Dzisiaj jest dzień wyjątkowy bo to własnie Miłość obchodzi dziś swe imieniny
A że miłość niejedno ma imię więc nie pozostaje mi nic innego jak życzyć :
wszystkim tym, którym miłość nie jest obca, którzy budzą się co ranek przy swej bliskiej osobie, których myśli w ciągu dnia błądzą przy wybrance/wybrańcu serca, tym którzy spoglądają w tę samą stronę, jak i tym których noc jest spełnieniem u boku ukochanej osoby
aby wasza miłość trwała wiecznie
tym zaś, którzy z wielu różnych przyczyn zwątpili, przestali wierzyć, poszukują, tęsknią i cierpią
aby znaleźli to co czasami jest w zasięgu ręki i być może wystarczy się tylko schylić
_________________ spragniona niecodzienności,stęskniona do nadzwyczajności ...
Evi, dziękuję w swoim imieniu (chociaż w zasadzie do żadnej z tych grup tak do końca się nie zaliczam.. ) i nawzajem
nawet nie wiedziałam,ze taki dzień jest
_________________ mija jedna godzina, potem następna, aż w końcu mija tyle godzin ile trzeba
pterodaktyll Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
tym zaś, którzy z wielu różnych przyczyn zwątpili, przestali wierzyć, poszukują, tęsknią i cierpią
aby znaleźli to co czasami jest w zasięgu ręki i być może wystarczy się tylko schylić
to chyba o mnie.....
ale,ze schylaniem się mam złe skojarzenia(zaplecze w chacie P.),ale chętnie się wybiorę w podróż......aby jej poszukać ....
_________________ To be, or not to be, that is the question:...
wszystkim tym, którym miłość nie jest obca, którzy budzą się co ranek przy swej bliskiej osobie, których myśli w ciągu dnia błądzą przy wybrance/wybrańcu serca, tym którzy spoglądają w tę samą stronę, jak i tym których noc jest spełnieniem u boku ukochanej osoby
aby wasza miłość trwała wiecznie
to coś dla nas dzięki Evitko
nawrocik ,Monik20
_________________ I jest szóstka ;-)
Jacek Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
Wysłany: Nie 01 Kwi, 2012 11:12
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum