Wprawdzie wszystkie dźwięki występujące w przyrodzie składają się na muzykę, ale ja wolę tę "das wohltemperierte".
Nie cierrrrpię wrzasków, a przy tym skóra mi cierpnie, gdy któryś z "idoli" śpiewa, gra (lub i jedno i drugie) nieczysto.
Nie szanuję też tych, którzy znają tylko kilka podstawowych akordów i mienią się artystami....
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/
Tak stary dobry Slade,ich udzial w rozwoju muzyki jest niepodwazalny...Mialem przyjemnosc zapoznac sie z Ta grupa za posrednictwem niezapomnianego znawcy muzyki Piotra Kaczkowskiego na radiowej trojce..ehhh to byly czasy...Hall dzieki za wklejke
_________________ I'm not beaten,I'm just going for a little walk
Magoichi Saika
Ostatnio zmieniony przez leon Śro 26 Gru, 2012 16:18, w całości zmieniany 1 raz
Wprawdzie wszystkie dźwięki występujące w przyrodzie składają się na muzykę, ale ja wolę tę "das wohltemperierte".
Nie cierrrrpię wrzasków, a przy tym skóra mi cierpnie, gdy któryś z "idoli" śpiewa, gra (lub i jedno i drugie) nieczysto.
Nie szanuję też tych, którzy znają tylko kilka podstawowych akordów i mienią się artystami....
Skracając wypowiedz, nie lubisz zespołu "Slade", przyznam się w tajemnicy że i ja nie jestem zwolennikiem całości muzyki wklejanej na forum. Ot, gusta i guściki.
Teraz dopiero zobaczyłem że to Ty wkleiłaś muzyczkę "usypiającą", ufam że nie poczułaś się urażona moim postem, zdziwiłbym się.
_________________ Fröhlich leben trotzig kämpfen und mit dem Lächeln sterben. J.P.
Żyj się wesoło, walcz zawzięcie i z uśmiechem umieraj. J.P.
Ostatnio zmieniony przez Halloween Śro 26 Gru, 2012 16:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum