Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Moja trzezwosc to moja przyszlosc...
Autor Wiadomość
Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Pią 03 Maj, 2013 07:58   Moja trzezwosc to moja przyszlosc...

Moi kochani pare dni mnie nie było,ale stesknilam się już za moim forum.Nie wiem dlaczego ktoś zamknal mi temat,ale spokojnie napisze nowy.Pomalu wszystko zaczyna się mi ukladac,malymi kroczkami ide do przodu.Dzisiaj zaczyna się 9ty dzień bez papierosa:).W moim zyciu jest tyle życzliwych osob,ktore bezinteresownie pomagają mi w mojej firmie z czego bardzo się ciesze.Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie :)

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Pią 03 Maj, 2013 08:05   

1maja bylam ze znajomymi nad jeziorem Gim,bylo cudownie opalaliśmy się,zrobilismy ognisko i rozmawialiśmy dużo.Bardzo milo spędzony dzien.Mam nadzieje ,ze coraz więcej będzie w moim zyciu takich milo spędzonych dni:)

yuraa 
Moderator

Wysłany: Pią 03 Maj, 2013 08:06   

Malgosia32 napisał/a:
Nie wiem dlaczego ktoś zamknal mi temat,ale spokojnie napisze nowy.

a to pani Strażnik , wiedocznie powody ku temu byly.
to juz niech tak zostanie

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 05:41   

Czesc wszystkim.Swierdzam z pelna odpowiedzialnoscia ze trzeźwe zycie jest piękne:).Moje zycie wraca małymi kroczkami do normalności.Zaczynam postrzegać wszystko inaczej, lepiej.Wczoraj bylam na spacerze poznym wieczorem w okolicach starówki,piekny klimat swiecace lampy,odbijajace blask budzących się do zycia drzew,pekajace peki lisci.szum wody, piękny park i cisza.Cisza mowiaca miastu dobranoc.Zaczynam dostrzegać jak zmienia się mój sposób myslenia,jak wracam do równowagi psychicznej i do zdrowia.Ustala mi nerwica,normalnie spie,jedzenie lepiej smakuje z coreczka mam bardzo dobry kontakt.Wszystko jest za moja trzezwoscia.Wiem ze jeszcze dużo pracy będę musiala wlozyc i wysiłku,ale czuje ze jetem na dobrej drodze ku lepszemu zyciu.I będę cieszyla się każdym dniem mojego nowego zycia.Jestem wdzieczna i szczesliwa .Dziekuje wszystkim moim znajomym z forum,z AA za wsparcie i dobre rady bardzo dużo to dla mnie znaczy.Zycze wszystkim miłego dnia.:) :kwiatek:
Ostatnio zmieniony przez Malgosia32 Wto 07 Maj, 2013 05:43, w całości zmieniany 1 raz  

MichalAlkoholik 
Małomówny

Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 09:50   

Tobie również życzę ja miłego dnia.

Tylko że w moim przypadku zbyt dużo pozytywnych emocji było zagrożeniem...
(Cholera nie umiem pisać) Mam nadzieje ze wiesz o czym mowie :)

rufio 
Uzależniony od netu
rozkojarzony

Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 10:48   

"Moja trzezwosc to moja przyszlosc..."
O rany . :rotfl:

pterodaktyll 
Moderator
.....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....

Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 10:50   

Zapomniał wół jak cielęciem buł........... :p

rufio 
Uzależniony od netu
rozkojarzony

Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 10:55   

To do mnie ? Jeżeli tak to przypomnę Ci , że ja nigdy nie mówiłem , że trzeźwość ma być mą przyszłością - tylko życie w trzeźwości

To znaczy , że koleżanka nie ma innych pragnień co do życia ? Tylko to jedno ? Ubogie to życie i ta przyszłość .

prsk :>

pterodaktyll 
Moderator
.....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....

Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 10:58   

rufio napisał/a:
To znaczy , że koleżanka nie ma innych pragnień co do życia ?

