Nie mogę sobie znależć miejsca.. |
Autor |
Wiadomość |
Jonesy
Upierdliwiec
|
Wysłany: Nie 20 Maj, 2012 22:33
|
|
|
Różnych rzeczy różnie jestem pewny. Co do różnych decyzji podjętych w życiu wciąż zastanawiam się czy to alkohol decydował, nawrót, przypływ chwili czy ja sam. Podobnież z zachowaniem i samokontrolą. A jestem człowiekiem niezwykle impulsywnym. Ale wiem jedno - nigdy nie będę żałował decyzji, w której powiedziałem żonie, że jadę na miting i będę się leczył. Chociaż wstyd był dla mnie gigantyczny, bo przyznałem się do potwornej mojej słabości. Teraz, wielokrotnie już, świadomość że Ona na mnie liczy i wierzy we mnie, dawała mi niesamowitą siłę do tego aby dalej pracować nad sobą i nigdy się nie poddawać, cokolwiek by się nie działo. A przecież widziała już tyle razy jak upadałem i upadałem - raz zarazem coraz niżej. Mogła mnie kopnąć w du**sko i miałaby spokój.
Naszym dzieciom, póki co, nie musimy nic mówić - są tak małe, że istnieje poważna szansa, że nie będą nic o tym piekle wiedzieć. I bardzo dobrze. |
_________________ Nemo vir est qui mundum non reddat meliorem
|
|
|
|
|
Dora
(konto nieaktywne)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 12 Sie 2011 Posty: 1133 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Pon 21 Maj, 2012 21:52
|
|
|
Hej, jestem, żyję Dzięki za troskę Nie mam neta w pracy na razie, dlatego nie piszę.. Teraz czytam bo się namnożyło wiadomości, zaraz pewnie będę i pisać Pozdrawiam |
_________________ W życiu piękne są tylko chwile...
Ryszard Riedel |
|
|
|
|
wampirzyca
Trajkotka praca nad samym sobą jest najtrudniejsza
Pomogła: 15 razy Wiek: 50 Dołączyła: 08 Cze 2011 Posty: 1792 Skąd: Transylwania
|
Wysłany: Nie 10 Cze, 2012 09:50
|
|