Wysłany: Czw 20 Paź, 2011 12:09 Filmy na Halloween - co polecacie?
Jestem maniaczką horrorów. Chciałabym urządzić wieczorek ze znajomymi przy horrorach, ale niestety zadne fajne tytuły nie przychodzą mi do głowy. Nie ukrywam też, że mnóstwo filmów tego gatunku już obejrzałam. Może jednak jesteście w stanie podrzucić mi jakiś tytuł
Pomogła: 8 razy Wiek: 59 Dołączyła: 07 Sie 2009 Posty: 1388 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 21 Paź, 2011 20:21
Ja też uwielbiam horory, ale ostatnimi czasy naprawdę trudno o jakiś dobry. Szczerze mówiąc, nie pamiętam, kiedy się naprawdę porządnie wystraszyłam. Może "Echo"? Nie taki marny, jak większość.
_________________ "Potykając się można zajść daleko;nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." Goethe
Jacek Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
ojej to już tak dawno nie jestem na topie nowości Frankaistejna
bo ja myślał że to nowością poświecił
tak se myślał żek to tak nie dawno jak by jego oglądał
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
Pomogła: 8 razy Wiek: 59 Dołączyła: 07 Sie 2009 Posty: 1388 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 29 Paź, 2011 21:13 Re: Filmy na Halloween - co polecacie?
ilonamlynarz napisał/a:
Jestem maniaczką horrorów. Chciałabym urządzić wieczorek ze znajomymi przy horrorach, ale niestety zadne fajne tytuły nie przychodzą mi do głowy. Nie ukrywam też, że mnóstwo filmów tego gatunku już obejrzałam. Może jednak jesteście w stanie podrzucić mi jakiś tytuł
Dziś na "jedynce" o 0.35 będzie tajlandziki film "Widmo". Widziałaś? Dla mnie bomba.
A tak poważnie ostatnoi nie ma dobrych horrorów. Może faktycznie warto sięgnąc do klasyki jak "Egzorcysta" albo "Hellraiser"?
_________________ "Potykając się można zajść daleko;nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." Goethe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum