Wodzirej na wesele bezalkoholowe |
Autor |
Wiadomość |
ulena
Gaduła
Pomogła: 21 razy Wiek: 53 Dołączyła: 16 Gru 2011 Posty: 674 Skąd: dzikie ostępy
|
Wysłany: Nie 09 Gru, 2012 20:47 Wodzirej na wesele bezalkoholowe
|
|
|
Potrzebuje pomocy. moja przyjaciółka poprosiła mnie bym znalazła wodzireja, który ma specjalny kurs na prowadzenie imprez bezalkoholowych. Moze ktoś zna dobrego takowego. Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. Wolę korzystać z czzyjejś opinii niż tych opisanych na strone takiej osoby. |
_________________ MOJA SŁABOŚĆ JEST MOJĄ SIŁĄ |
|
|
|
|
yuraa
Moderator
Pomógł: 111 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4274 Skąd: Police
|
Wysłany: Pon 10 Gru, 2012 00:06
|
|
|
znam takiego ale ze Szczecina w Bieszczady to on chyba nie pojjedzie
ale moze i tam taki jest, bylem na weselu abstynenckim i muzyke robił kolega z AA który gra na organizowanych czasem zabawach trzeźwościowych |
|
|
|
ulena
Gaduła
Pomogła: 21 razy Wiek: 53 Dołączyła: 16 Gru 2011 Posty: 674 Skąd: dzikie ostępy
|
Wysłany: Nie 16 Gru, 2012 19:33
|
|
|
yuraa napisał/a: | Bieszczady to on chyba nie pojjedzie |
Yurra Dzieki Ci bardzo za podpowiedź , a ja nie napisałam, że wesele ma być w Bieszczadach . Dlatego też zobowiązałam się wyszukać jej takiego wodzireja (se życzy z licencją na zabawy bezalkoholowe znaczy się wodzirej ma mieć licencję ), bo wiem , że w Bieszczady to nawet i alkoholowy wodzirej nie przyjedzie , a weselicho ma być w Rzeszowie czyli bliżej świata , bo tam przynajmniej psy szczekają pyskami , a nie d.... |
_________________ MOJA SŁABOŚĆ JEST MOJĄ SIŁĄ |
|
|
|
|
pannamigotka
(konto nieaktywne)
Pomogła: 33 razy Wiek: 59 Dołączyła: 14 Lip 2012 Posty: 1416
|
Wysłany: Nie 06 Sty, 2013 17:43
|
|
|
Znam takiego, ale z Górnego Śląska, więc chyba raczej odpada. |
|
|
|
|
slaskows
Obserwator
|
Wysłany: Wto 02 Lip, 2013 23:29 Wodzirej na wesele bezalkoholowe
|
|
|
Witam,
Nazywam się Sylwester Laskowski. Jestem wodzirejem. Ukończyłem kurs wodzirejów zabaw bezalkoholowych w Katowicach. Na temat wesel bezalkoholowych pisałem m.in. dla miesięcznika "Oaza".
Chętnie poprowadzę Państwa wesele.
Zapraszam na stronę: (xxx usunięty link umieszczony niezgodnie z Regulaminem) - gdzie znajdziecie Państwo więcej informacji na mój temat.
Pozdrawiam serdecznie!
Sylwester Laskowski |
Ostatnio zmieniony przez strażnik Śro 03 Lip, 2013 07:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|