wiecie co wielki biały bizon taka sobie nadam nową nazwę bo Jras mi sie znudziło
a czy Ty wiesz, że taka nazwa zobowiązuje? musisz teraz jednoczyć i przywracać pokój na forum
_________________ "Doceniaj to, co masz - praktykuj wdzięczność. Ciesz się małymi rzeczami. Żyj w teraźniejszości. Uznaj, że nie można wszystkich zadowolić i że nie da się wszystkiego kontrolować."
Ale dałaś ognia ...Kobieto ja tu wystepuje jak Adwokat Diabła i zło wcielone ... kto w śud stada cukrowników powie nowemu ostro i na temat a i dębakiem po plerach przejedzie ...kto z du** rozum do głowy nagoni ?
ja tu wystepuje jak Adwokat Diabła i zło wcielone ... kto w śud stada cukrowników powie nowemu ostro i na temat a i dębakiem po plerach przejedzie ...kto z du** rozum do głowy nagoni ?
ach,to Ty taką misje masz.......... ......aha...
_________________ To be, or not to be, that is the question:...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum