gosiekowa droga |
Autor |
Wiadomość |
ant69
Towarzyski ant69
|
Wysłany: Wto 14 Maj, 2013 17:25
|
|
|
Wolny, Wolny... wszystko Ci się poplątało
wolny napisał/a: | Każdy nałóg rodzi się z bólu |
|
|
|
|
|
wolny
(banita)
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Lut 2013 Posty: 1198 Skąd: Kresy wschodnie
|
Wysłany: Wto 14 Maj, 2013 20:10
|
|
|
ant69, Cytat: |
Wolny, Wolny... wszystko Ci się poplątało |
Pewien jesteś ??? |
_________________ Ci, którzy mnie nie rozumieją,.. uwielbiają mnie,.. a ci którzy mi urągają,.. też mnie nie rozumieją !! |
|
|
|
|
piotr7
Gaduła
Pomógł: 9 razy Wiek: 70 Dołączył: 10 Kwi 2012 Posty: 949 Skąd: lubuskie
|
Wysłany: Wto 14 Maj, 2013 21:00
|
|
|
Narodziny mojego nałogu były całkiem przyjemne i to jest jedna z przyczyn dlaczego tak mocno się rozwinął |
|
|
|
|
wolny
(banita)
|
Wysłany: Wto 14 Maj, 2013 21:02
|
|
|
piotr7, Ciebie też zapytam ?? Pewien jesteś ???? |
_________________ Ci, którzy mnie nie rozumieją,.. uwielbiają mnie,.. a ci którzy mi urągają,.. też mnie nie rozumieją !! |
|
|
|
|
piotr7
Gaduła
Pomógł: 9 razy Wiek: 70 Dołączył: 10 Kwi 2012 Posty: 949 Skąd: lubuskie
|
Wysłany: Wto 14 Maj, 2013 21:20
|
|
|
Całkowicie |
|
|
|
|
wolny
(banita)
|
Wysłany: Wto 14 Maj, 2013 21:39
|
|
|
piotr7 napisał/a: | Całkowicie |
Ciesze sie !!! |
|
|
|
|
wolny
(banita)
|
Wysłany: Śro 15 Maj, 2013 11:33
|
|
|
A wiesz dlaczego sie ciesze,? że ja to mam już za sobą, ten etap , przed tobą jak widzę jeszcze ciekawe przygody??!! |
|
|
|
|
ant69
Towarzyski ant69
|
Wysłany: Śro 15 Maj, 2013 11:47
|
|
|
och Wolny, Wolny...
Cytat: | Wysłany: Wczoraj 22:39
piotr7 napisał/a:
Całkowicie
Ciesze sie !!! |
Cytat: | Wysłany: Dzisiaj 12:33
A wiesz dlaczego sie ciesze,? że ja to mam już za sobą, ten etap , przed tobą jak widzę jeszcze ciekawe przygody??!! |
Jedna odpowiedź w 2 postach, w odstępie prawie 14 godzin...
Moim skromnym zdaniem świadczy to albo o ociężałości intelektualnej, albo głupiej prowokacji z Twojej strony |
|
|
|
|
wolny
(banita)
|
Wysłany: Śro 15 Maj, 2013 12:27
|
|
|
ant69 napisał/a: | Jedna odpowiedź w 2 postach, w odstępie prawie 14 godzin...
Moim skromnym zdaniem świadczy to albo o ociężałości intelektualnej, albo głupiej prowokacji z Twojej strony |
Jeżeli chodzi o ścisłość kolego sympatyczny to raczej chyba nie twój problem w jakim tempie ja cokolwiek robię ??? Czyżbyś miał pragnienie mnie zmieniać ????
Nie akceptujesz mojego poziomu intelektualnego to zawsze możesz dopasować swój do mojego albo zrezygnować z zainteresowania tym moim intelektem,. na rzecz swego,.. tego bardziej rozgarniętego ,.. a może się mylę ???
Co zaś się tyczy prowokacji i to głupiej,..to sugeruje abyś ten swój post porównał z moimi, w moim jakoś nie widzę narzucania swojej woli ani wyrażeń typu głupi,. nie zawiera również żadnej oceny,. typu ociężałość intelektualna, więc jak to jest ,. kto tu wystąpił w roli prowokatora,.. ja czy Ty??? Eguś ci przeszkadza w życiu i to bardzo , dlatego współczuje,. nie użalam sie,.. ale współczuje !!! Na 100 % jesteś super facet, ale,...trochę pracy nad sobą,.. trochę pracy gościu,. bo się normalnie gubisz !!!! Wierze że potrafisz poradzić sobie ze swoimi problemami jak najbardziej w to wierze !!! |
|
|
|
|
Gosiek
Małomówny
|
Wysłany: Czw 06 Lut, 2014 23:06
|
|
|
Witam po dlugiej przerwie. Nie pisalam wiele, ale regularnie Was czytam - wszystko i wszystkich - od deski do deski.
Minelo prawie 2 lata odkad przestalam pic. Okres beznadzieji minal. Rozpoczelam terapie DDA i jest to dosyc ciezkie przezycie. Powrot do dziecinstwa daje mi w kosc. Mam metlik w glowie i takie poczucie ze jest tak chaotycznie ze moze byc juz tylko lepiej.
Wybralam sie dzisiaj na film Sierpien w hrabstwie Osage i pożałowałam tego. Straszne klimaty rodziny z ogromnymi zaburzeniami - od alkoholików poprzez lekomankę i inne zawiłości.
Liczyłam na amerykański happy-end, ale wyszłam z kina zdruzgotana. Wg mnie film nie dawał zbytnio nadziei. Pokazuje tez dosyć dobitnie jak nałogi wpływają na kolejne pokolenia. Masakra.
Jutro bedzie lepiej pa |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Czw 06 Lut, 2014 23:09
|
|
|
Gosiek napisał/a: | Jutro bedzie lepiej pa |
Na pewno będzie lepiej, pa pa |
_________________ |
|
|
|