Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Udało mi sie do Was dotrzeć
Autor Wiadomość
Cyganka 
Małomówny
Cyganka

Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 18:22   

Krystian podaj mi te namiary,czy to może pic na wodę?A mi wcale nie do żartów!

krystian12345 
Towarzyski

Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 19:18   

Przepraszam mosiałem na chwile wyjść już pisze
TEEN CHALLENGE Chrześcijański ośrodek dla Osób uzależnionych Broczyna 11 tel 598581688. Tj nr do ośrodka dla kobiet, tj woj pomorskie powiat bytowski. Zadzwoń a powiedzą Ci jakie trzeba mieć dokumenty oporócz skierowania. Tj ośrodek refundowany w całości przez NFZ terapia trwa rok i więcej. Można też na stronie się dowiedzieć więcej o nas. www.texxxxxxxxge.pl

xxxxxxxx
zgodna z ZASADAMI ingerencja cenzury forumowej
:yura:
Ostatnio zmieniony przez yuraa Śro 08 Maj, 2013 08:31, w całości zmieniany 1 raz  

piotr7 
Gaduła

Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 19:33   

W każdym mieście wojewódzkim są Ośrodki Leczenia Uzależnień.
Zapytaj w Google dostaniesz namiary. Są refundowane przez NFZ.

Cyganka 
Małomówny
Cyganka

Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 19:44   

Dzięki Wam Czuje sie lepiej psychotropy działaja tz MELISKA duzo melisy :)Spokojnej nocy miłych snów:):):)

GregoRR 
Towarzyski
Więcej ludzi utonęło w kieliszku niż w morzu.

Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 21:18   

Cyganka napisał/a:
nie moge uwierzyc tyle czasu bez rodziny i bliskich to lepiej stryczek i po bólu

Nie raz tak myślałem i to na trzezwo,lecz zawsze mi to myślenie przechodziło po MitinguAA,i teraz nie raz tak myślę,ale już inaczej parę sekunt może,tłumaczę sobie to tym,że nie zrobił bym sobie krzywdy tylko moim bliskim,a wrogom może i bym sprawił radość,więc nie ma mowy o takich czynach za dużo mam chonoru żeby komuś sprawić taki ból,a co nie których zadowolić,konieczna jest na początek rozmowa z osobą która miała lub ma taki sam problem,wiem że nie jest to dla ciebie łatwe.Kiedy żona o demnie odeszła nie wychodziłem z domu przez 2 tygodnie,nie oglądałem telewizji,0 internetu i ciągle miałem myśli samobujcze,bo nie mogłem sobie wyobrazić przyszłości i do tego zazdrość_co ona teraz robi :mysli: ale to było tak jakbym sobie zrobił terapię zamkniętą bo przez te 2 tygodnie przeczytałem Pismo Św. które wiele mi pomogło. :tak:

Koniecznie wybierz się na Miting AA. :okok:

GregoRR 
Towarzyski
Więcej ludzi utonęło w kieliszku niż w morzu.

Wysłany: Pią 10 Maj, 2013 22:05   

Cyganka napisał/a:
nie moge uwierzyc tyle czasu bez rodziny i bliskich to lepiej stryczek i po bólu

Cyganka Ja daję sobie radę to i ty sobie na pewno dasz,wiem że to jest bardzo trudne i nawet ciężko to opisać słowami,ile ja miałem dołów i załamań to świat nie słyszał.
Dziś po Mitingu AA jakby ręką odjoł,nie wiem na jak długo,ale dziś czuję się super,także polecam MitingiAA,albo chociaż jakąś grupę wsparcia,bo na terapię zamkniętą Ja osobiście bym nie poszedł w takiej sytuacji(wiem bo byłem),piszę tylko co Ja bym zrobił,a jeśli to co wybierzesz to tylko twój wybór,ale radziłbym gdzieś się udać. :tak:

Odpowiedz do tematu