Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Pogaduchy z Aniołkową
Autor Wiadomość
Aniołkowa 
Towarzyski
DDA, uzależniona od alkoholu

Wysłany: Pią 09 Mar, 2012 22:59   

pterodaktyll napisał/a:
Głupie uwagi mu zwisają

o wlasnie, kolejny temat ktory sobie wpisze do kajecika, mam wade - wszystko za bardzo sobie biore do serca i za bardzo sie tym przejmuje trza bedzie nad tym popracowac :)

pterodaktyll 
Moderator
.....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....

Wysłany: Pią 09 Mar, 2012 23:01   

Aniołkowa napisał/a:
kolejny temat ktory sobie wpisze do kajecika

skoro ma Ci w czymś pomóc.......... :mgreen:
Aniołkowa napisał/a:
wszystko za bardzo sobie biore do serca i za bardzo sie tym przejmuje

Nie Ty pierwsza nie ostatnia :mgreen:

Aniołkowa 
Towarzyski

Wysłany: Pią 09 Mar, 2012 23:08   

pterodaktyll napisał/a:
skoro ma Ci w czymś pomóc

Ptero, skrot myslowy uogolnilam ;) w sensie swoim, ze mi tez czasami powinno cos zwisac :)
pterodaktyll napisał/a:
Nie Ty pierwsza nie ostatnia

ale ja kiedys porazki doslownie odchorowywalam , nawet jak ktos glupote palnie i nie pomysli i zaraz machnie reka i zapomni a mnie to zabolalo to nie dam sobie przepowiedziec ze to nie mialo tak zabrzmiec , siedzi we mnie idiotycznie cholerstwo, nawet po latach potrafie sobie przypomniec :/

no nic to, ide małą okryć i walne sie na wyrko w poszukiwaniu czegos bezsensownego w tv co by sie odchamic :)
trzezwych snow zycze :)

Janioł 
Uzależniony od netu
Uśmiech to pół pocałunku

Wysłany: Sob 10 Mar, 2012 03:05   

Aniołkowa napisał/a:
mam wade - wszystko za bardzo sobie biore do serca i za bardzo sie tym przejmuje trza bedzie nad tym popracowac
jak chyba większośc alkoholików, mamy tą przypadłość i to że jesteśmy szczególnie wrażliwi ( wszelkiej maśći wielcy artyści uzależnieni ) empatia , przejmowanie się losem innych i dowalanie sobie bo być może nie byliśmy zbyt dobrzy dla innych to tak już jest i to dobre podłoże do tego by rodziła się w nas chęć ugaszenie tego wszystkiego co w nas buzuje , a tak a pro po znam zdecydownie mniej choleryków wsród alkoholików niż ludzi którzy na codzien sa cisi i skryci

Aniołkowa 
Towarzyski

Wysłany: Sob 10 Mar, 2012 08:14   

Andrzej, jest cos w tym co napisales :)
z tarczą przyszłam (nie na) i jak forum dlugie i szerokie witam wekendowo :) nie wiem jak Wy ale ja ani dzis ani jutro nie pracuje :) dzis zaczynam od wyjazdu ikeowego, no jak boga kocham moglabym w tym sklepie zamieszkac i ogladac wszystko po kolei :)
najczesciej jezdze sama, bo moj maz ma tak jak 100% reszty panow - jak najdalej od bab jak sa w ikei :lol2: ile ja juz sie klotni nasluchalam w tym sklpie, ciekawe ile wyjsc skonczylo sie rozwodem :wysmiewacz:
potem musze zaliczyc wyjazd w "rodzinne" strony, cory kuzyn ma urodziny, i licze na szybki powrot w miare nieposzarpanym psychicznie stanie bo jeszcze chwilke wczesniej jade wnuczke do swojej matki "na kawe pokazac", no nic trza miec twarda d00pe, minimum emocji, jak mnie wpienią to sobie jakims kubkiem w domu swigne albo znowu ogrodek przeczesze :) maz wrocil wczoraj okolo 2.30 i chyba tylko ze dwa piwka wypil , on to kochany jest :skromny:
piateczka :)

endriu 
(banita)

Wysłany: Sob 10 Mar, 2012 08:19   

Aniołkowa napisał/a:
ze dwa piwka wypil

oj nie dobrze, ciężko Ci będzie tak trzeźwieć
często tak te piwa pije?

zimna 
Gaduła
Księżniczka \^^^/

Wysłany: Sob 10 Mar, 2012 12:10   

Aniołkowa napisał/a:
dzis zaczynam od wyjazdu ikeowego, no jak boga kocham moglabym w tym sklepie zamieszkac i ogladac wszystko po kolei :)
najczesciej jezdze sama, bo moj maz ma tak jak 100% reszty panow - jak najdalej od bab jak sa w ikei :lol2: ile ja juz sie klotni nasluchalam w tym sklpie, ciekawe ile wyjsc skonczylo sie rozwodem :wysmiewacz:

