Przesunięty przez: Wiedźma Sob 27 Paź, 2012 11:57 |
Mój malutki kochany Stasiu :) |
Autor |
Wiadomość |
Małgoś
Upierdliwiec Forumoholiczka
Wiek: 58 Dołączyła: 30 Kwi 2010 Posty: 2191 Skąd: z miasta mojego
|
Wysłany: Wto 11 Wrz, 2012 09:51
|
|
|
milutka napisał/a: | cel jest godny poświęcenia -nie sadzisz? |
No pewnie
milutka napisał/a: | coś wymyślę |
dobra, może jest gdzieś info odnośnie szczegółów co dalej z tymi nakrętkami robić?
wampirzyca napisał/a: | juz zbierają na stołówce dla jakiegos chłopaka na wózek ...i na szkole. |
ja też sprawdze jak to jest w mojej szkole, w srodę mam zebranie to się wypytam bo więcej ludzi będzie. |
_________________ Tylko ja jestem odpowiedzialna za swoje życie |
|
|
|
|
Dora
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Wto 11 Wrz, 2012 11:12
|
|
|
Ja pomogę |
_________________ W życiu piękne są tylko chwile...
Ryszard Riedel |
|
|
|
|
milutka
Trajkotka
|
Wysłany: Wto 16 Paź, 2012 21:05
|
|
|
Kochani przepraszam ,że tak umilkłam w temacie Stasia i pomocy dla niego ale jak sami wiecie jestem zapracowana i na nic nie mam czasu Otóż sprawa z zakrętkami wygląda w ten sposób ,żeby je zutylizować musi być ich większa ilość ,podobno 3tony ...i takie pieniążki z utylizacji wpływają na konto takiego dzieciaczka ...i teraz sedno sprawy ...oferowaliście mi pomoc w zbieraniu takowych zakrętek tylko przyznam ,że nie mam bladego pojęcia jakbyście mięli je indywidualnie mi je przekazać wysyłanie ich kurierem mija się z celem bo więcej wyniesie przesyłka ...tak sobie pomyślałam ,że może zbierajcie je dalej i przekażcie je gdzieś bliżej bo przecież takich dzieciaczków jak mój Stasiu jest więcej którzy potrzebują takiej pomocy i dla nich również jest zorganizowana zbiórka nakrętek ...z tego co wiem to wiele miast jest przyłączonych do takowych zbiórek Ewentualnie gdybym wybierała się na jakiś zlot a ktoś miałby życzenie i możliwość zabrać je do samochodu i mi je przekazać wtedy będę wdzięczna Ale wszystkim którzy przyłanczają się do tej akcji i wszystkim którzy chcięli ,pomogli i będą mogli pomóc Stasiowi bardzo dziękuję
A teraz kilka słów o Stasiu
Od kilku dni nasz mały szkrab uczy się chodzić na swoich nowych nóżkach -protezkach nie jest to wszytko takie łatwe ani dla niego ani dla rodziców ale żadne z nich się nie poddaje ...za kilka dni podeślę króciutki filmik z jego postępów
Dziękuję jeszcze raz wszystkim z całego serducha |
|
|
|
|
milutka
Trajkotka
|
|
|
|
|