śmieci |
Autor |
Wiadomość |
Jras4
Docent
|
Wysłany: Sob 24 Lis, 2012 22:47
|
|
|
Dowiedzialem sie ze wchodzi jakis pszepis od nowego roku ze gmina bedzie smieci wywozic na sile czy jakos tak znaczy to ze każdy będzie musial mieć śmietnik na posesji Bylo zebranie ale ze nie wiedzialem to i nie bylem ..sam Wójt byl |
_________________ KATOLIK CZARNY PEDOFIL |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Sob 24 Lis, 2012 22:50
|
|
|
Ciekawi mnie jedno jak to zrobia
soltys bedzie roznosil kosze po ludziach hehe bo ja nie zapłacę ..jak z TV było nie płaciłem i płacił nie bene |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
|
Wysłany: Sob 24 Lis, 2012 22:55
|
|
|
Jras4 napisał/a: | soltys bedzie roznosil kosze po ludziach hehe bo ja nie zapłacę ..jak z TV było nie płaciłem i płacił nie bene |
Żebyś się nie zdziwił....... |
_________________ |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Sob 24 Lis, 2012 22:58
|
|
|
A co zabija mnie hehe ...taka to nasza wolność sila juz ściągają kase by żywic tych nierobów |
|
|
|
|
pterodaktyll
|
Wysłany: Sob 24 Lis, 2012 23:00
|
|
|
Jras4 napisał/a: | A co zabija mnie hehe ... |
Chyba zwariowałeś. Dłużnika sie nie zabija tylko "doi" aż odda wszystko co winien i to z odsetkami |
_________________ |
|
|
|
|
ja
Towarzyski współuzależniona, DDA i licho wie co jeszcze ;)
|
Wysłany: Sob 24 Lis, 2012 23:02
|
|
|
To będzie jak podatek, a gmina na pewno ściągnie. Na pewno moja. Kasy ci im zawsze mało. TV można się wyprzeć, ja tez nie płacę. Ale że śmieci nie wytwarzasz to ciężko będzie zjanić |
_________________ Nic nie może przecież wiecznie trwać. |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Sob 24 Lis, 2012 23:03
|
|
|
kiedys Soltys strasznie biadolil ze po lasach śmiecie wynoszą ale jak chciałem tych dziadów wylpac to nie to niech teraz sam zbiera śmiecie po lasach Mówiłem powołać ..Milicje .. ale oczewiśćie nie mial sie Dzielnicowy tym zajac i zajol sie połaził po domach kawki sie napił ...a smieci jak byly tak sa w lesie |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Sob 24 Lis, 2012 23:04
|
|
|
palilem smieci i bende palil czy bedzie smietnik czy nie tak bylo zawsze tu i będzie |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Sob 24 Lis, 2012 23:05
|
|
|
ja napisał/a: | To będzie jak podatek, | ja ci powiem jak bedzie ..nalozą pod pszymusem oplate i benda ja sciagac a smieci nikt wywozil nie bendzie bendzie tak jak bylo tylko zaplacimy wiencej taki haracz dla nich ot tyle |
|
|
|
|
ja
|
Wysłany: Sob 24 Lis, 2012 23:07
|
|
|
Ale płacić trzeba będzie i tak, to może zamiast w komin to do kosza. Rożnica żadna a i sąsiedzi pooddychają świeższym powietrzem. |
|
|
|
|
ja
|
Wysłany: Sob 24 Lis, 2012 23:08
|
|
|
Cytat: | nalozą pod pszymusem oplate i benda ja sciagac a smieci nikt wywozil nie bendzie bendzie tak jak bylo tylko zaplacimy wiencej taki haracz dla nich ot tyle |
No ktoś mi te śmieci musi wywieźć. |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Sob 24 Lis, 2012 23:09
|
|
|
Ty chyba nie rozumiesz ...oni tylko kase wezma a smieci ich nie obchodza rozumiesz nie bendzie zadnego wywozenia jak gmina wywiezie ? czym traktorem i gdzie ? rozumiesz |
|
|
|
|
Jras4
Docent
|
Wysłany: Sob 24 Lis, 2012 23:10
|
|
|
Cytat: | No ktoś mi te śmieci musi wywieźć. | hhhhhhhhaaaa właśnie do lasu tyle ze tym razem sam Soltys to zrobi bo ma nakaz ustawowy |
|
|
|
|
pterodaktyll
|
Wysłany: Sob 24 Lis, 2012 23:14
|
|
|
Jras4 napisał/a: | .oni tylko kase wezma a smieci ich nie obchodza rozumiesz nie bendzie zadnego wywozenia jak gmina wywiezie ? czym traktorem i gdzie ? rozumiesz |
Jras4 napisał/a: | właśnie do lasu tyle ze tym razem sam Soltys to zrobi bo ma nakaz ustawowy |
Jras4 napisał/a: | Ty chyba nie rozumiesz |
Obawiam sie, że to właśnie Ty niczego nie rozumiesz albo mówiąc inaczej, rżniesz głupa.......
Może przeczytaj sobie najpierw coś na ten temat a później dopiero zabieraj głos a nie wypisuj pierdół, które zresztą i tak zaraz wylecą do śmietnika, bo temat jest o przemyśleniach na temat współuzależnienia a nie wywożenia śmieci. |
_________________ |
|
|
|
|
matylda35
Towarzyski
|
Wysłany: Sob 24 Lis, 2012 23:14
|
|
|
No nie do końca tak będzie. Gmina podpisuje umowę z firmą, która te śmieci będzie wywoziła. Teraz możesz sobie wybrać taką firmę, po zmianach będziesz uzależniony od firmy z którą gmina podpiszę umowę i trzeba będzie bulić ile oni sobie zażyczą. |
|
|
|
|
|