U mnie bankowo jakby małżonek mnie zmuszał do chodzenia tam :wysmiewacz:
No ja nienawidzę Ikei -wyjście tam to dla mnie horror.
No ludziska różne są , no i alko też
Ostatnio zmieniony przez zimna Sob 10 Mar, 2012 12:13, w całości zmieniany 2 razy  

Aniołkowa 
Towarzyski

Wysłany: Sob 10 Mar, 2012 22:13   

endriu napisał/a:
oj nie dobrze, ciężko Ci będzie tak trzeźwieć
często tak te piwa pije?

bardzo rzadko, on raczej niepijacy jest :)
mowisz ciezko? kompletnie mnie to nie ruszylo w zadna strone :mysli:

zimna napisał/a:
ja nienawidzę Ikei

o moj boze !! jak cie tu dziecino na droge dobra sprowadzic ?? :lol:
tak na marginesie, ikea przesunieta na jutro, bo za pozno wyjechalismy

wiec jutro po sniadaniu, redi stedi goł :radocha:
niech mi sie przysni jakis wygodny materac i duze wyrko bo musze jutro wybrac :) amen

Krzysztof 41 
Gaduła
krzysztof

Wysłany: Sob 10 Mar, 2012 22:18   

Aniołkowa napisał/a:
niech mi sie przysni jakis wygodny materac i duze wyrko bo musze jutro wybrac :) amen

Jak już będziesz wybierała to najlepiej szeroki na 160 cm i weź z wyższej pułki, na materacu nie wolno oszczędzać, musi być naprawdę wygodny, przecież większość życia się przesypia. :)

Aniołkowa 
Towarzyski

Wysłany: Nie 11 Mar, 2012 08:26   

Krzysztof 41 napisał/a:
na materacu nie wolno oszczędzać

masz racje, jestes ktoras osoba z kolei ktora mi o tym mowi :) ponoc nie moze byc za miekki ani za twardy jak to sie mowi w sam raz :skromny: na szczescie w ikei to mozna sie walnac na kazdy materac i chwile polezec - za to tez lubie ten sklep :)
witajcie porannoniedzielnie :) lece robic nalesniory bo sie mala dopomina ;)

głęboka otchłań 
Towarzyski

Wysłany: Nie 11 Mar, 2012 08:43   

hej,

patrze, że dość mocno się udzielasz na forum.
Nawet masz własne pogaduchy.

Aniołkowa 
Towarzyski

Wysłany: Nie 11 Mar, 2012 09:17   

głęboka otchłań napisał/a:
patrze, że dość mocno się udzielasz na forum.
Nawet masz własne pogaduchy.

ja zawsze gadula bylam :) watek zalozyl mi moderator, bo w powitalni bylby balagan :) wywrocilo mi sie do gory nogami, a tu dobrze sie czuje, bo zaczynam rozumiec, nie czuje sie samotna w uzaleznieniu o ktorym nie mialam pojecia do niedawna :/ no i tak jak unikalam ludzi jak ognia tak teraz beda mi bardzo potrzebni, zaczynam od forum :)

a tak w ogole dlaczego to napisales/las ?

głęboka otchłań 
Towarzyski

Wysłany: Nie 11 Mar, 2012 09:22   

tak poprostu, bez żadnych podtekstów, zwyczajnie.
Chyba jesteś tu nowa, bo zbytnio nicka nie kojarze. Pewnie przegapiłam twoje wejście na forum.

Aniołkowa 
Towarzyski

Wysłany: Nie 11 Mar, 2012 09:34   

tak poprostu, bez żadnych podtekstów, zwyczajnie.

to dobrze :) bo poczulam jakis dziwny niepokoj jak to przeczytalam, ale ja obecnie bardzo przerwazliwiona jestem :/
Chyba jesteś tu nowa

bardzo nowa, w pon bylam w poradni I raz, we wtorek sie u Was zalogowalam

edit: zajrzalam teraz wlasnie do historii Twoich postow
przeciez bylas juz tu i pytalas mi sie

"Aniołkowa witaj

Ty nowa? Czy "stara nowa ukrywająca się pod innym nickiem"?

Ja jestem Ania DDA a ty jak masz na imię? Opowiedz o sobie..."

o co chodzi , jakos mnie sprawdzasz? z kims innym Ci sie kojarze czy chcesz sprawdzic czy nie klamie ??
Ostatnio zmieniony przez Aniołkowa Nie 11 Mar, 2012 09:37, w całości zmieniany 4 razy  

głęboka otchłań 
Towarzyski

Wysłany: Nie 11 Mar, 2012 09:37   

no pewnie przeoczyłam ten post, rzeczywiście się już z Tobą witałam, u mnie z pamięcią kiepsko.

Nie, nie sprawdzam Cie, nawet do głowy mi to nie przyszło:(.
Ostatnio zmieniony przez głęboka otchłań Nie 11 Mar, 2012 09:39, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu