Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
jak to jest
Autor Wiadomość
Jonesy 
Upierdliwiec

Wysłany: Śro 25 Lip, 2012 08:36   

Hahaha, najlepsze jest to, że nawet chcąc mi pocisnąć, nie umiesz przestać się użalać nad sobą. Znowu jęczysz aż zęby drętwieją od tego biadolenia.
Brak słów.
Ciekawe jak zajmujesz się matką jak jesteś nachlany po robocie...

To Ci jeszcze napiszę, może docenisz kiedyś, ile Ci tak naprawdę poświęciłem...
Kiedyś miałem marzenie, tak w okolicy liceum - zostanę recenzentem gier komputerowych. Będę pracował dla Secret Service, Cd-Action czy innej gazetki i będę robił to co kocham - grał sobie w gry i dostawał baksy. Niestety okazało się, że recenzentów w Polsce jest kilku i skutecznie nasycają ten rynek. Więc zrezygnowałem z tego, jakże infantylnego patrząc po latach, marzenia. Obecnie nie gram w gry już ładne parę lat, nawet opisów nie czytam, bo i po co. Sztuczny świat, a ja tego nie chcę i nie potrzebuję.
Chciałem rysować komiksy, ale okazało się że są ludzie, którzy robią to o wiele lepiej ode mnie, więc też odpuściłem i skoncentrowałem się na czytaniu.
Od 5 lat zajmuję się amatorsko robieniem modeli drewnianych. Takie hobby. Ale od jakiegoś roku nie mam czasu, żeby kiwnąć palcem. Jasne, mógłbym przyjść po pracy do domu, olać wszystko i wszystkich i sobie kleić modele, ale mam rodzinę i zobowiązania. I to właśnie odróżnia w głównej mierze osobę dorosłą od dzieciaka - to że ma poczucie obowiązku i umie zrezygnować z marzeń, na rzecz dobra rodziny. Ja umiem, chociaż nie zawsze przychodzi mi to łatwo.
Ja żyję w bajce? To muszę Ci powiedzieć, że chyba tak, bo większość moich znajomych podobnie żyje. Tylko wiesz co - oni albo nie są alkoholikami albo już nie piją. I mają normalne życie.
Zaś to co Ty masz, to g***o, które sobie robisz na własne życzenie. A teraz jak już z Tobą skończyłem, idź se kulaj tą muzę, bo mógłbyś się zabrać za jakąś uczciwą robotę, ale po co. Lepiej pobiadolić i pojęczeć. 30 letni facet a mazgai się jak jakaś panienka, bo mu w życiu jest ciężko. Żal d**ę ściska.
Ostatnio zmieniony przez Jonesy Śro 25 Lip, 2012 08:44, w całości zmieniany 1 raz  

plusio 
(banita)

Wysłany: Śro 25 Lip, 2012 09:08   

Ty ze mna skonczyles? Fajnie wiedziec z kim mam do czynienia. Odchaczyles mnie po prostu tak? Ten do *j****. Chopie na Ciebie to nawet zal splunąc.

Jonesy 
Upierdliwiec

Wysłany: Śro 25 Lip, 2012 09:16   

Przestań ubliżać, bo zgłoszę Twoje posty administracji i znowu Cię uśpią na dwa tygodnie.
Nawet się nie dziwię że nie zrozumiałeś o co mi chodziło - no to wyjaśnię to specjalnie dla Ciebie:
skończyłem z tobą, w sensie skończyłem z tobą rozmawiać w tym momencie, bo najwyraźniej nie potrafimy się porozumieć.
Umiejętnie jednak dopisałeś sobie bardziej pasującą interpretację, czego Ci gratuluję.

Następnym razem jednak, gdy będziesz miał ochotę na osobiste wycieczki, zapraszam w najbliższy piątek do Lichenia. Będę tam osobiście i będziesz mógł mi swoje ewentualne żale powiedzieć w twarz. Da mi to również możliwość odpowiedniego ustosunkowania się do tego typu szczeniacko-gówniarzego zachowania.

plusio 
(banita)

Wysłany: Śro 25 Lip, 2012 09:43   

Chopie przyjechalbym, ale to chyba z 1000 kilosow ode mnie. Zmiazdzyl bym cie. Po co ci to. Zyj se dalej jak se zyjesz, dalej pisz swoje bzdury. Ja wole se zapalic lolka i leciec w lepszy swiat. Hahah, jol men. Naraziontko

za dzisiejszą "dyskusję" z Jonessym cxvcv54g
Ostatnio zmieniony przez strażnik Śro 25 Lip, 2012 10:27, w całości zmieniany 1 raz  

