Proszę o poradę ! |
Autor |
Wiadomość |
yeti
Towarzyski off-road 4x4
Wiek: 72 Dołączył: 05 Sty 2012 Posty: 168 Skąd: czarna górna
|
Wysłany: Sob 16 Lut, 2013 17:10
|
|
|
tym sam nakręcasz
Zapominasz że ja jeszcze na sprężynę nakrecany jestem jak stary ale dobry zegar,natomiast Ty to era elektroniki a ja jej nigdy nierozumiałem więc jej nie mogę zaakceptować, trudno jest mi ja pojac : |
_________________ nadal trzeźwy,ale słaby!!! |
|
|
|
|
wolny
(banita)
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Lut 2013 Posty: 1198 Skąd: Kresy wschodnie
|
Wysłany: Sob 16 Lut, 2013 17:14
|
|
|
Yeti co racja to racja bo to i margarynowe pokolenie jest , topi sie i jełczeje bardzo szybko!!!! |
_________________ Ci, którzy mnie nie rozumieją,.. uwielbiają mnie,.. a ci którzy mi urągają,.. też mnie nie rozumieją !! |
|
|
|
|
yeti
Towarzyski off-road 4x4
Wiek: 72 Dołączył: 05 Sty 2012 Posty: 168 Skąd: czarna górna
|
Wysłany: Sob 16 Lut, 2013 19:03
|
|
|
wolny napisał/a: | co racja to racja bo to i margarynowe pokolenie jest |
Udało mi sie to g....wno uruchomić wyswietlala mi sie jakas dziwna strona forum o zupelnie innym formacie i stylu ,terz dziala ale nie wiem czemu jedynie adres zminilem w wyszukiwarce i poszlo.A co do twojej poczty na priw to stracilem ja bo szukalem przyczyny ale juz jest ok.co do pokolenia to rzeczywiscie 19lat to szmat czasu i niesamowicie inna intuicja ,duma i pokora co z tego wyniknie? nie mam pojecia ,ale ja jestem b.zmeczony i wyczerpany psychicznie lecz do wody nie siegnąłem i zapewniam Cię ,że nie sięgne pozdrawiam priw juz dziala |
_________________ nadal trzeźwy,ale słaby!!! |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Sob 16 Lut, 2013 19:17
|
|
|
yeti napisał/a: | zapewniam Cie serdeńko,że wdowa w najbliższym czasie nie zostaniesz,ale to nie znaczy,że od alkoholika sie nie uwolnisz nie zostajac wdowa.Jedni przestaja pic za zycia inni po jego zakonczeniu.A jak ty sie od tego alkoholika uwolnisz to czas pokarze |
ulena napisał/a: | Yeti szkoda tylko, że tylko że wyciągasz z lamusa przestarzałe sprawy i sie tym sam nakręcasz |
Jak się nie przestaniecie kłócić w przestrzeni publicznej bądź co bądź, to sie z Wami krwawo rozprawię |
_________________ |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Sob 16 Lut, 2013 19:18
|
|
|
yeti napisał/a: | priw juz dziala |
Wysłałeś to o co Cię prosiłem? |
_________________ |
|
|
|