Kibice.... |
Autor |
Wiadomość |
kosmo
Gaduła uzależniona, ociekająca jadem...
|
Wysłany: Śro 15 Lut, 2012 06:30
|
|
|
Dziubas napisał/a: | Mam tylko nadzieję, że ci zatrzymani zostaną osądzeni i z wyrokami trafią za kratki, a zakazy stadionowe dostana dożywotnie. |
Tiaaaaaa
Nasze prawo jest martwe, dlatego dzieją się takie "występy gościnne".
Jeśli nawet ich wygarną z nor, to i tak wyroki w zawiasach dostanę. Mogę się założyć, a jeśli przegram, to obiegnę stadion dookoła.
Ten w Warszawce, coby nie było, a co ja gorsza od najgłupszej (zaraz po Halowej) minister...? |
_________________ miej serce i patrzaj w serce... |
|
|
|
|
Jonesy
Upierdliwiec
|
Wysłany: Śro 15 Lut, 2012 07:44
|
|
|
W towarzystwie grupy sumienie jednostki zostaje wyłączone
Większość tych "kiboli" to po prostu gówniarze, którym ktoś pozwolił się szlajać. Ktoś nie dopilnował, ktoś nie zapewnił zajęcia. Tym kimś są rodzice.
Nie oszukujmy się - takie czasy że każdy za***rdala w pracy, ciułając grosz do grosza w strachu przed głodowymi emeryturkami, żeby było stać na cokolwiek, bo wszędzie drożyzna a bieda piszczy, że w tym wszystkim zapominamy o naszych własnych dzieciach, sądząc że one same będą się pilnować z wdzięczności za nasz trud.
Trafiają potem na grupę kiboli, rządzoną przez dwóch, trzech degeneratów i zaczyna się rozróba.
A na koniec, jak pył i dym opadnie, przywódcy spierniczą, to nad zniszczeniami i ofiarami zostają właśnie te dzieciaki. I wtedy przyjeżdża policja...
Smutne, ale prawdziwe. |
_________________ Nemo vir est qui mundum non reddat meliorem
|
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Śro 15 Lut, 2012 08:18
|
|
|
Jonesy napisał/a: | Smutne, ale prawdziwe. |
Rozczuliłem się....
Biedni chłopcy, nikt nimi się nie zajął, wina rodziców, a oni płacą cenę...
Jednak, zaakcentował bym mocniej:
Jonesy napisał/a: | nad zniszczeniami i ofiarami |
|
|
|
|
|
pchor
Towarzyski
|
Wysłany: Wto 13 Mar, 2012 22:08
|
|
|
tiaaaa jeszcze trochę i przez kiboli euro, frank i benzyna podrożeją, samolot w Smoleńsku spadnie, euro odbędzie się okrojone, a autostrady nie skończone ... za dużo TVN i Wybiórczej czytacie |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
|
Wysłany: Wto 13 Mar, 2012 22:13
|
|
|
hołota to hołota...........obojętnie czy ją nazwać kibolami czy nie................. |
_________________ |
|
|
|
|
pchor
Towarzyski
|
Wysłany: Wto 13 Mar, 2012 22:26
|
|
|
|
|
|
|
|
Gonzo.pl
(banita)
Wiek: 63 Dołączył: 22 Maj 2011 Posty: 3629 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Pon 14 Maj, 2012 14:59
|
|
|
Mało tu tematów o sporcie, więc tu wrzucę.
Cytat: | To był ostatni wyścig Lee Richardsona. Żużlowiec PGE Marmy Rzeszów podczas meczu z Betard Spartą Wrocław zaczepił o motocykl rywala i uderzył w bandę. Niestety finał tego wypadku był tragiczny. Sportowiec zmarł w szpitalu. | http://sport.dziennik.pl/...skim-torze.html |
_________________ Wszystko jest możliwe. Niemożliwe zajmuje tylko więcej czasu. |
|
|
|
|
|