Dziś wieczorem szybko zrobiłem bilans mojej bytności w sieci i wyszło mi na to, iż najwięcej zostawiłem właśnie Tu. Dziękuję wszystkim, którzy poświęcili swój czas takim, jak ja, kiedyś zagubionym, poszukującym, chcącym pogadać, pożartować, posprzeczać się twórczo i konstruktywnie.
Cztery lat to krótko i długo, zależy kto jak patrzy na upływający czas. Dwa tysiące ósmy, to był dla mnie szczególnie ważny rok. Rozpoczęła się przygoda z pisaniem, z filmem i z Wami. Wszystko to kontynuuję, choć może nie we wszystkich tych moich początkach idę do przodu. Może jednak czasem warto podreptać w miejscu, by lepiej poznać otoczenie?
Cóż... Siać, siać i siać. Alleluja i do przodu! Warto jest pamiętać te cztery lata z Wami.
_________________ "Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię" Jonathan Carroll
Jacek Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
Wysłany: Czw 04 Paź, 2012 13:26
stiff napisał/a:
Fakt, ze nie wszystkim pomogło
mnie nie
nawet nie wiem co ja tu tak długo robię
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
Wszystkim , którzy to forum utworzyli, tworzą i tworzyć będą chciałam podziękować . Mija prawie rok (12.2011) jak sie tu znalazłam w totalnej czarnej rozpaczy nie wiedząc co ma robić jak żyć gdzie szukac pomocy i dzięki Wam dzięki wszystkim dekadentom teraz stoję na początku nowej -trudnej- pięknej drogi,drogi ku trzeźwieniu , ku zdrowieniu , ku szczęsliwości. Mam tutaj przyjaciól jednych poznanych bliżej innych mniej wiem, że zawsze jest tutaj ktoś kto przytuli, pocieszy, da kopa .
DEKADENCJA JEST MYM PPRZYJACIELEM
ja nie bede ukrwac, ze za nim tu trafilam, wczesniej pisalam na dwuch innych forach.
Ale od pierweszego posta tu poczulam sie jaki w domu!
i tak zlecialo juz ponad dwa lata- w wirtualnym rodzinnym gronie.
_________________ nie rezygnuje z celu tylko dlatego, ze osiagniecie go wymaga czasu
czas i tak uplynie....
mi się ciepło zrobiło jak napisałem pierwszego posta tutaj...
z kazdym mi się robi coraz cieplej, proszę sobie wyobrazić jaka temperatura panuje Tu i Teraz we mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum