|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
dzin z tonikiem |
Autor |
Wiadomość |
Gonzo.pl
(banita)
Pomógł: 37 razy Wiek: 63 Dołączył: 22 Maj 2011 Posty: 3629 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Śro 30 Maj, 2012 10:28
|
|
|
Orzesz-ku...... |
_________________ Wszystko jest możliwe. Niemożliwe zajmuje tylko więcej czasu. |
|
|
|
|
endriu
(banita)
Pomógł: 18 razy Wiek: 55 Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 2925 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Śro 30 Maj, 2012 12:17
|
|
|
co Wy szyfrem gadacie? |
_________________ Nie piję od 29.04.2011
|
|
|
|
|
Gonzo.pl
(banita)
Pomógł: 37 razy Wiek: 63 Dołączył: 22 Maj 2011 Posty: 3629 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Śro 30 Maj, 2012 12:21
|
|
|
Spójrz na cytaty, to zrozumiesz.
Albo i nie. |
_________________ Wszystko jest możliwe. Niemożliwe zajmuje tylko więcej czasu. |
|
|
|
|
zimna
Gaduła Księżniczka \^^^/
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 06 Gru 2011 Posty: 783
|
Wysłany: Pią 29 Cze, 2012 20:06
|
|
|
Hejo
Olka, odezwij sie.
Dziś na terapii opowiadałam tym jak dzięki Tobie nie przyjarałam, kiedy byłam na mega- głodzie. Dzięki jeszcze raz
Mam nadzieje, że jest dobrze.
|
_________________ "jestem ciszą między parą tonów,
które niełatwo się ze sobą godzą" R.M.Rilke ..................................... |
|
|
|
|
olka
Gaduła
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 21 Gru 2011 Posty: 530
|
Wysłany: Nie 08 Lip, 2012 19:23
|
|
|
zimna napisał/a: | Olka, odezwij sie.
Dziś na terapii opowiadałam tym jak dzięki Tobie nie przyjarałam, kiedy byłam na mega- głodzie. Dzięki jeszcze raz
Mam nadzieje, że jest dobrze. | Witam.Jest dobrze .Sporo ostatnio się działo i dzieje w moim życiu,ale trwam i robie (tak mi się wydaje)prawie wszystko by tym razem nie zawalić.Bardzo się cieszę,że nieświadomie pomogłam,to bardzo budujące dla mnie.Z takich osobistych sukcesów to zdałam w końcu prawko,kupiłam samochód,w prawdzie nie taki o jakim marzyłam,bo kasę na niego przećpałam i przegrałam,ale samochód jest.Z takich nazwę to porażek,to w pracy przeniesienie na inny oddział i to sprawia,że wychodzą moje "braki".Nie umiem na przykład prosić o pomoc,nie umiem zapytać jak czegoś nie wiem itd
Zwyczajnie się wstydzę,puszczam sobie filmy na zasadzie "pomyslą,że idiotka,że na niczym się nie znam itd".No trudno mi się tam zaklimatyzować.Też po raz pierwszy na trzeżwo zmieniłam stanowisko pracy,tak zawsze przenoszono mnie za chlanie,a ja to miałam głęboko w du***,bo wiedziałam,że wszędzie się ze mną napiją jak postawie.
Przenoszę prace do domu,ciągle myśle,czy aby wszystko zrobiłam ok,co jutro będzie...No zobaczymy jak się to dalej potoczy,ale łatwo nie jest.
Pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|