Wysłany: Nie 16 Gru, 2012 20:47 Re: zadanie koncowe
plusio napisał/a:
....bo np ja nie wiem co sie robi na terapi poglebionej, nad czym tam moge pracowac?
Jak sama nazwa wskazuje nad pogłębianiem... terapiii wstępnej podstawowej jak sądzę.
No ale może chcesz coś innego....
Ja tam czwarty rok chodzę na terapię prostowania myślenia, co by nie wrócić do chlania. Przynajmniej tego chcę.
_________________ Andrzej
„Niepoczytalność: robisz w kółko to samo, a spodziewasz się zmian”
Poczytalność? Robisz w kółko to samo, kiedy zaczynasz zauważać pozytywne zmiany.
wampirzyca Trajkotka praca nad samym sobą jest najtrudniejsza
Wysłany: Nie 16 Gru, 2012 22:11 Re: jestem zdruzgotany
leon napisał/a:
plusio napisał/a:
Ja juz nie moge wytrzymac tego mojego syfu. To MOJE zycie jest nie do zniesienia. Wszyscy wkolo zyja, a ja nie moge. Kumpel se zas auto kupil, feniks ma rozterke ktora laske ma wyruhac, itp. Co jest kurde ze mną nie tak. Czego ja nie wiem o zyciu? Ze spedzam je od rana do nocy na komputerze bo nie mam co robic? Ja sie ide na***ac. Bo po co mam byc trzezwy? Jak sie nap...........e to jest fajnie. Pojde do baru, cos sie bedzie dzialo. Mam m j ak milosc ogladac cale zycie czy co?
Moze czas na jakies dzialania a nie tylko ciagle marudzenie
zagrać mu "zawieszony sznur" KAT pomoże
_________________ Fröhlich leben trotzig kämpfen und mit dem Lächeln sterben. J.P.
Żyj się wesoło, walcz zawzięcie i z uśmiechem umieraj. J.P.
Ostatnio zmieniony przez Halloween Nie 16 Gru, 2012 22:13, w całości zmieniany 1 raz
a to cie nie upadla? nie myslisz jaki to jestes beznadziejny, ze musisz jakies zasrane terapie chodzic? a inni moga zyc normalnie? Co to k......a za zycie?
Pomógł: 13 razy Wiek: 76 Dołączył: 16 Maj 2010 Posty: 814 Skąd: świętokrzyskie
Wysłany: Pon 17 Gru, 2012 07:50
plusio napisał/a:
a to cie nie upadla? nie myslisz jaki to jestes beznadziejny, ze musisz jakies zasrane terapie chodzic? a inni moga zyc normalnie? Co to k......a za zycie?
Jestem za życiem - NORMALNIE !
- dla mnie jest to Życie bez "pomocnika" w postaci środków psychoaktywnych - nie alkoholizuję się !
_________________ Mam bardzo silną wolę... robi ze mną co jej się tylko podoba.
Mój fotoblog
Przerzuć sie na mode na sukces, masz jak w banku, że predzej umrzesz, niż obejrzysz do końca ten "serial"
udało ci się to
Plusio nie wymiękaj ....życie to nie bajka...nawalisz się i co ci z tego ...naprawdę ci to pomoże
nic innego nie pomaga, 2 miechy sie ku...........a mecze i nic mi nie pomoglo, nic nie znalazle czegokolwiek by pomoglo. syf jaki byl taki jest. syfa zapijalem i bylo fajnie, tera nie zapijam i od syfu nie moge uciec. Ja juz tone w tym go***e, juz nie oddycham w ogole, przez ta zasrana terapie ino se narobilem wstydu. W robocie przeca mnie wysmieja, a jak zaczne jeszcze pic to juz chyba pluc i kopac mnie beda, bo nic nie zostanie. Przeca tego leb nie ogrania jaki jestem debilem, *j**** totalnym. Ja zamiast wychodzic z gowna to czuje ze tone coraz szybciej. Nigdy nie mialem takich mysli samobojczych jak teraz. Bo teraz to co mi jeszcze zostalo? Przeca jak wroce do picica i cpania to umre ze wstydu przed soba i innymi, ale tak to nie wytrzymam. Ja sie zabije wkoncu, bo juz ku*** nie wiem co i gdzie, jak i po co i dlaczego
Wysłany: Pon 17 Gru, 2012 11:38
plusio napisał/a:
Plusio ocknij się!!!
Mnie upodliło picie. Jeżeli piłem 19 lat to ile sie tego mam oduczać?? W tydzień mi się nie udało niestety. A do terapii sie przyzwyczaiłem.
Kiedyś chodziłem codziennie po alkohol i codziennie usypiałem nachlany....
dzis chodze raz w miesiącu na terapię i dwa razy w tygodniu na mityngi. I dobrze mi tak.
_________________ Andrzej
„Niepoczytalność: robisz w kółko to samo, a spodziewasz się zmian”
Poczytalność? Robisz w kółko to samo, kiedy zaczynasz zauważać pozytywne zmiany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum