Pomoc w wypełnieniu kwestionariusza |
Autor |
Wiadomość |
Justyna
Obserwator
|
Wysłany: Pią 01 Cze, 2012 18:18
|
|
|
Jeżeli mam być szczera, to nie mam czasu na zbytnie myślenie - dowiedziałam się dość niedawno, że jestem chora i powinnam być w szpitalu...a mimo wszystko próbuję jakoś doprowadzić samodzielnie to do końca. Pomimo tego, że temat nie jest do końca mój, chcę to napisać i się obronić!Dziękuję za pomoc! |
|
|
|
|
Gonzo.pl
(banita)
Pomógł: 37 razy Wiek: 63 Dołączył: 22 Maj 2011 Posty: 3629 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Pią 01 Cze, 2012 18:52
|
|
|
I jesteś pewna, ze to właściwe ustawienie priorytetów? |
_________________ Wszystko jest możliwe. Niemożliwe zajmuje tylko więcej czasu. |
|
|
|
|
Justyna
Obserwator
|
Wysłany: Pią 01 Cze, 2012 19:18
|
|
|
Nie do końca, ale póki co chodzę więc nie jest źle chyba...:) Chcę po prostu zakończyć studia i mieć "czystą kartę":) |
|
|
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Pią 01 Cze, 2012 19:32
|
|
|
Justyna napisał/a: | temat i propozycję złożyła mi moja promotorka |
myślę, że promotorka chciała wskrzesić w Tobie myślenie |
|
|
|
|
Justyna
Obserwator
|
Wysłany: Pią 01 Cze, 2012 19:47
|
|
|
hm nie uważam siebie za osobę niemyślącą:) a co do promotorki to powinna mi pomagać i jeśli już narzuca temat to moim zdaniem powinna udzielać przynajmniej podstawowych informacji bądź wskazówek. |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Pią 01 Cze, 2012 19:53
|
|
|
Justyno!
TY chcesz być magistrem (mistrzem)!
TY kończysz wyższe studia, więc nie powinnaś być prowadzona za rączkę przez promotora.
To TY powinnaś WIEDZIEĆ o czym chcesz pisać, przedstawić plan pracy promotorce, a dopiero wtedy ona się do Twoich planów ustosunkowuje i jeśli ma ochotę, prostuje Twoje ścieżki.
TY JUŻ JESTEŚ DUŻĄ DZIEWCZYNKĄ! |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
Justyna
Obserwator
|
Wysłany: Pią 01 Cze, 2012 20:05
|
|
|
Oj na licencjacie owszem było tak. Mgr różni się bo zmienił się promotor. Nie możemy podawać swoich propozycji, swojego planu, ponieważ mamy wszystko narzucone z góry więc hm czy naprawdę na tym polega pisanie MOJEJ pracy mgr.?wątpię, przynajmniej ja inne wyobrażenie na ten temat!!!nie będę się użalać, pisać jak mi źle po prostu potrzebuję pomocy i wszystkim tym, którzy mi jej udzielają dziękuję.:) |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Pią 01 Cze, 2012 20:10
|
|
|
Tak czytam to wszystko i nijak nie mogę pojąć czemu ma służyć praca na taki temat. Ktoś mógłby mnie oświecić? Może Ty Justyno......... |
_________________ |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Pią 01 Cze, 2012 20:14
|
|
|
Ja pamiętam, że gotowce otrzymywali wyłącznie ci, którzy do końca nie wiedzieli czego chcą i na jaki temat chcieliby pisać.
Jeśli ktoś wiedział czego chce, przychodził do promotora z propozycją tematu i planem pracy.
Jeśli Ty chcesz napisać i obronić pracę magisterską do końca czerwca (a jeszcze nie rozpoczęłaś), to czarno widzę całe Twoje wykształcenie |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
Dora
(konto nieaktywne)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 12 Sie 2011 Posty: 1133 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Pią 01 Cze, 2012 20:15
|
|
|
Justynko - powodzenia |
_________________ W życiu piękne są tylko chwile...
Ryszard Riedel |
|
|
|
|
Justyna
Obserwator
|
Wysłany: Pią 01 Cze, 2012 20:23
|
|
|
Na mój rozum badania przeprowadzone z kobietami uzależnionymi od alkoholu, które mają jednocześnie wysoki status społeczny, pracują, mają dom, rodzinę, dzieci mają celu pokazanie istniejących różnic o ile takie różnice w ogóle istnieją. Moja promotorka chcę, aby pokazała różnice, styl w jaki kobiety o wysokim statusie się alkoholizują, jakie problemy je dotykają. To tak pokrótce |
|
|
|
|
Justyna
Obserwator
|
Wysłany: Pią 01 Cze, 2012 20:28
|
|
|
Hm, wyobraź sobie, że u Nas wszyscy dostali tematy narzucone przez promotora. I nie jesteśmy jedyną grupą, która została tak potraktowana przez swojego promotora:). Jeżeli chodzi o propozycje to owszem były, nawet próbowałam zmodyfikować temat obecnej pracy jednak jak widać nieskutecznie i nie wiem czy do końca jest to moja wina:)A co do mojego wykształcenia to hm dziękuję za troskę, myślę, że podołam i naprawdę nie musisz się martwić:)ale dziękuję za troskę:)) |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Pią 01 Cze, 2012 20:28
|
|
|
Justyna napisał/a: | badania przeprowadzone z kobietami uzależnionymi od alkoholu, które mają jednocześnie wysoki status społeczny, pracują, mają dom, rodzinę, dzieci mają celu pokazanie istniejących różnic |
Między kim a kim, na litość boską..........
Justyna napisał/a: | Moja promotorka chcę, aby pokazała różnice, styl w jaki kobiety o wysokim statusie się alkoholizują, |
No comments...........to jakiś matrix
Justyna napisał/a: | jakie problemy je dotykają. |
Dokładnie takie same jak menela spod budki z piwem o ile się nie leczą.....
Wyrazy współczucia............ |
_________________ |
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Pią 01 Cze, 2012 20:29
|
|
|
Justyna napisał/a: | Moja promotorka chcę, aby pokazała różnice |
Różnice między alkoholiczkami o wysokim statusie a kim?
Z kim ma być to porównanie? |
|
|
|
|
Justyna
Obserwator
|
Wysłany: Pią 01 Cze, 2012 20:34
|
|
|
A pracę owszem zaczęłam pisać i to już dawno, nie mam przeprowadzonych badań. Jeśli chcesz być już tak wtajemniczona i tak się troszczysz o moje wykształcenie i pracę (nie pomagając mi póki co, jedynie negując wszystko co napiszę) to informuję Cię, że od września 2011 do marca 2012 przebywałam w szpitalu i jeśli chodzi o ścisłość dziś też powinnam tam być. Więc mam gorącą prośbę nie oceniaj i nie atakuj, bo niczym nie zawiniłam, chcę jedynie przeprowadzić badania, dostałam informację, że właśnie na tym forum znajdę życzliwych, chętnych pomóc ludzi i dlatego tu jestem.:) |
|
|
|
|
|