no...mam czas do 14 , bo zmieniłem sobie nieco plan pracy na uroczą prosbe mego pracodawcy.
-mozesz sie zamienic darek?
-nie bardzo bym chcial
-no, wiesz, premie naliczamy od dyspozycyjnosci miedzy innymi
-oczywiscie , ze moge sie zamienic, wlasnie sam chcialem to zaproponowac >>>>
nudy...trzy funty, zero aranżu, texty mniej wiecej jak ballada podworkowa sprzed wojny...a raczej maniera a'la muniek....czyli nudy i epigonizm
n ic tworczego. w dodatku kiepskie profesjonalniei muzycznie. jak grac chałture to niech choc będzie na poziomie muzycznym i instrumentalnym...ja to po pijaku lepiej grałem
Ostatnio zmieniony przez wolfdariusz Pią 15 Lut, 2013 02:13, w całości zmieniany 1 raz
nudy...trzy funty, zero aranżu, texty mniej wiecej jak ballada podworkowa sprzed wojny...a raczej maniera a'la muniek....czyli nudy i epigonizm
n ic tworczego. w dodatku kiepskie profesjonalniei muzycznie. jak grac chałture to niech choc będzie na poziomie muzycznym i instrumentalnym...ja to po pijaku lepiej grałem
Ty oprócz tego że zauważasz tylko wady u wszystkich i wszystkiego potrafisz żyć normalnie ?
cytat :
"...Ty oprócz tego że zauważasz tylko wady u wszystkich i wszystkiego.."
naduzycie logiczne, emocjonalne i ogolnie nuda
nie zaliczasz sie do kategorii: wszyscy, nic nie pisałem o wadach, napisałem tylko ,ze mnie to nudzi...gdzie tu wada?
osobiscie przewaznie mowie to co mysle, zdarza mi sie nie myslec zanim cos powiem, czasami sytuacja jest taka , ze mowie nie to o czym mysle, a jeszcze kiedy indziej mowie o tym , czego nie zauwazam u innych.
u ciebie nie zauwazam ani poczucia humoru, ani zbytniej bystrosci
nudza mnie pogaduchy facetow o autach osobowych, bo same auta osobowe mnie nudza.ale nie widze w nich wad.
podobnie jest z monica belucci....jedna z najpiekniejszych kobiet swiata...szkoda tylko ,ze nie blondynka, lub ruda
pterodaktyll Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
to tylko dodana 7 ...
oj , od razu dochodzenie....no jasne , ze czasami po pijaku niesie muzyka, czy innego pijanego wena tworcza. to oczywiste i udowodnione. wiekszosc wielkich improwizacji powstawala nieco na haju. czy to byly improwizacje chopina, lista, mickiewicza, byrona, mozarta itd najlepsze improwizacje m.davisa sa obarczone narkotykami. stanko wiele lat cudowal nim stał sie czysty.
nie ma co udowadniac za wszelka cene, ze jest odwrotnie.
oczywiscie, ze jednak po pewnym czasie dopada regres, a jak juz zupelnie nawalilem sie jak stodoła, to nawet nie wiedziałem z której strony moja trabka ma ustnik. ja bym w takim stanie nie znalazł u kobiety cycuszków, a co dopiero oświadczył jej , ze przepiłem wypłate.
kumam, kumam moj drogi Pterozaurusie...ino czasem lubie wsadzic kija w moskitiere, zeby zobaczyc jakie cudo spi pod nią
a nuz widelec jakas sliczna ruda
no i tu mnie zagiąłes....a liczyłem ,ze jestes kryptoblondynka i brałem Cie na podryw na "macho "
a tu klops
sory
wiecej juz nie bedem cie podrywal on-line
a....to juz Twoj problem
o ile szekspir nie zawsze byl poeta, o tyle hamlet na pewno byl gejem
tylko nie wiem jaki to ma zwiazek z tematem tego dzialu....ale jakos do tego w koncu dojde droga dygresji i pomówień personalnych
hey
Wysłany: Pią 15 Lut, 2013 12:54
wolfdariusz napisał/a:
o ile szekspir nie zawsze byl poeta, o tyle hamlet na pewno byl gejem
tylko nie wiem jaki to ma zwiazek z tematem tego dzialu....ale jakos do tego w koncu dojde droga dygresji i pomówień personalnych
Jeszcze trochę tak "pociągniesz" i możesz nie zdążyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum