Wysłany: Wto 24 Kwi, 2012 10:15 Co kobieta powinna robić w domu?
Szlag mnie za chwile trafi
Jak to jest, że ja zawsze znajdę czas na jakieś prace przydomowe, czy to w ogródku, czy to w domu… No zawsze jest coś do zrobienia. A tym czasem, dzisiaj rano musiałem sobie uprasować koszulę, zrobić kanapki do pracy… Wczoraj jak z „ogródkowych robót” wróciłem do domu, i chciałem się wykąpać, to oczywiście musiałem rozpalić w piecu… A żona siedziała pod 2 kocami i z herbatką, a na moje pytanie co robiła, ze nawet rozpalić nie mogła usłyszałem, że przygotowuje się do pracy No cholera jasna, jak ja się muszę do pracy przygotować, to nieraz do późnej nocy muszę siedzieć, bo dzieci trzeba umyć, położyć spać, bajkę im przeczytać… Niechże mi ktoś odpowie na jaką cholerę trzymać w domu kobietę?!
_________________ Niektórym ludziom należałoby wytoczyć proces myślenia.
Szczęście nie jest celem... Jest środkiem transportu.
Janioł Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Niechże mi ktoś odpowie na jaką cholerę trzymać w domu kobietę?!
To samo pytanie sobie zadawałam wtedy, gdy miałam w domu faceta i prócz prac domowych, pracy zawodowej wraz z przygotowaniem, paliłam w piecu i wykonywałam prace ogródkowe
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/
a ja mam pytanie - czy ty Marcinku również prasujesz czasami bluzeczki żonce i szykujesz jej śniadanko ?
Oczywiście.
Akurat prasować w miarę lubię. Ze śniadankiem gorzej bo nie wstaję rano, ale jak już mi sie uda to kawkę zrobię. A zamiast śniadań czasem i obiadek mi się zdarza... Ale jakoś nie zauważyłem, żeby ona za mnie piłowała czy rąbała drewno, wbijała gwoździe czy cokolwiek
_________________ Niektórym ludziom należałoby wytoczyć proces myślenia.
Szczęście nie jest celem... Jest środkiem transportu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum