Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: strażnik
Pon 29 Kwi, 2013 14:14
Zaczynam wizualizowac moje nowe piękne życie.
Autor Wiadomość
GregoRR 
Towarzyski
Więcej ludzi utonęło w kieliszku niż w morzu.

Wysłany: Sob 27 Kwi, 2013 22:25   

Malgosia32 napisał/a:
Codziennie jak się klade spac dopada mnie lek o przyszlosc moja i mojej corki,nigdy o tym nie pisałam,ale cos mnie teraz naszlo.Jakis niesamowity strach,ktory paralizuje mój umysl,straszne to jest.Nie zycze nikomu takiego samopoczucia i stanu umysłu.To takie uczucie jakbym miała straszna depresje,ktora minie jak wstane rano..ale wieczorem znowu dopada.Dzis była u mnie kolezanka wieczorem na kawie i ona wie o tym ze jestem alkoholiczka w sumie od niedawna.Powiedziala mi cos dziwnego .Ona nie ma problemu z alkoholem,ale mowi mi ze jej maz wczoraj zaproponowal jej 1 piwko wieczorem a ona mu odmowila i powiedziała mi ze tak sobie pomyslala o mnie i cos wewnętrznie jej się stało,ze ona chce mi towarzyszyć w mojej trzezwosci i mnie wspierać.Zatkalo mnie i nie wiedziałam co powiedzieć.Ona jest super kolezanka naprawdę .Wiecie co ja od wczoraj nie pale papierosow i tez tego nie mogę zrozumieć ze wogole mnie nie ciagnie co prawda pale tego elektronicznego,ale normalnego nawet mi się nie chce.Nie wiem co mi się stało,ale postanowiłam rzucic fajki bo najzwyczajniej w swiecie mam już dość tego nalogu.

To się nazywa posłanie_moim zdaniem to nie jest nieść tylko pomoc innemu alkoholikowi,ale i dawać przykład,że można żyć bez alkoholu,a tu już z ciebie koleżanka bierze przykład ;)

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Sob 27 Kwi, 2013 22:29   

Dobranoc moi wirtualni i realni przyjaciele milej nocki,dziekuje Wam za to ze piszecie do mnie i za dobre rady,dzieki temu jakos udaje mi się przetrwać i funkcjionowac.Nie wyobrażam sobie na dzień dzisiejszy mojego zycia bez forum. :papa: :)

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Sob 27 Kwi, 2013 22:31   

:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Nie 28 Kwi, 2013 09:24   

Czesc wszystkim:)Dzisiaj mogę powiedzieć ze się wyspałam.Wstalam przed chwilka.Jestem bardzo szczesliwa jak patrze jak moja coreczka spi obok mnie,tak spokojnie wygląda jak aniołek.:)

pajęczara 
Milczek

Wysłany: Nie 28 Kwi, 2013 11:34   

Witaj Małgosiu posiadasz najpiękniejszy skarb jakim jest Twoja córcia.Najpiękniejsze klejnoty na szyi mamy to ramiona dziecka. pa pozdrawiam i miłej niedzieli.

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Nie 28 Kwi, 2013 11:44   

Pieknie napisane moja kochana pajeczaro:)

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Nie 28 Kwi, 2013 11:45   

Tez Ci zycze milej niedzieli :)

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Nie 28 Kwi, 2013 11:47   

W końcu wyszlo słoneczko zaraz mam obiadek,potem chyba wybiorę się na rolki troszkę kalorii zgubic.Pelne dwie doby bez papierosa :radocha: ale radocha 40zl w kieszeni :radocha:
Ostatnio zmieniony przez Malgosia32 Nie 28 Kwi, 2013 11:48, w całości zmieniany 1 raz  

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Nie 28 Kwi, 2013 12:45   

Ladna pogoda, ale chłodny wiatr wieje,bylam przed chwila na spacerku z moim psem i coreczka moich sasiadow dosłownie na 20 minut i zmarzłam troszkę,mogloby się cieplutko zrobic :)

cool 
Gaduła

Wysłany: Nie 28 Kwi, 2013 12:46   

Malgosia32 napisał/a:
Pelne dwie doby bez papierosa :radocha: ale radocha 40zl w kieszeni :radocha:

:brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Nie 28 Kwi, 2013 17:45   

No i niedziela minela,corce sasiadow spodobalo się u cioci Gosi i dopiero teraz poszla do domku:)fajnie było spedzic dzień z takim malym brzdącem. :) Już zapomniałam jak to jest z takim malym dzieckiem fajnie.Oczyma dziecka swiat wygląda zupelnie inaczej.Rozlozylysmy sobie koc na panelach i udawalysmy ze to jest nasza plaza i opalalysmy się przez okno a wszystko poza kocem to było morze.Radocha na maxa.
Ostatnio zmieniony przez Malgosia32 Nie 28 Kwi, 2013 17:45, w całości zmieniany 1 raz  

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Nie 28 Kwi, 2013 17:51   

Dzis dzień bez huśtawki nastrojow i emocji,dobry dzień:)

endriu 
(banita)

Wysłany: Nie 28 Kwi, 2013 19:39   

Malgosia32 napisał/a:
Dzisiaj 10:24
Czesc wszystkim:)Dzisiaj mogę powiedzieć ze się wyspałam.Wstalam przed chwilka.

mi jak kiedyś zdarzyło się tak długo spac to miałem suchego kaca
od tego czasu wstaje raniutko
"kto rano wstaje temu Pan Bóg daje..." :>

pterodaktyll 
Moderator
.....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....

Wysłany: Nie 28 Kwi, 2013 20:40   

Malgosia32 napisał/a:
dzień bez huśtawki nastrojow i emocji,dobry dzień:)

Stopniowo będzie Ci przybywać takich zwykłych normalnych dni w miarę jak Twoje emocje przestaną skakać na bungee, a zaczną normalnie funkcjonować :)

Jeden kwadratowy talerz został u mnie :mgreen:

wolny 
(banita)

Wysłany: Nie 28 Kwi, 2013 21:09   

endriu, Oj,.. Jędruś,. Jędruś,.. fajna z ciebie chłopina,..ale jeszcze fajniejsza chwalipięta hihihihi :mgreen:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi