na rowerze pod wpływem. |
Autor |
Wiadomość |
Jędrek
Trajkotka ALKOHOLIK
|
Wysłany: Pon 19 Mar, 2012 18:50
|
|
|
jamesjamesbond napisał/a: | Daaaawnymi czasy lubiłem zwiedzać ścieżkami rowerowymi Wrocław- piękna rzecz. Wtedy częstawo po paru piwach. Nic nie wiedziałem o tych paragrafach. Zgroza mogłem wylądować w kiciu..... |
Daaaawnymi czasy rower był moim hobby.Wiele jeździłem. Często po paru piwach...
Z biegiem lat do paru piw dołączyły parę pięćdziesiątek...paragrafy miałem w du***....wracałem chodnikami, jeździłem po pasach- mogli mi naskoczyć.
Ostatni accident z rowerkiem skończył się dość dziwnie.... ocknąłem sie pod rowerem w haszczach koło ścieżki na osiedlu z guzem na głowie...
Zgroza mogłem wylądować głową o kant krawężnika np....nie wspomnę że pod kołami jakiegoś samochodu.....jednego durnego alkoholika byłoby mniej. Ale dostałem szansę. I staram się z niej korzystać. |
_________________ Andrzej
„Niepoczytalność: robisz w kółko to samo, a spodziewasz się zmian”
Poczytalność? Robisz w kółko to samo, kiedy zaczynasz zauważać pozytywne zmiany. |
|
|
|
|
rejek
Towarzyski Wyleczony przez NFZ-Alko nie nawiedzony-bez misji
|
|
|
|
|
Obcy
Gaduła Człowiek
Pomógł: 11 razy Wiek: 40 Dołączył: 27 Gru 2011 Posty: 644 Skąd: Innej planety
|
Wysłany: Pon 19 Mar, 2012 21:14
|
|
|
rejek napisał/a: | Ten na pewno nie jest zagrożeniem |
Pijany facet tańczący na jezdni z rowerem. Zero zagrożenia. Na pewno kierowcy spodziewają się takich zdarzeń za każdym zakrętem |
_________________ Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę -Seneka Młodszy Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni - Cyceron |
|
|
|
|
KICAJKA
Trajkotka współuzależniona-stara al-anonka
Pomogła: 101 razy Wiek: 64 Dołączyła: 28 Wrz 2009 Posty: 1555 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2012 12:55
|
|
|
Jonesy napisał/a: | Pijany rowerzysta nie przejedzie dziecka
Pijany rowerzysta nie wjedzie pod samochód
Pijany rowerzysta nie spowoduje katastrofy w ruchu drogowym, gdy usiłujący uniknąć przejechania tir staranuje inne samochody. |
Pijany rowerzysta (koło Sławkowa/małop -ponad 30 lat tem) spowodował kraksę
2 samochodów i jednego motocyklisty (mój brat) -
wszyscy usiłowali zapobiec temu, by rowerzyście nic się nie stało
Braciszek wyszedł z tego najbardziej poszkodowany (na ciele)
jak i jego SHL-ka,do kasacji
Rowerzyście nic się nie stało -tylko biedny po sądach był włóczony |
_________________ " Jestem dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy,mam prawo być tutaj..."
http://www.youtube.com/wa...feature=related
|
|
|
|
|
Tajga
(konto nieaktywne)
Pomogła: 19 razy Dołączyła: 29 Lip 2011 Posty: 1585
|
Wysłany: Wto 20 Mar, 2012 14:10
|
|
|
jamesjamesbond napisał/a: | jolkajolka napisał/a:
pterodaktyll napisał/a:
acherontia.styx napisał/a:
jak ktoś nigdy tam nie był nie jest w stanie zrozumieć jaka tam jest atmosfera.
Ja tam bywałem i wiem jaka jest atmosfera............w Twoim wypadku jechanie na tą imprezę to absolutny szczyt głupoty....................
Ja tam bywam rok w rok, co prawda służbowo, ale obserwować mogę. Atmosfera jest faktycznie wspaniała, ale ta impreza jest dla ludzi ZDROWYCH! Ktoś z takimi zaburzeniami może sobie tylko pogorszyć taką imprezą. Wydaje mi się,że jednak powinnaś pomyśleć o ośrodku zamkniętym, dopóki jeszcze nie jest za późno... |
Przypomniałam sobie Zlot Radości we Wrocławiu...XXXV lat AA w Polsce.
Wtedy byłam już kilka lat trzeźwiejącą alkoholiczką. Pokaz obok Hali Stulecia, lasery, piękna muzyka, a ja się tak nakręciłam jakbym była na dyskotece. Setki trzeźwych ludzi obok, zero ( wiadomo) alkoholu, sama radość i miłość...a ja jakaś niespokojna byłam. Jakaś trzęsiawka mnie ogarnęła, na wszelki wypadek nie poszłam na zabawę. No właściwie poszłam tylko odprowadzić koleżanki, i się zgubiłam, i wracałam taksówką na kwaterę. Acherontia może sobie równie dobrze zagrać w rosyjską ruletkę |
_________________ Na końcu wszystko będzie dobrze.
Jeżeli nie jest dobrze, znaczy że to jeszcze nie koniec.
J.Lennon |
Ostatnio zmieniony przez Tajga Wto 20 Mar, 2012 14:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|