|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
Sponsorowanie wyzyskiwanie? |
Autor |
Wiadomość |
akacja46
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Czw 17 Maj, 2012 15:48
|
|
|
szalaput napisał/a: | dzis mam juz dystans do tego wszystkiego i taki wyrazny obraz tego co zaszlo,wnioski takie ze trzeba uwazac i byc bardzo ostroznym w trzezwiejacym swiatku |
To chyba najważniejsze. A że w związku/relacji chorego z chorym coś może nie wyjść, to chyba oczywiste, nie? Ciekawie pisali o tym alkoholicy i alkoholiczki tu: http://www.alko.fora.pl/u...aa,258-450.html Nie cały temat jest wart uwagi, ale 2-3 najnowsze strony są super, zwłaszcza że wypowiadają się dziewczyny.
A.
PS.
Gonzo - cudowny awatar, czytałam, jest znakomita. :-) |
|
|
|
|
Gonzo.pl
(banita)
Pomógł: 37 razy Wiek: 63 Dołączył: 22 Maj 2011 Posty: 3629 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Czw 17 Maj, 2012 15:58
|
|
|
Też tak uważam. A ten zwrot to moje motto.
Szalaputto, czy Ty na własne życzenie sobie te jazdy fundujesz co tydzień, dwa?
Zaprzątasz sobie tym głowę, wracasz do tego, myślisz.
Pora się otrząsnąć.
W ciągu pięciu dni totalny zwrot w Twoim nastroju.
Może jakimś rozwiązaniem byłoby powiedzenie o tej sprawie na mitingu?
To nie ty musisz się wstydzić i krępować.
Pozdrawiam Cię. |
_________________ Wszystko jest możliwe. Niemożliwe zajmuje tylko więcej czasu. |
|
|
|
|
szalaput
Małomówny
|
Wysłany: Czw 17 Maj, 2012 21:10
|
|
|
no wlasnie,strzal w dziesiatke,poczytalem pomyslalem i ciesze sie ze temat taki jest poruszany i ze bardzo ciekawe wnioski mozna wyciagnac z doswiadczen innych ktorzy zeby na tem zjedli,
klaruje mi sie takie szersze spojrzenie na sprawe sponsorowania a moje osobiste doswiadczenie jakby troche grzezlo w liczbie innych tego typu relacji i wydaje mi sie ze odsuwa sie na dalszy plan,moze nie samo to przezycie ile jego negatywne skutki na moje trzezwienie jakby gdzies zmalaly i dochodze do wniosku ze nie ma co szat rwac ale pamietac trzeba
ps dzieki Akacjo
dzieki Gonzo |
_________________ to co bylo wazne stalo sie mniej wazne a mniej zaczelo oznaczac wiecej |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|