Zamknięty przez: yuraa Wto 05 Mar, 2013 14:45 |
A cóż to takiego ten alkoholizm??? |
Autor |
Wiadomość |
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013 10:27
|
|
|
wolny napisał/a: | Nie mój to problem. |
Mój też nie, nie jestem moderatorem tego działu |
_________________ |
|
|
|
|
wolny
(banita)
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Lut 2013 Posty: 1198 Skąd: Kresy wschodnie
|
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013 10:45
|
|
|
A co tu moderator ma wspólnego z tym co piszesz ?? Piszesz obraźliwe teksy to se pisz,.. a mnie co to?? ani ziębi ani grzeje !!! |
_________________ Ci, którzy mnie nie rozumieją,.. uwielbiają mnie,.. a ci którzy mi urągają,.. też mnie nie rozumieją !! |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
Pomogła: 100 razy Wiek: 52 Dołączyła: 22 Lut 2012 Posty: 4059
|
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013 10:58
|
|
|
wolny napisał/a: | ani grzeje !!! |
wolny napisał/a: | a mnie co to?? |
po ilości wykrzykników i pytajników od razu widać, że cię to nie rusza. |
_________________ Nie mąć tego co przejrzyste. (by Kami)
ka |
|
|
|
|
wolny
(banita)
|
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013 12:38
|
|
|
smokooka, No widzisz i ty też to zauważyłaś i potwierdzasz że coś tu jest nie tak z tekstami ptera skoro prowokują do takiego odbioru przez czytającego że z wrażenia mu sie aż ręce trzęsą i zamiast kropki to po pare wykrzykników i pytajników stawia, i dziękuję za słuszną uwagę . |
_________________ Ci, którzy mnie nie rozumieją,.. uwielbiają mnie,.. a ci którzy mi urągają,.. też mnie nie rozumieją !! |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013 12:39
|
|
|
wolny napisał/a: | też to zauważyłaś i potwierdzasz że coś tu jest nie tak z tekstami ptera | a to już daleko idące wnioski nie mające się nijak do mojego wtrącenia się w temat |
ka |
|
|
|
|
wolny
(banita)
|
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013 12:43
|
|
|
smokooka, eeeee tam,... teraz to asekuracja,... a nie nijak , a nie pisałem że lęk jest podstawą wszelkiego zła ???/ |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013 12:45
|
|
|
wolny, nie rozumiesz zdaje się to ci powiem wprost, Ptero napisał prawdziwie, że pierdy piszemy w Hyde Parku a poważne działy - dostępne dla niezalogowanych - pozostawiamy poważnymi i pomocnymi w tematach - alkoholizmu, współuzależnienia i podobnych. |
ka |
|
|
|
|
wolny
(banita)
|
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013 12:46
|
|
|
A tak po prawdzie to pierdzielić wszystko , największa strata to mój kufelek!!! |
|
|
|
|
wolny
(banita)
|
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013 12:50
|
|
|
smokooka, Aha, teraz rozumiem oki, i dajmy już temu spokój bo stracimy z oczu powagę tej sytuacji!!! |
|
|
|
|
matiwaldi
[*][*][*]
|
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013 12:52
|
|
|
wolny napisał/a: | ja mam to po prostu w du*** czy ty to możesz pojąc czy nie ???? |
wolny napisał/a: | No widzisz i ty też to zauważyłaś i potwierdzasz że coś tu jest nie tak z tekstami ptera skoro prowokują do takiego odbioru przez czytającego że z wrażenia mu sie aż ręce trzęsą i zamiast kropki to po pare wykrzykników i pytajników stawia, i dziękuję za słuszną uwagę . |
no to w końcu jak to jest .......????
masz to w dopie,czy Ci się te rence czensom ...........
wolny napisał/a: | Pozostawię to bez komentarza !!! Zbyt banalne, aby komentować !! |
ciekawe czy wytrzyma........... |
_________________ To be, or not to be, that is the question:... |
|
|
|
|
wolny
(banita)
|
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013 13:00
|
|
|
smokooka, Wiesz co może i to co napisałem dla wielu jest pirdem jak chociażby peknięcie szklanki z kawą ale w moim życiu takie sytuacje prowokowały do takiego chlania i awantur że głowa boli, właśnie te zdawać by sie mogło tak nieistotne, tak błahe , ale to była iskierka w zapalniku bomby atomowej , ale co tam bomba atomowa to jeno trochę większe pierdnięcie !
Piękno ukrywa sie w szczegółach, w drobiazgach , to samo jest ze złem, w wielu przypadkach zło ukrywa sie w niepozornych wydarzeniach !! |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013 13:02
|
|
|
wolny napisał/a: | moim życiu takie sytuacje prowokowały do takiego chlania i awantur że głowa boli | No i to już nie są pierdy, tylko konkrety mogące cokolwiek wnieść komukolwiek trzeźwiejącemu.
A może mniej słów = więcej treści? |
ka |
|
|
|
|
wolny
(banita)
|
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013 13:22
|
|
|
smokooka, no cóż specjalistą od krótkich treściwych sformułowań to ja tu na pewno nie jestem, ( chociaż i to potrafię jak sie dobrze sprężę ihihih),.. to raczej domena innych, ponieważ ja nie walczę z nikim ja piszę. Strzelanie krótkimi seriami i wymiana ognia to nie jest rozmowa to jest bitwa o dominacje i nakarmienie Ego. |
Ostatnio zmieniony przez wolny Wto 05 Mar, 2013 13:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013 13:23
|
|
|
wolny napisał/a: | Strzelanie krótkimi seriami i wymiana ognia to nie jest rozmowa to jest bitwa o dominacje i nakarmienie Ego. | no skoro tak uważasz
Mam inne doświadczenia i tyle. |
ka |
|
|
|
|
Słoneczko
Gaduła Alko/Współ.../DDA/
Pomogła: 18 razy Wiek: 51 Dołączyła: 12 Gru 2012 Posty: 735
|
Wysłany: Wto 05 Mar, 2013 13:25
|
|
|
Długi temat, niby poważny, tylko szkoda, że nic z niego nie wyniosę dla siebie |
_________________ "Alkohol może zmienić makijaż rzeczywistości, ale nie ją samą." |
|
|
|
|
|