Zapewniam Cię, że ma........ ;)

..........krk...... :mgreen:

rufio 
Uzależniony od netu
rozkojarzony

Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 11:02   

"MOJA TRZEŹWOŚĆ TO JEDNA Z MOICH PRZYSZŁOŚCI "
"MOJA TRZEŹWOŚĆ TO JEDEN SKŁADNIK MOJEJ PRZYSZŁOŚCI "

A skoro ma to jej niech będzie " Świetlisty szlak "

GregoRR 
Towarzyski
Więcej ludzi utonęło w kieliszku niż w morzu.

Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 14:22   

rufio napisał/a:
"Moja trzezwosc to moja przyszlosc..."
O rany . :rotfl:

Najważniejsze że Małgosia cieszy się z każdego trzezwego dnia,bo i ja tak samo się cieszę,bo nie wiem co może spotkać mnie jutro,a że myśli o trzezwej przyszłości to moim zdaniem bardzo dobrze ;)

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Śro 08 Maj, 2013 20:17   

Moi kochani wiem,ze na forum można podzielić się swoimi uwagami,troskami i dobrymi radami.Ale po co tak wnikac ,wylapywac pojedyncze zdania albo tytul tematu i robic z tego sensacje.Czy niektórzy naprawdę nie maja innych zajec tylko siedzieć i oceniac jakies niedokończone napisane na forum myśli?Ja rozumiem ze jeśli poprosiłabym o rade to wiem ze na pewno znajdzie się wiele chętnych osob i mi ja da za co z góry dziekuje ale jakies komentarze pojedynczych zdan to zupełnie bez sensu.UBOGIE TO ZYCIE I PRZYSZLOSC TO MAJA CI ,którzy wysuwają takie jakies dziwne wnioski i je komentują w prymitywny sposób.Ja jestem tu na forum aby generalnie tak jak każdy z Was napisac o swoich problemach,przemysleniach i radościach po to żeby to z siebie wyrzucić a to jest doskonale miejsce,bezpieczne dla mnie i anonimowe.Oczywiscie również posluchac dobrych rad i pogadać z ludzmi z takim samym problemem jak ja.Nie oceniam nikogo tu i nie krytykuje ,bo poziom mojej inteligencji nie pozwolilby mi na to zebym oceniala kogos zycie i jego przyszlosc,nie znając tej osoby,naprawde ludzie jak nie chcą widzieć u siebie bałaganu to wytykają go palcami u sąsiada.Ja lubie tu być i szanuje każdego człowieka.Kazdy z nas ma swoje początki trzeźwienia, lepsze i gorsze dni,ale jesteśmy tu po to aby moc napisac wszystko co czujemy i myslimy czasami coprawda sa to bez sensu napisane zdania ,ale wiadomo u każdego trzeźwiejącego alkoholika na początku z dnia na dzień zmienia się myslenie ,bo zaczynamy myslec logicznie o czym każdy z nas wie i wydaje mi się ze po to jest to forum ,żeby w każdej fazie trzeźwienia moc napisac to co się w danym momencie myśli i czuje nawet jeśli jest to nielogiczne.A jak wszytkim wiadomo brak logicznego myslenia to skutek uboczny naszej choroby :skromny: :) Pozdrawiam Malgosia
Ostatnio zmieniony przez Malgosia32 Śro 08 Maj, 2013 20:22, w całości zmieniany 2 razy  

wolny 
(banita)

Wysłany: Śro 08 Maj, 2013 20:22   

Malgosia32, Niczym sie nie przejmuj ja tam cie kocham taką jaką jesteś i trzymaj sie cieplunio !!! :buzki: Bez podtekstów proszę ;) !!! ;)

Malgosia32 
Gaduła
Malgosia32

Wysłany: Śro 08 Maj, 2013 20:24   

Wiedzialam ze w końcu ktoś mnie pokocha:)Siema Wolny :)

wolny 
(banita)

Wysłany: Śro 08 Maj, 2013 20:24   

Malgosia32, :okok: :okok: :buzki: :buzki: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

Odpowiedz do tematu