|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
Dziś niedziela. |
Autor |
Wiadomość |
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
|
Wysłany: Nie 12 Lip, 2009 16:56
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | A figę z makiem |
ale mam jeszcze dwa tygodnie do wykorzystania
i może pójdę tylko po wypiskę |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Nie 12 Lip, 2009 19:51
|
|
|
Jacek napisał/a: | a jutro do pracy po urlopie |
7 miesięcy urlopu miałem, to chyba wystarczy... |
_________________ Jesteś taką osobą, jaką decydujesz się być... |
|
|
|
|
kiwi
Trajkotka
|
Wysłany: Nie 06 Maj, 2012 05:55
|
|
|
Mam ogromne szczescie ze pracuje 5 dni w tygodniu,ale sobote i niedziele mam prawie zawsze wolna.W sobote przewaznie podganiam tak troche zaniedbane sprawy z tygodnia jak sprzatanie,pranie ukladanie czegos......a niedziele wykorzystuje na wyciszenie sie,czesto na poobiednia drzemke,poczytanie w spokoju czegos......ale tez teraz w maju (jak pogoda dopisuje ) to rower albo spacer po jeszcze pustej plazy,czy na popoludniowa kawke do znajomych czy rodzinki podjade.
Czas.....to jest wielki prezent......dlatego rozkoszuje sie nim,doceniam i po prostu sie ciesze ze mam wolne !!!!!!!!
Wszystko takie u mnie na "zwolnionych obrotach",taka spokojna powolnosc u mnie,dobrze mi to robi !!!!!!!
Zycze fajnej trzezwej niedzieli !!!!!!
Kiwi |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|