Jestem Bond - Jamesjamesbond (wydzielone z działu Współuzale |
Autor |
Wiadomość |
evita
[*][*][*]
Pomogła: 75 razy Wiek: 58 Dołączyła: 03 Wrz 2009 Posty: 2895 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 12:47
|
|
|
Uprzejmie proszę o usunięcie usera jamesajamesa z działy współuzależnienia a szczególnie zaś z wątku nowej userki ! Uważam, że swoimi wywodami może spowodować, że mgiełka wpadnie w wyimaginowane poczucie winy spowodowane chorymi postami jamesa !
jamesjamesbond, jesteś niereformowalny i nieobliczalny w swoich wypowiedziach ! Uważam, że zdecydowanie powinieneś znaleźć się jak najszybciej na oddziale zamknietym zakładu psychiatrycznego natomiast twojej rodzinie składam serdeczne wyrazy współczucia. Życie z takim człowiekiem, z takimi poglądami należy zapewne do najtrudniejszych jakie jestem sobie w stanie wyobrazić !
Z pokorą przyjmę czerwoną kartkę za osądzanie ale uważam, że james zasłużył sobie na to ze wszech miar |
_________________ spragniona niecodzienności,stęskniona do nadzwyczajności ...
|
|
|
|
|
kosmo
Gaduła uzależniona, ociekająca jadem...
Pomogła: 48 razy Dołączyła: 03 Sie 2011 Posty: 746
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 13:11
|
|
|
evita napisał/a: | Uprzejmie proszę o usunięcie usera jamesajamesa |
I ja, przyjmę nawet dwie... Flandra napisał/a: | wypowiedzi Bonda w tym wątku były nie na miejscu |
Jego wypowiedzi w ogóle są chybione... |
_________________ miej serce i patrzaj w serce... |
|
|
|
|
Jonesy
Upierdliwiec
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 13:32
|
|
|
Już to kiedyś pany Jamesowi napisałem, a w zasadzie pisałem wam drogie Panie, w kontekście jego.
Niekarmiony Troll umiera sam.
A posty Jamesa zaczynają mi już ostro śmierdzieć trollingiem - napuszczaniem jednych na drugich i sztucznym podgrzewaniem atmosfery. Może mam za dobre serce, może życie mnie za mało doświadczyło, ale wciąż uważam, że normalna osoba nie może mieć tak porytej psychiki - w związku z tym podejrzewam celowy trolling. |
_________________ Nemo vir est qui mundum non reddat meliorem
|
|
|
|
|
kosmo
Gaduła uzależniona, ociekająca jadem...
Pomogła: 48 razy Dołączyła: 03 Sie 2011 Posty: 746
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 13:39
|
|
|
Też podejrzewam...
Bo nikt normalny by takich bzdur, niedorzeczności nie pisał... |
_________________ miej serce i patrzaj w serce... |
|
|
|
|
jamesjamesbond
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 13:51
|
|
|
Jonesy napisał/a: |
A posty Jamesa zaczynają mi już ostro śmierdzieć trollingiem - napuszczaniem jednych na drugich i sztucznym podgrzewaniem atmosfery. Może mam za dobre serce, może życie mnie za mało doświadczyło, ale wciąż uważam, że normalna osoba nie może mieć tak porytej psychiki - w związku z tym podejrzewam celowy trolling. |
Napuszczanie na mnie jest trollingiem czy na mnie mozna napuszczać? Kogo ja tu napuszczam na kogo- mógłabyś konkretnie mi to napisać? |
Ostatnio zmieniony przez jamesjamesbond Sob 28 Sty, 2012 13:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|