chyba poczułam sie za pewnie |
Autor |
Wiadomość |
Jędrek
Trajkotka ALKOHOLIK
|
Wysłany: Śro 04 Kwi, 2012 16:35
|
|
|
Obcy napisał/a: | a robisz coś by dać odpocząć ciału i umysłowi?? |
Obcy coś ostatnio czytałem na temat Twojego nosa.... a o czym tutaj pisze się teraz???
Gubię się trochę. |
_________________ Andrzej
„Niepoczytalność: robisz w kółko to samo, a spodziewasz się zmian”
Poczytalność? Robisz w kółko to samo, kiedy zaczynasz zauważać pozytywne zmiany. |
|
|
|
|
olka
Gaduła
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 21 Gru 2011 Posty: 530
|
Wysłany: Śro 04 Kwi, 2012 19:22
|
|
|
Obcy napisał/a: | Ciągle Olu postrzegam cie jako.. perfekcjonistkę. która się spięła i bardzo stara się by to trzeźwienie było bezbłędne. a robisz coś by dać odpocząć ciału i umysłowi?? |
na tą chwile to raczej nie ma nawet o tym mowy.Teraz to chce przynajmniej uspokoić chore myślenie i zachowania,bo to wszystko wróciło jak bumerang. |
|
|
|
|
Obcy
Gaduła Człowiek
Pomógł: 11 razy Wiek: 40 Dołączył: 27 Gru 2011 Posty: 644 Skąd: Innej planety
|
Wysłany: Śro 04 Kwi, 2012 21:52
|
|
|
olka napisał/a: | na tą chwile to raczej nie ma nawet o tym mowy.Teraz to chce przynajmniej uspokoić chore myślenie i zachowania,bo to wszystko wróciło jak bumerang. |
No ok. A jak uspokoisz chore myślenie i zachowania to co dalej?? Będziesz miała nowy priorytet np rozpracować powód złamania abstynencji, a potem....
Zawsze może być coś co będzie ważniejsze od rozrywki.
Z tego co wyczytałem to co pól roku jarasz. Nic nie pomyliłem?? BO wydawało mi się że miałaś 4 lata abstynencji.
Mniejsza z tym. Ja od dwóch tygodni tylko robię jedną rzecz w robocie i sobie ja odpuszczam. Tak mi się to udało ze już pracowałem 2 niedziele i dwie noce.
Dziś zrobiłem coś dla siebie mimo paskudnego dnia lepiej się czuje bo poszedłem na mityng DDA, poprowadziłem i przeciągnąłem o godzinne:D
Moim zdaniem nie samym leczeniem człowiek żyje ale to moje zdanie.
Pomyśl jak postępowałaś przed złamaniem abstynencji. Może warto coś zmienić?
Mam wrażenie że wróciła nam "stara " Olka. Cieszy mnie ze wróciłaś ale czy koniecznie musisz być taka sama?? No ale to moje wrażenie wiec mogę się mylić.
Pamiętasz jak napisałaś po pogrzebie że poczułaś ze masz tylu przyjaciół?? O wiele bardziej mi się wtedy podobałaś. Miałem wrażenie ze jesteś... nie wiem jak to nazwać bo okoliczności były bardzo przykre ale szczęśliwsza.
Ale to moje postrzeganie
Fajnie że wróciłaś. Znów będziesz mogla mnie trochę objechać |
_________________ Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę -Seneka Młodszy Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni - Cyceron |
|
|
|
|
olka
Gaduła
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 21 Gru 2011 Posty: 530
|
Wysłany: Czw 05 Kwi, 2012 17:11
|
|
|
Obcy napisał/a: | Znów będziesz mogla mnie trochę objechać | Nie mam takiego zamiaru. Obcy napisał/a: | BO wydawało mi się że miałaś 4 lata abstynencji. | Trzy lata nie miałam alko w ustach. Obcy napisał/a: | Mam wrażenie że wróciła nam "stara " Olka | No tylko nie bardzo pamiętam tą "nową" Olkę. |
|
|
|
|
Obcy
Gaduła Człowiek
Pomógł: 11 razy Wiek: 40 Dołączył: 27 Gru 2011 Posty: 644 Skąd: Innej planety
|
Wysłany: Pią 06 Kwi, 2012 17:51
|
|
|
olka napisał/a: | Obcy napisał/a:
Znów będziesz mogla mnie trochę objechać
Nie mam takiego zamiaru. |
Szkoda. Czasami mi to na dobre wyszło.
olka napisał/a: | No tylko nie bardzo pamiętam tą "nową" Olkę. |
A ja ja zauważyłem w pewnym momencie. Nie było w niej tej hardości, surowości... nie wiem jak to określić.
Trzym się. Wcale nie pisałaś mi w próżnie. |
_________________ Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę -Seneka Młodszy Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni - Cyceron |
|
|
|
|
Olin
Towarzyski uzalezniona od alkoholu
Pomogła: 3 razy Wiek: 49 Dołączyła: 11 Paź 2011 Posty: 339
|
Wysłany: Pią 12 Paź, 2012 21:55
|
|
|
Ola,maialam problem z laptopem i teraz mam calkiem nowym lecz potracilam wszystkie kontakty.Jezeli jeszcze tu zagladasz to odezwij sie do mnie,jesli masz na to ochote.Czekam na wiadomosc od ciebie. |
|
|
|
|
|