Wysłany: Pią 21 Cze, 2013 20:36 zmiana klimatu
_________________ To,że płaczę czasem nie znaczy,że jestem słaba. To,że nie zawsze uśmiecham się nie znaczy,że nie jestem szczęśliwa.. To,że często marzę nie znaczy,że nie patrzę na świat realnie...
Wysłany: Pią 21 Cze, 2013 20:51
ona jest fajna
_________________ To,że płaczę czasem nie znaczy,że jestem słaba. To,że nie zawsze uśmiecham się nie znaczy,że nie jestem szczęśliwa.. To,że często marzę nie znaczy,że nie patrzę na świat realnie...
Wysłany: Pią 21 Cze, 2013 21:04
Halloween napisał/a:
On jest też alko.
Co widać ,słychać i czuć .......
Wysłany: Pią 21 Cze, 2013 21:08
Halloween napisał/a:
A to znasz?
Nie ,nie znam - słucham sobie
Wspomniany "Zembaty" to jest właśnie POUGS (Shane MacGowan )
wiem,fajny jest...
zołza napisał/a:
Halloween napisał/a:
On jest też alko.
Co widać ,słychać i czuć .......
miał tyle kasy , a nigdy nie naprawił sobie przednich zębów, teraz nie ma ju żadnych.
on naprawdę kicha na forsę.
to była kiedyś prawdziwa kapela uliczna, zbierali moniaku zrzucane z okien.
_________________ Fröhlich leben trotzig kämpfen und mit dem Lächeln sterben. J.P.
Żyj się wesoło, walcz zawzięcie i z uśmiechem umieraj. J.P.
Ostatnio zmieniony przez Halloween Pią 21 Cze, 2013 21:12, w całości zmieniany 1 raz
miał tyle kasy , a nigdy nie naprawił sobie przednich zębów, teraz nie ma ju żadnych.
on naprawdę kicha na forsę.
to była kiedyś prawdziwa kapela uliczna, zbierali moniaku zrzucane z okien.
Gega do dzis,a kasy mu na to nie brakuje...
_________________ I'm not beaten,I'm just going for a little walk
Magoichi Saika
Wysłany: Pią 21 Cze, 2013 21:29
Halloween napisał/a:
Myliłem się, naprawił sobie zęby.
i chwała mu za to
Jesteście w temacie a ja nie mogę nadążyć ...ale pracuję nad tym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum