DROGA DO NIKĄD - szukam na nowo sensu |
Autor |
Wiadomość |
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 2012 21:45
|
|
|
yoytek napisał/a: | NINA napisał/a:
(...) no w sumie na początku to strasznie mnie denerwowała moja terapka ale już jest dobrze i nie drażni mnie tak jak na początku a rzekła bym że zaczynam ją lubić
Twoja też? To może to ta sama? |
Żebyście wiedzieli jak mnie mój pierwszy terapeuta na odwyku wk****ał. Myslałem, że własnymi rękami drania uduszę............na szczęście mi przeszło |
_________________ |
|
|
|
|
NINA
Towarzyski
Pomogła: 2 razy Wiek: 46 Dołączyła: 24 Lis 2011 Posty: 158
|
Wysłany: Śro 08 Lut, 2012 08:40
|
|
|
yoytek napisał/a: | NINA napisał/a: | (...) no w sumie na początku to strasznie mnie denerwowała moja terapka ale już jest dobrze i nie drażni mnie tak jak na początku a rzekła bym że zaczynam ją lubić |
może ta sama ale bardziej prawdopodobne że na początku dużo rzeczy nas drażni a jeszcze jak taki terapeuta wali Ci całą prawdą między oczy . |
_________________ dusze także potrzebują deszczu, ale deszczu innego rodzaju: nadziei, wiary, sensu istnienia. Gdy tego brak, wszystko w duszy umiera, choć ciało nadal funkcjonuje. |
|
|
|
|
yoytek
Towarzyski yoytek
Pomógł: 6 razy Wiek: 62 Dołączył: 06 Sie 2009 Posty: 266 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: Śro 08 Lut, 2012 08:50
|
|
|
NINA napisał/a: | yoytek napisał/a: | NINA napisał/a: | (...) no w sumie na początku to strasznie mnie denerwowała moja terapka ale już jest dobrze i nie drażni mnie tak jak na początku a rzekła bym że zaczynam ją lubić |
może ta sama ale bardziej prawdopodobne że na początku dużo rzeczy nas drażni a jeszcze jak taki terapeuta wali Ci całą prawdą między oczy . |
Fakt sporo dowiedziałem się o sobie, ale przeczuwam, że mnie oszczędzał (edit: teraz doczytałem ptero )
Najlepsze było na grupie jak ktoś czytał pracę, albo wypowiadał się na temat swoich, drażliwych problemów. Nie wiem jak inni, ale ja miałem ubaw, że on brnie i nie widzi tego. Później po kilku własnych prezentacjach już mi to przeszło , ale wrażenie pozostało. Wtedy namacalnie zobaczyłem, że faktycznie żyłem w swoich iluzjach i zaprzeczałem. |
_________________ dieta niskowęglowodanowa |
Ostatnio zmieniony przez yoytek Śro 08 Lut, 2012 08:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|