|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
zmienne fazy rozrzadu |
Autor |
Wiadomość |
wolny
(banita)
|
Wysłany: Sob 16 Lut, 2013 17:33
|
|
|
staaw pouczająca historyjka aż dziw bierze że to na terapii ??
To chyba ta terapia w Nepalu była ??!! |
_________________ Ci, którzy mnie nie rozumieją,.. uwielbiają mnie,.. a ci którzy mi urągają,.. też mnie nie rozumieją !! |
|
|
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Sob 16 Lut, 2013 18:37
|
|
|
yeti napisał/a: | Należy OBOWIĄZKOWO wymienić popychacze z samoregolatorami hydraulicznymi luzu zaworów |
czesc moj Mistrzu
a wiesz, ze miałem coś takiego, ze czyjnik cisnienia oleju byl walniety i sialo bledami...
okazalo sie, ze pompa oleju (takie male gowienko z kolem zebatym) nie podaje go tyle ile powinna
po wymianie nic nie slychac, zobacze jak przejade pare kilometrow |
|
|
|
|
yeti
Towarzyski off-road 4x4
Wiek: 72 Dołączył: 05 Sty 2012 Posty: 168 Skąd: czarna górna
|
Wysłany: Sob 16 Lut, 2013 19:35
|
|
|
szymon napisał/a: | takie male gowienko z kolem zebatym |
Rzadka to usterka ale nie wykluczona,zalezy ile km autko przejechało i na jakim oleju,dowiesz sie wszystkiego jak dobrze dasz mu w d....pe wtedy olej bedzie rzadki i sie okarze co i jak,a najlepiej to załóz manometr mechaniczny i sprawdx rzeczywiste cisnienie na wolnych powinno byc od 0,9 - 1,2 a przy 2500obr/m 2,7 - 3,5 kg/cm jezeli tak jest to masz wszystko ok i jak bedzie klekotał po dłuższym postoju to wymień popychacze |
_________________ nadal trzeźwy,ale słaby!!! |
|
|
|
|
wolny
(banita)
|
Wysłany: Sob 16 Lut, 2013 19:59
|
|
|
Yeti ,,.. ostrożnie bo jak sie czepi to pół samochoda rozbierze tak bedzie intensywnie szukał tej usterki , nie widzisz zę szymon to perfekcjonista jest , uczepił sie nawet małego gówienka i szuka dziury w całym , jeździj szymonku aż sie samo rozleci i będziesz wiedział co wymienić a nie grzebiesz i grzebiesz ,..co cie naleciało do cholery jasnej , ma sie z tobo ta kobicina ,mało że cały dzień w garażu siedzi to i na noc smarami czuć na kilometr i weź tu człowieku nie miej wyzwalacza ??!! Tylko mi tu nie pisz że ty zapobiegliwy jezdeś !! A najlepiej to jak se nowe żelaziwo kupisz i bedzie święty spokój !!!.. na jakiś tam czas hihihihi |
_________________ Ci, którzy mnie nie rozumieją,.. uwielbiają mnie,.. a ci którzy mi urągają,.. też mnie nie rozumieją !! |
|
|
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Sob 16 Lut, 2013 23:24
|
|
|
yeti napisał/a: | rzeczywiste cisnienie na wolnych powinno byc od 0,9 - 1,2 a przy 2500obr/m 2,7 - 3,5 kg/cm |
sprawdzimy, sprawdzimy, dzieki
wolny napisał/a: | A najlepiej to jak se nowe żelaziwo kupisz i bedzie święty spokój !!! |
dooopsze |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|