|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
Gabrysiu, wracaj do zdrowia |
Autor |
Wiadomość |
Jędrek
Trajkotka ALKOHOLIK
|
Wysłany: Nie 05 Sie, 2012 09:45
|
|
|
gabra napisał/a: | Bardzo źle się czuję psychicznie po tym wypadku. Z Miłościa jak z Miłością była i się zmyła. |
Ja doszedłem do wniosku, że z każdego wypadku, przypadku muszę wyciągnąć wnioski.
Ostatni jaki miałem z poważnych to wylądowanie w rowie samochodem....wiozłem dziecko....
na szczęście tylko samochód poszedł do kasacji. Ale zorientowałem się, jak bardzo źle jest z moją głową. Poszedłem w długą... załapałem doły, frustrację.... puszczałem sobie filmy nawet jadąc samochodem....wyobraźnia przejęła kontrolę....no i urwał mi się film w samochodzie.
A na codzień... tu się potknę, bo nie widze progu, tu się zatnę przy chlebie bo odpłynę....takie tam ...
Ale muszę sie pilnować, żeby nie dać się wciągnąć w jakieś znowu silniejsze jazdy...
Dzienniczek uczuć mi pomaga się obserwować
MItyngi pokazują kiedy się zaczynam blokować... i nie mówię...
Rozdrażnienie i drażliwość to pierwsze objawy... |
_________________ Andrzej
„Niepoczytalność: robisz w kółko to samo, a spodziewasz się zmian”
Poczytalność? Robisz w kółko to samo, kiedy zaczynasz zauważać pozytywne zmiany. |
|
|
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Nie 05 Sie, 2012 17:39
|
|
|
gabra napisał/a: | Z Miłościa jak z Miłością była i się zmyła. |
miłość się nie zmywa, bo miłość jest w Tobie, a tego raczej się nie da zmyć |
|
|
|
|
gabra
Towarzyski
|
Wysłany: Nie 05 Sie, 2012 18:33
|
|
|
szymon napisał/a: | miłość się nie zmywa, bo miłość jest w Tobie, a tego raczej się nie da zmyć |
Mam w sobie dużo Miłości ale jak na razie nikt jej nie chce.Potrafie Kochać do szaleństwa.Po tym wypadku coś we mnie pękło jestem całkowicie rozbita psychicznie i zupełnie sama. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|