Jonesy 
Upierdliwiec

Wysłany: Śro 25 Lip, 2012 10:07   

plusio napisał/a:
Zmiazdzyl bym cie. Po co ci to. Zyj se dalej jak se zyjesz

Zmiazdzyłbys powiadas? :brawo:

za dzisiejszą "dyskusję" z plusiem cxvcv54g
Ostatnio zmieniony przez strażnik Śro 25 Lip, 2012 10:29, w całości zmieniany 1 raz  

tlalok 
Towarzyski
trzeźwiejący alkoholik

Wysłany: Śro 25 Lip, 2012 10:36   

plusio napisał/a:
Chopie przyjechalbym, ale to chyba z 1000 kilosow ode mnie. Zmiazdzyl bym cie. Po co ci to. Zyj se dalej jak se zyjesz, dalej pisz swoje bzdury. Ja wole se zapalic lolka i leciec w lepszy swiat. Hahah, jol men. Naraziontko

za dzisiejszą "dyskusję" z Jonessym cxvcv54g

a może spróbujesz z alkoholikeim z gromu... służe

pterodaktyll 
Moderator
.....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....

Wysłany: Śro 25 Lip, 2012 10:52   

Cytat:

plusio napisał/a:
Zmiazdzyl bym cie. Po co ci to. Zyj se dalej jak se zyjesz

Zmiazdzyłbys powiadas?
tlalok napisał/a:
może spróbujesz z alkoholikeim z gromu..

Co to? Zaczynamy argumenty siły zamiast siły argumentów?
To nie ta "piaskownica" Panowie. Proszę wrócić do dyskusji bardziej merytorycznej..............

piotr7 
Gaduła

Wysłany: Śro 25 Lip, 2012 11:43   

Ja wrócę jeszcze do zębów.
nie ma tego złego........
po prostu nie musisz ich teraz myć :radocha: :radocha:

staaw 
Uzależniony od Dekadencji

Wysłany: Śro 25 Lip, 2012 11:48   

piotr7 napisał/a:
po prostu nie musisz ich teraz myć

:blee:

Nie martw się, jeżeli nie rozumiesz tego posta, nie był do Ciebie :)

wampirzyca 
Trajkotka
praca nad samym sobą jest najtrudniejsza

Pomogła: 15 razy
Wysłany: Śro 25 Lip, 2012 11:58   

po prostu nie musisz ich teraz myć :radocha: :radocha: [/quote]

:nunu:

wampirzyca 
Trajkotka

Wysłany: Śro 25 Lip, 2012 12:00   

Krzysztof 41 napisał/a:
masz kasę na chlanie i na dragi a nie masz na sztuczną szczękę ( pierwsza jest refundowana całkowicie darmowa)

chyba nie widziałeś ich ja widziałam lepiej nie miec zadnej niż taką :/

Jras4 
Docent

Wysłany: Śro 25 Lip, 2012 12:18   

Drogi Plusiu czytając twoje posty doszłem do wniosku że nie ma dla ciebie szansy i to nie tylko tam gdzie mieszkasz ale nigdzie na świecie .Z przykrością patrze jak sie miotasz i postanowiłem przyjść ci z pomocą .. mam dość dobry postronek a gałąż znajdziemy gdzieś w lesie z dala od ludzkich siedzib pójdziemy tam nocą i ja pomogę ci sie powieść ..Zrobimy to w nocy z dala od poświęconej ziemi po godzinie 0.00 zakopie cie na wzgórzu .po 3 dniach wróce i ze sznura na szyji wezmę kawałek postronka i utnę ci lewą rękę a ciebie pszeniose na bagno tam zatopię truchło ...Kiedy wrócę do domu oczywiście Twojego domu .podpale go ... Szkoda że musisz umrzeć

wampirzyca 
Trajkotka

Wysłany: Śro 25 Lip, 2012 12:19   

Jras4 napisał/a:
Drogi Plusiu czytając twoje posty doszłem do wniosku że nie ma dla ciebie szansy i to nie tylko tam gdzie mieszkasz ale nigdzie na świecie .Z przykrością patrze jak sie miotasz i postanowiłem przyjść ci z pomocą .. mam dość dobry postronek a gałąż znajdziemy gdzieś w lesie z dala od ludzkich siedzib pójdziemy tam nocą i ja pomogę ci sie powieść ..Zrobimy to w nocy z dala od poświęconej ziemi po godzinie 0.00 zakopie cie na wzgórzu .po 3 dniach wróce i ze sznura na szyji wezmę kawałek postronka i utnę ci lewą rękę a ciebie pszeniose na bagno tam zatopię truchło ...Kiedy wrócę do domu oczywiście Twojego domu .podpale go ... Szkoda że musisz umrzeć

:shock:

tracisz swoja klasę ..................
Ostatnio zmieniony przez wampirzyca Śro 25 Lip, 2012 12:20, w całości zmieniany 1 raz  

Jras4 
Docent

Wysłany: Śro 25 Lip, 2012 12:21   

Klase 7 A chyba

Jras4 
Docent

Wysłany: Śro 25 Lip, 2012 12:22   

To co miałem mu napisać ? ...zamknji ryja świnio i nie bulgocz bo chlapiesz kałem na innych

Odpowiedz do tematu