Witam , mam na imię zosia. 14 będzie roczek jak nie piję.
Idzie mi świetnie, trzymając się fundamentalnych zasad w zachowaniu trzeźwości daje radę:)
U nas mrozik i korzystając z tego ,że dzisiaj ponoć dzień przytulasków, potulę was:)
_________________ wyleczony, byłbyś wolny od pragnień. A kto chce być uleczony z pragnień
_________________ Kiedy, zbyt natarczywie usiłuje zmienić sprawy, gdy żądam zbyt wiele, zbyt szybko od siebie i innych, proszę Boga, by mi przypomniał: "Powoli, ale pewnie".
EDIT: a może to jednak ja źle zrozumiałam
cyfra w powyzszym zdaniu może byc odczytana zarówno jako: "czternasty" i "czternastego"
Zosiu, doprecyzuj proszę, bo zaczynamy się gubić
_________________ I Love gołąbki Klarci.
Ostatnio zmieniony przez esaneta Wto 31 Sty, 2012 13:24, w całości zmieniany 2 razy
jeszcze niedawno nie myślałam,że ja uzależniona mogę też być wspóluzalezniona. Nie od drugiego alkoholika ,ale od jednego z moich dzieci.Konkretnie córki, ktora dokonuje moim zdaniem złych wyborow , a to z kolei jest implikacją mojego picia.
Pracuję nad tym bardzo bardzo i powoli daję jej żyć.
Moj roczek to niewiele, ale każdy kiedyś miał ten rok.Późno zaczęłam , i ważne że skończyłam.Wierzę ,że na zawsze,
14 stycznia mija rok jak trzeźwieję
_________________ wyleczony, byłbyś wolny od pragnień. A kto chce być uleczony z pragnień
Ostatnio zmieniony przez zosiasamosia Wto 31 Sty, 2012 13:29, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 48 razy Dołączyła: 03 Sie 2011 Posty: 746
Wysłany: Wto 31 Sty, 2012 13:53
zosiasamosia napisał/a:
Witam , mam na imię zosia. 14 będzie roczek jak nie piję.
To ja źle odczytałam, ale As podbiegł mi pod nogi...
Strasznie rozpaczał, myślałam, że złamałam mu łapkę i z tego wszystkiego nie skupiłam się dość, aby prawidłowo zrozumieć...
Ps. Już jest oki.
Ps.2. Tylko Tolo na mnie warczał i teraz patrzy na mnie spode łba...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum