Oto jestem - wróciłam z terapii |
Autor |
Wiadomość |
matiwaldi
[*][*][*]
|
Wysłany: Nie 17 Cze, 2012 22:16
|
|
|
NELA napisał/a: | Ok. Rozumiem. Znikam z forum. Życzę wszystkim wesołego picia. Ja zadbam o swoją trzeźwość.
A na marginesie - ośrodek w Golęczewie proponuję tylko ze względu na terapeutów - oczywiście jedynie tym, których stać na prywatne leczenie. Pozostali - niech będą wytrwali w wydawaniu forsy na wódę. Powodzenia! |
a ja odcisków na kciukach dostałem .......ech...... |
_________________ To be, or not to be, that is the question:... |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Nie 17 Cze, 2012 22:16
|
|
|
yuraa napisał/a: | co się bedziesz ze zwyklymi pijakami zadawać |
nie ma obawy............rynsztok wszystkich równa |
_________________ |
|
|
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Nie 17 Cze, 2012 22:17
|
|
|
NELA napisał/a: | A na marginesie - ośrodek w Golęczewie proponuję tylko ze względu na terapeutów - oczywiście jedynie tym, których stać na prywatne leczenie |
hej Nela
ja leczyłem się w NFZ i prywatnie, pomimo tego, ze mnie nie było na to stać.
jeżeli chciałabyś coś opisać z prywatnej trapi, to chętnie wymienię się doświadczeniami |
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 08:22
|
|
|
Cytat: | NELA napisał/a:
Przeszłam 4-tygodniową terapię dla uzależnionych.
|
bardzo mądre dziecię
napisałem to wcześniej i ..........chyba nie do końca mądrze pisze to dziecię , ja byłem za darmo na terapii i wcale nie chce mi sie pić , i nie mam ochoty na picie na zdrowie na jakiekolwiek picie alkoholu ale mam ochote powiedzieć , ostrożnie panienko z takim podejściem nie najlepiej wróże Twoja trzeźwość. |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
Ostatnio zmieniony przez Janioł Pon 18 Cze, 2012 08:26, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
grzesiek
Gaduła
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 16 Lip 2011 Posty: 850 Skąd: Kłodzko
|
Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 08:40
|
|
|
Cześć Nela ,ja leczyłem sie na terapii z NFZ choć gdyby była taka potrzeba to też bym zapłacił,ale po co wystarczy,że płacę składkę do ZUS ponad 25 lat. Trzeba być głupcem by wydawać dwa razy za jedną pomoc. Ponadto twoja arogancja przekracza granice,więc pij sobie dalej ,układaj plany w główce,bo czymś musisz wypełnić pustkę w prużni podczaszkowej i nie obrażaj innych. Czy pijesz koniak,czy denaturat skończysz i tak 2m. pod poziomem tego po czym stąpasz. Każde bagno z pełnym ,czy pustym portfelem przyjmuje podobnie. Znam kilka osób które,uważały się za elitę,do puki nie musiały z pod kulonym ogonem,przyjść i prosić o pomoc. Tylko pokora może coś zmienić ,nie buta i aroganctwo.
Miłego dalszego picia,w elitarnych sferach i miłego testowania kolejnych ośrodków leczenia uzależnień-oczywiście odpłatnie. |
_________________ dzisiaj nie pije
Każdy człowiek może wejść na lepszą drogę, do puki żyje |
|
|
|
|
piotr7
Gaduła
Pomógł: 9 razy Wiek: 70 Dołączył: 10 Kwi 2012 Posty: 949 Skąd: lubuskie
|
Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 08:46
|
|
|
już to gdzieś słyszałem.......
Ja nie jestem "takim alkoholikiem"
zmarnowane cztery tygodnie i kasa |
|
|
|
|
zimna
Gaduła Księżniczka \^^^/
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 06 Gru 2011 Posty: 783
|
Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 08:47
|
|
|
NELA napisał/a: | .... ośrodek w Golęczewie proponuję tylko ze względu na terapeutów - oczywiście jedynie tym, których stać na prywatne leczenie. Pozostali - niech będą wytrwali w wydawaniu forsy na wódę. Powodzenia! |
grzesiek napisał/a: | ja leczyłem sie na terapii z NFZ .........Miłego dalszego picia,w elitarnych sferach i miłego testowania kolejnych ośrodków leczenia uzależnień-oczywiście odpłatnie. |
E..tam ja jakiejś specjalnej różnicy nie widzę |
_________________ "jestem ciszą między parą tonów,
które niełatwo się ze sobą godzą" R.M.Rilke ..................................... |
|
|
|
|
Tajga
(konto nieaktywne)
Pomogła: 19 razy Dołączyła: 29 Lip 2011 Posty: 1585
|
Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 08:55
|
|
|
NELA napisał/a: |
Ok. Rozumiem. Znikam z forum. Życzę wszystkim wesołego picia. Ja zadbam o swoją trzeźwość.
