Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: strażnik
Pon 29 Kwi, 2013 14:14
Zaczynam wizualizowac moje nowe piękne życie.
Autor Wiadomość
pajęczara 
Milczek

Wysłany: Nie 28 Kwi, 2013 22:22   

Małgosiu cieszę się z Twojego nastroju, ja wierzę w Ciebie. Jesteś w wieku mojej córci i patrzę
na Ciebie trochę oczami matki i widzę śliczną, młodą dziewczynę, która jest na dobrej drodze.

PSG-1
[Usunięty]

Wysłany: Pon 29 Kwi, 2013 06:35   

Małgosia32 a gdzie Twój mąż/ojciec dziecka Twojej córci? Szkoda mi tej dziewczyny, przecież ona nie powinna być pod Twoją opieką... Jak ktoś tak niedorozwinięty emocjonalnie, może sprawować opiekę nad dzieckiem?

Za ten i następne twoje posty w tym temacie dostajesz cxvcv54g cxvcv54g

Odpocznij sobie od forum i ochłoń trochę
Ostatnio zmieniony przez strażnik Pon 29 Kwi, 2013 14:17, w całości zmieniany 1 raz  

ant69 
Towarzyski
ant69

Wysłany: Pon 29 Kwi, 2013 07:37   

!!! nie oceniaj innych psg, bo to nieładnie :nono:

PSG-1
[Usunięty]

Wysłany: Pon 29 Kwi, 2013 07:47   

Szkoda mi po prostu tej dziewczynki (córeczki), bo tylko zasili kolejne pokolenie kalekich emocjonalnie dorosłych...

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Pon 29 Kwi, 2013 08:18   

PSG-1 napisał/a:
Szkoda mi po prostu tej dziewczynki (córeczki), bo tylko zasili kolejne pokolenie kalekich emocjonalnie dorosłych...
KIM TY JESTES ZEBY PISAC TAKIE RZECZY,NIE ZNASZ MNIE ANI MOJEJ CORKI A OCENIASZ.JA NIE POWINNAM SPRAWOWAC OPIEKI!!!!!!!!A SKAD TY MOZESZ WIEDZIEC JAKA MATKA JESTEM,OWSZEM JESTEM ALKOHOLICZKA,ALE NIE MASZ PRAWA NAWET TAK PISAC!!!!!!!LATWO JEST OCENIAC INNYCH.............POJECHALES PO BANDZIE Z TA OPIEKA NIGDY CI NIE WYBACZE TYCH SLOW CO NAPISALES CO ZA .........................TUPET............

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Pon 29 Kwi, 2013 08:20   

PSG-1 napisał/a:
OKALECZONY TO TY JESTES PSYCHICZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MASZ WOGOLE DZIECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

smokooka 
Uzależniony od netu

Pomogła: 100 razy
Wysłany: Pon 29 Kwi, 2013 08:21   

Małgosiu, z niektórymi nie ma o czym rozmawiać, uważaj na siebie, bo świetnie rozumiem, że taki gbur mógł wyprowadzić Cię z równowagi. Szkoda Twoich nerwów kochana.

PSG-1
[Usunięty]

Wysłany: Pon 29 Kwi, 2013 08:34   

Ale dzieci nie powinny wychowywać dzieci...

PSG-1
[Usunięty]

Wysłany: Pon 29 Kwi, 2013 08:36   

Nie no wychowuj sobie, nic do Ciebie nie mam. Ale ogólnie dziecko z rozbitej rodziny + alkoholizm osoby, u której to dziecko wychowuje się nie rokuje niczego dobrego w przyszłości tego dziecka. Po prostu mi jej szkoda i tyle no.

Jo-asia 
Upierdliwiec
miłośniczka

Pomogła: 59 razy
Wysłany: Pon 29 Kwi, 2013 08:43   

PSG-1, szkoda Ci ich....to dlaczego im nie pomożesz?
Ty oceniasz, irytujesz....zamiast wesprzeć
sam szukasz wsparcia a innym go żałujesz...
smutne to :(

wolny 
(banita)

Wysłany: Pon 29 Kwi, 2013 08:46   

PSG-1, Teraz mi sie spodobałeś,.. przy-kozaczyłeś jednym słowem i spoko,.. zwyczajnie dotknęłaś ran dziewczynom, mają niepogojone rany w ciele emocjonalnym dlatego jak sie dotyka rany to wywołuje to niemiłosierny ból i agresje , to nie ty powinieneś sie tym martwić jeno poranieni to nie twój problem,.. ale ich , niestety taka jest prawda !! Gdyby tak nie było jak piszę i miałyby zdrowe to ciało , ich reakcja byłaby raczej totalnie odmienna. :p :p

Jo-asia 
Upierdliwiec
miłośniczka

Pomogła: 59 razy
Wysłany: Pon 29 Kwi, 2013 08:48   

wolny napisał/a:
Gdyby tak nie było jak piszę i miałyby zdrowe to ciało , ich reakcja byłaby raczej totalnie odmienna. :p :p

zapominasz wolny, że PSG-1, gdyby nie był poraniony...to nie zwróciłby na to uwagi ;)

wolny 
(banita)

Wysłany: Pon 29 Kwi, 2013 08:49   

Jo-asia, Gdyby zaczął im pomagać oznaczało by to że nie ma dla nich za grosz szacunku , że nie wierzy w nich że same są zdolne sobie pomóc ! On im współczuje ale sie nie użala nad nimi a to jest kolosalna różnica !

staaw 
Uzależniony od Dekadencji

Wysłany: Pon 29 Kwi, 2013 08:51   

PSG-1 napisał/a:
Po prostu mi jej szkoda i tyle no.

PSG, zachowałeś się w moim odczuciu niedelikatnie, ale OK, po to jest forum by bezpieczniej niż twarzą w twarz mierzyć się ze swoimi uczuciami...

Mi bardzo było "szkoda" synów silnych kobiet uważających że dadzą sobie radę bez faceta, no może jego karta by się przydała...

Faktem jest że takie kobiety mogą krzywdzić synów, na pewno jedna z nich bardzo skrzywdziła mnie.
Zawsze twierdziła że bez niej umrę. Tym czasem trzeźwieć zacząłem kiedy ona umarła...
Natomiast złość do niej długo hodowałem w sercu. Do dzisiaj nie widzę potrzeby by pójść na jej grób...

Jednak dojrzewam by po pięciu latach od śmierci a po trzech od ostatniej bytności, pierwszy raz w życiu na trzeźwo zapalić świeczkę na jej grobie...

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Pon 29 Kwi, 2013 08:51   

smokooka napisał/a:
Małgosiu, z niektórymi nie ma o czym rozmawiać, uważaj na siebie, bo świetnie rozumiem, że taki gbur mógł wyprowadzić Cię z równowagi. Szkoda Twoich nerwów kochana.
Nie zycze nikomu żeby przeszedł takie pieklo na ziemi jak ja,zostal bez mieszkania i rodziny.Coreczka moja jest dla mnie całym moim zyciem.Bardzo ja kocham.Wiem ze robiłam zle,ale teraz staram się walczyc ze swoja choroba.Czasu nie cofne.Masz racje,emocje znowu mi skoczyly na maxa,ale nie wkręcam się .Po prostu jest mi najzwyczajniej w swiecie przykro,ze ktoś ocenia mnie i to w taki sposób.Najlepiej od razu wydac wyrok śmierci na taka osobe jak ja :(

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi