Otwarty przez: pterodaktyll Śro 24 Paź, 2012 09:23 |
Donaldu Tusku, Jarosław Polskę zbaw |
Autor |
Wiadomość |
aazazello
Gaduła
|
Wysłany: Pon 26 Lis, 2012 14:06
|
|
|
Wiedźma napisał/a: | Jesteś niegrzeczny.
W nic Ci się nie wściubiam, tylko usiłuję ustalić, czy nasze forum adresowane jest do Ciebie,
bo z Twoich wypowiedzi w żaden sposób to nie wynika.
Czy mógłbyś odpowiedzieć na moje pytanie zamiast szydzić? |
Młode wilczki z pisu maja dyżury i logują się na wszystkich forach, gdzie pojawiają się słowa kluczowe, aby pognębić Donaldu i wynosić Jarosłąwa Polskę Zbaw. Myślę, że to jeden z nich. |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
|
Wysłany: Pon 26 Lis, 2012 14:12
|
|
|
A wiesz, że to nawet tak wygląda... |
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
aazazello
Gaduła
|
Wysłany: Wto 27 Lis, 2012 13:35
|
|
|
Lubię Waldka Pawlaka. Szczery, bystry, z dużym poczuciem humory, pro państwowiec. Drodzy alkoholicy powinniście brać go za wzór człowieka rozwijającego się. Dawnymi czasy krytykuje rządy, w których jest, obecnie krytykuje rząd, w których był. Wspaniały rozwój osobisty. |
|
|
|
|
aazazello
Gaduła
|
Wysłany: Wto 27 Lis, 2012 13:40
|
|
|
Ktoś zauważył jakieś wczorajsze spotkanie pisu? Było, o czymś rozmawiali. Tylko kto i o czym? Antoniego nie było, zresztą chłop ma inny problem, immunitet mu zabrali, proces będzie miał. |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 27 Lis, 2012 13:40
|
|
|
Adam, też go lubiłam. teraz nie wiem. Co się z nim aktualnie dzieje? Ciebie proszę - własnymi słowami mi wytłumacz, bo coś tam było, nie wiem gdzie, nie lubię polityki i nic nie wiem. |
_________________ Nie mąć tego co przejrzyste. (by Kami)
ka |
|
|
|
|
aazazello
Gaduła
|
Wysłany: Wto 27 Lis, 2012 13:52
|
|
|
smokooka napisał/a: | Co się z nim aktualnie dzieje? |
ale wiesz, ze był wicepremierem i ministrem gospodarki? Chłopaki z PSlu się skrzyknęli i Waldka pogonili, już im nie szefuje. Wybrali sobie takiego, co przed nimi klęka. Waldek się obraził i krzyknął: zamknąć wszystkie wątki, które są mojego autorstwa! O! Przepraszam, to nie ta opowieść, więc krzyknął: tak? tak? to ja idę do domu! nie będę ministrem i wicepremierem! i se poszedł. Normalnie poszedł, do swojego ministerstwa i w tym bólu i żalu wszystkim dał premie, a co niech lud zna gest Waldka, tym łatwiejszy, że nie ze swojego, ale z naszego dawał. Panisko.
Ten nowy krzyczy: Waldek, Waldek, zostań, bo on też nie chce być wicepremierem i ministrem, więc w PSL trwa obława na wicepremiera.
Donaldu pierdyknął pięścią w stół i powiedział: ty Żelichu masz być wicepremierem, bo nie będę osobno gadał z waszym wicepremierem i z tobą, więc Żelich pewnie się ugnie i do tego rządu wstąpi, bo chłopy cenią sobie pro państwowość na agencyjnych i ministerialnych posadach.
Waldi tymczasem w sejmie siedzi i krytykuje swój/ nie swój rząd za nieprzygotowanie do negocjacji unijnych, które sam układał i częściowo prowadził. Proste. To polityka |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 27 Lis, 2012 13:56
|
|
|
No właśnie to wszystko gdzieś mi docierało, a to jakaś paranoja. Chłop się trzymał tyle lat, wydawał się nie ulegać wiatrom (a może po prostu nie lubi fasolki ) jakiś taki stabilny, zrównoważony, a tu pierdut! Szydło mu spodnie przedarło. No nie wiem, chyba jednak to nie dla mnie. |
ka |
|
|
|
|
kozarogata
Milczek kozarogata
|
Wysłany: Wto 27 Lis, 2012 13:57
|
|
|
ladne to streszczenie |
|
|
|
|
aazazello
Gaduła
|
Wysłany: Wto 27 Lis, 2012 13:58
|
|
|
smokooka napisał/a: | wydawał się nie ulegać wiatrom (a może po prostu nie lubi fasolki ) | słyszałem, że stosuje dietę bezresztkową |
|
|
|
|
aazazello
Gaduła
|
Wysłany: Wto 27 Lis, 2012 14:00
|
|
|
kozarogata napisał/a: | ladne to streszczenie |
Och, Kobieto, jak ja pięknie potrafię bajać |
|
|
|
|
dredy7
(banita)
|
Wysłany: Wto 27 Lis, 2012 14:05
|
|
|
"Donaldu Tusku, Jarosław Polskę zbaw"
No przecież rządzi nami partia "obywatelska"
czyli to obywatele mogą zbawiać, albo choć mieć
świadomość tego co się dzieje np. w gospodarce.
A rzuca im się tylko rozrywkę rechota nad "Jarosławem".
Życzę miłego rechota , wam. |
|
|
|
|
aazazello
Gaduła
|
Wysłany: Wto 27 Lis, 2012 14:07
|
|
|
dredy7 napisał/a: | rzuca im się tylko rozrywkę rechota nad "Jarosławem" |
Masz rację, co śmieszne to zawsze będzie smieszne |
|
|
|
|
aazazello
Gaduła
|
Wysłany: Wto 27 Lis, 2012 14:08
|
|
|
dredy7 napisał/a: | mieć
świadomość tego co się dzieje np. w gospodarce |
O! Rozmowa merytoryczna będzie. To lubię. Co tam, panie, w gospodarce? |
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
|
Wysłany: Wto 27 Lis, 2012 14:09
|
|
|
aazazello napisał/a: | Co tam, panie, w gospodarce? | lepiej ..........................nie mówić |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 27 Lis, 2012 14:11
|
|
|
aazazello napisał/a: | dietę bezresztkową |
To jaki z niego propaństwowiec? Mam nadzieję, że nie chciał jej propagować jak pozostali w naszym rządzie? Ostatecznie, polityka prorodzinna w naszym kraju polega na głodowych pensjach dla zwykłych ludzi, aby zmusić ich do wchodzenia w związki. W kupie cieplej, a może się co wykluje? Jakby pójść krok dalej, to zaczniemy jak Chińczycy wykorzystywać w kuchni domowej to co dotychczas zjadały zwierzaki. Ale żeby Pawlaku aż tak?
btw - wiem co to dieta bezresztkowa |
ka |
|
|
|
|
|