A na marginesie - ośrodek w Golęczewie proponuję tylko ze względu na terapeutów - oczywiście jedynie tym, których stać na prywatne leczenie. Pozostali - niech będą wytrwali w wydawaniu forsy na wódę. Powodzenia! |
Co to?
Kto TO?
Nawet nie zauważyłam tego kogoś, ale teraz widzę, że może to i lepiej...ja dwa razy z NFZ... |
_________________ Na końcu wszystko będzie dobrze.
Jeżeli nie jest dobrze, znaczy że to jeszcze nie koniec.
J.Lennon |
|
|
|
|
Adalbert
Małomówny
|
Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 09:03
|
|
|
NELA napisał/a: | Postaram się wieczorem opisać historię mojego pobytu w Golęczewie. | A mnie to pachnie zwykłą reklamą tegoż ośrodka |
|
|
|
|
Dziubas
(konto nieaktywne)
Pomógł: 16 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Gru 2011 Posty: 1251 Skąd: W-w
|
Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 11:52
|
|
|
zimna napisał/a: | NELA napisał/a: | .... ośrodek w Golęczewie proponuję tylko ze względu na terapeutów - oczywiście jedynie tym, których stać na prywatne leczenie. Pozostali - niech będą wytrwali w wydawaniu forsy na wódę. Powodzenia! |
grzesiek napisał/a: | ja leczyłem sie na terapii z NFZ .........Miłego dalszego picia,w elitarnych sferach i miłego testowania kolejnych ośrodków leczenia uzależnień-oczywiście odpłatnie. |
E..tam ja jakiejś specjalnej różnicy nie widzę |
Pięknie to wychwyciłaś |
|
|
|
|
esaneta
Moderator
Pomogła: 94 razy Wiek: 52 Dołączyła: 12 Lip 2011 Posty: 3397
|
Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 11:58
|
|
|
yuraa napisał/a: | z ciekawościa czekam .
interesuje mnie co tam dostałaś za swoje pieniądze |
no to się jednak Jureczku nie doczekałeś
A poważniej - znam jedną osobę, która leczyła się za grubą kasę w prywatnym ośrodku z elitą show biznesu. Dzisiaj odsiaduje wyrok 10 lat pozbawienia wolności za spowodowanie wypadku pod wpływem alkoholu (3 ofiary śmiertelne). Nie pomógł nawet słynny adwokat z pierwszych stron gazet |
_________________ I Love gołąbki Klarci.
|
|
|
|
|
Dziubas
(konto nieaktywne)
Pomógł: 16 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Gru 2011 Posty: 1251 Skąd: W-w
|
Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 12:00
|
|
|
Oj tam,oj tam, zaraz ... |
Ostatnio zmieniony przez Dziubas Pon 18 Cze, 2012 12:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
JaKaJA
Trajkotka Niespodzianka!-ja czuję!! ;)
Pomogła: 53 razy Wiek: 46 Dołączyła: 18 Wrz 2010 Posty: 1650 Skąd: Moje miasto
|
Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 12:06
|
|
|
pięknie to Pani sobie zaplanowała gratuluję !!!
Ja jako zwykła,rasowa alkoholiczka udam się dziś do najbardziej pospolitego psychiatryka w mieście z kratami w oknach i wrzeszczącymi chorymi na pięterku i po raz kolejny z wdzięcznością spojrzę w oczy terapeutom jacy uratowali mi zycie
Rynsztok wszystkich równa,jak to napisał Ptero i wszystko w temacie |
_________________ Cała jestem z miłości |
|
|
|
|
piotr7
Gaduła
Pomógł: 9 razy Wiek: 70 Dołączył: 10 Kwi 2012 Posty: 949 Skąd: lubuskie
|
Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 12:48
|
|
|
i tym sposobem nie doczekam się drugiej porcji informacji.
100% |
|
|
|
|
Gonzo.pl
(banita)
Pomógł: 37 razy Wiek: 63 Dołączył: 22 Maj 2011 Posty: 3629 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Pon 18 Cze, 2012 12:49
|
|
|
Jedź do ośrodka w *****
Oczywiście, jeśli Cię stać |
_________________ Wszystko jest możliwe. Niemożliwe zajmuje tylko więcej czasu. |
|
|
|
|
|