859
Wysłany: Śro 07 Gru, 2011 20:46
Marc-elus napisał/a:
Co tam słychać Kasiu?
Nie odzywasz się, wszystko ok?
staram się, zeby bylo ok. pozdrawiam
_________________ "Doceniaj to, co masz - praktykuj wdzięczność. Ciesz się małymi rzeczami. Żyj w teraźniejszości. Uznaj, że nie można wszystkich zadowolić i że nie da się wszystkiego kontrolować."
Co tam słychać Kasiu?
Nie odzywasz się, wszystko ok?
staram się, zeby bylo ok. pozdrawiam
Bardzo zdawkowo... nie zapominaj, że od tego są inni alkoholicy, żebyś się wyrażała precyzyjnie i szczerze...
Popijasz? Czy nie pijesz i masz zły humor?
Próby samemu nic nie dadzą, idź do tej poradni co pisałem lub innej.... I tak pójdziesz, tylko że teraz tracisz czas i zdrowie.....
Próby samemu nic nie dadzą, idź do tej poradni co pisałem lub innej.... I tak pójdziesz, tylko że teraz tracisz czas i zdrowie.....Marc-elus, ma rację Kasiu
_________________ dusze także potrzebują deszczu, ale deszczu innego rodzaju: nadziei, wiary, sensu istnienia. Gdy tego brak, wszystko w duszy umiera, choć ciało nadal funkcjonuje.
Pomogła: 1 raz Wiek: 38 Dołączyła: 22 Sie 2011 Posty: 859
Wysłany: Pon 12 Gru, 2011 20:04
Rypnęłam o beton i staram się z tego wykaraskać. Dawno mnie tak nie sponiewierało . Wszyscy ostrzegali ale ja jak zawsze najmądrzejsza Idę na terapię
_________________ "Doceniaj to, co masz - praktykuj wdzięczność. Ciesz się małymi rzeczami. Żyj w teraźniejszości. Uznaj, że nie można wszystkich zadowolić i że nie da się wszystkiego kontrolować."
Wysłany: Pon 12 Gru, 2011 20:25
kas25 napisał/a:
Rypnęłam o beton
masz jakies ślady? wstydzisz się tego? źle ci? wyrzuty sumienia? mówisz sobie że dzisiaj to na pewno się nie napije? gryzie cie od środka?
bo jak tak to właśnie tak masz czuć!
Kulfon napisał/a:
albo .....
wypastuj butki i biegusiem, nic ci nie pomoże, będzie coraz gorzej...
zaczniesz tracić wszystko co cię otacza.
ale nie panikuj.
bedzie sie to działo bardzo powoli, bo ty nie walisz dużo przecież.
za 5 lat może ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum