Nawroty |
Autor |
Wiadomość |
goha
Małomówny goha
|
Wysłany: Pon 23 Kwi, 2012 14:42
|
|
|
No i to prawda.te klopoty ze wzrokiem okulistka stwierdzila ze to z powodu spozywanai alkoholu z niewlasciwego pochodzenia.od razu zapytala czy pilam alkohol z tzw.mety.niestety nie bylo mnie stac na rarytasy. |
|
|
|
|
NANA
Towarzyski NANA
Pomogła: 2 razy Wiek: 65 Dołączyła: 04 Kwi 2012 Posty: 280 Skąd: Z POLSKIEJ ZIEMI
|
Wysłany: Pon 23 Kwi, 2012 16:53
|
|
|
Goha - może nie z powodu nadużywania , tylko nieodpowiedniej diety ...
Ja też mam kłopoty zdrowotne ( ale bardziej umiarkowane) ... chłoniak rozszczep siatkówki i jeszcze tam inne ... ale .. gdybym piła i zażywała "dalej' , to nawet tych swoich "ułomności " nawet bym nie zauważyła ...
a dzisiaj - jestem "prawie" zdrowa - bo .. nie biadolę - lecz dbam o MOJE . JA ... |
_________________ Jakie myśli , taki człowiek ... |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9686
|
Wysłany: Pon 23 Kwi, 2012 17:05
|
|
|
goha napisał/a: | z powodu spozywanai alkoholu z niewlasciwego pochodzenia. |
Rozumiem. To także może wyjaśnić Twój stan zdrowia |
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
NANA
Towarzyski NANA
Pomogła: 2 razy Wiek: 65 Dołączyła: 04 Kwi 2012 Posty: 280 Skąd: Z POLSKIEJ ZIEMI
|
Wysłany: Pon 23 Kwi, 2012 18:03
|
|
|
ze to z powodu spozywanai alkoholu z niewlasciwego pochodzenia.od razu zapytala czy pilam alkohol z tzw.mety.niestety nie bylo mnie stac na rarytasy.[/quote]
Przepraszam nie doczytałam .... |
_________________ Jakie myśli , taki człowiek ... |
|
|
|
|
goha
Małomówny goha
|
Wysłany: Pon 23 Kwi, 2012 21:11
|
|
|
Ja dopiero kiedy pic przestalam to zauwazylam ze cos nie tak z tym moim wzrokim.mialam problem z czytaniem programu tv,ale myslalam ze to po szpitalu.lerzalam plackiem 3 tygodnie,troche mnie odtruli,myslalam ze to chwilowe skotki uboczne.mam uszkodzone nerwy w centralnym polu widzenia,wiec malo to wygodne na codzien.chcialabym zeby ci ktorzy siegaja po kieliszek wiedzieli jakie moga byc skotki. |
|
|
|
|
|