Zamknięty przez: yuraa Nie 04 Sie, 2013 14:47 |
Nie chce mi się już tu wchodzić. Co to znaczy? |
Autor |
Wiadomość |
Jeżu88
Towarzyski
Wiek: 36 Dołączył: 24 Sie 2011 Posty: 327 Skąd: Miasto Stołeczne
|
Wysłany: Pon 15 Lip, 2013 19:12
|
|
|
wolny napisał/a: | Jeżu88, duchowość , duchowość i jeszcze raz duchowość więcej nic nie powiem !! |
"Rozwijaj siłę ducha by w nagłym nieszczęściu mogła być tarczą dla ciebie"... Racja |
_________________ Maszeruj albo Giń. |
|
|
|
|
wolny
(banita)
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Lut 2013 Posty: 1198 Skąd: Kresy wschodnie
|
Wysłany: Pon 15 Lip, 2013 19:20
|
|
|
Jeżu88, tylko nie pomyl duchowości z religią |
_________________ Ci, którzy mnie nie rozumieją,.. uwielbiają mnie,.. a ci którzy mi urągają,.. też mnie nie rozumieją !! |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9686
|
Wysłany: Pon 15 Lip, 2013 20:21
|
|
|
Uważaj, bo mogę się dopiero wyżyć |
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
wolny
(banita)
|
Wysłany: Pon 15 Lip, 2013 20:23
|
|
|
endriu, no widzisz ,..a wszystko przez te trzeźwość.. kurnia !! jak by tak człowiek se chlapnął jednego to i byłby spokojniejszy a tak to i wybuchowy sie jakiś robi,..bo nakłado te terapeuty jakichś niestworzonych rzeczy do głowy i bądź tu człowieku spokojny jak wszystko nie tak ??!!! |
_________________ Ci, którzy mnie nie rozumieją,.. uwielbiają mnie,.. a ci którzy mi urągają,.. też mnie nie rozumieją !! |
|
|
|
|
Jędrek
Trajkotka ALKOHOLIK
|
Wysłany: Wto 16 Lip, 2013 06:29
|
|
|
wolny napisał/a: | endriu, ....i bądź tu człowieku spokojny jak wszystko nie tak ??!!! |
Pozostaje modlitwa no bo co? Pozabijać wszystkich nie dałbym rady.... opory miałem jakieś dziwne nawet przed złoszczeniem sie na ludzi.... alkohol mi dodawał odwagi
Więc zacząłem zmieniać powoli.... słuchając rad doświadczonych |
_________________ Andrzej
„Niepoczytalność: robisz w kółko to samo, a spodziewasz się zmian”
Poczytalność? Robisz w kółko to samo, kiedy zaczynasz zauważać pozytywne zmiany. |
Ostatnio zmieniony przez Jędrek Wto 16 Lip, 2013 06:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kj100pn
Towarzyski Początkujący alkoholik
|
Wysłany: Wto 16 Lip, 2013 15:13
|
|
|
smokooka napisał/a: | to takie przedłużanie agonii? brak przekonania, że się jest alkoholikiem, czy niechęć do zostawienia tego w diabły? |
Brak przekonania, ale jestem przekonany że jak bym robił jak robiłem stałbym się nim w krótce. Dochodze do tego żeby zostać abstynentem z wyboru |
|
|
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 16 Lip, 2013 15:26
|
|
|
kj100pn napisał/a: | Dochodze do tego żeby zostać abstynentem z wyboru |
a tu nagle uderzył alkoholizm, jak grom z nieba - boom |
|
|
|
|
PSG-1 [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 17 Lip, 2013 09:06
|
|
|
Nie jestem alkoholikiem, nie jestem trzeźwiejącym alkoholikiem. Jestem abstynentem.
Gdy miałem przerwę w paleniu, nie mówiłem o sobie "palacz", albo "oczyszczający się palacz". Dziś jestem palaczem papierosów, osobą niepijącą alkoholu, czyli abstynentem. |
|
|
|
|
pannamigotka
(konto nieaktywne)
Pomogła: 33 razy Wiek: 59 Dołączyła: 14 Lip 2012 Posty: 1416
|
Wysłany: Czw 18 Lip, 2013 08:59
|
|
|
PSG-1 napisał/a: | Nie jestem alkoholikiem, nie jestem trzeźwiejącym alkoholikiem. |
No to kolejny do kolekcji forumowej |
|
|
|
|
PSG-1 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 18 Lip, 2013 10:38
|
|
|
Jestem abstynentem z ponad pół rocznym stażem z zaburzeniami osobowości na podłożu emocjonalnym i duchowym. Z alkoholem miałem problemy ale to już przeszłość. |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9686
|
Wysłany: Czw 18 Lip, 2013 11:01
|
|
|
No to daj Ci Boże zdrowie. |
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
Pomógł: 133 razy Dołączył: 05 Paź 2008 Posty: 7326 Skąd: Pyrlandia
|
Wysłany: Czw 18 Lip, 2013 13:39
|
|
|
PSG-1 napisał/a: | Jestem abstynentem z ponad pół rocznym stażem z zaburzeniami osobowości na podłożu emocjonalnym i duchowym. Z alkoholem miałem problemy ale to już przeszłość. |
mógłbym i ja się temu przyznać
ale czy zawodowy kierowca może o sobie powiedzieć że nie jest kierowcą bo pół roku nie siadał za kierownicą |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
pannamigotka
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Czw 18 Lip, 2013 17:38
|
|
|
Wiedźma napisał/a: | No to daj Ci Boże zdrowie. |
Aaamen. |
|
|
|
|
wolny
(banita)
|
Wysłany: Czw 18 Lip, 2013 19:05
|
|
|
Jacek napisał/a: | ale czy zawodowy kierowca może o sobie powiedzieć że nie jest kierowcą bo pół roku nie siadał za kierownicą |
Czyli jak ktoś w młodości załóżmy był złodziejem a teraz jest profesorem fizyki molekularnej to nadal i tak jest złodziejem,.. oj... Jacek to tylko etykietki.. nigdy nie jesteśmy etykietką... czy to tak trudno pojąć ?? Czy ty jesteś tym samym Jackiem co 20 lat temu nic w tobie się nie zmieniło ani zewnętrznie ani wewnętrznie ??? , no pomyśl nie jesteśmy tym czym myślimy że jesteśmy !!
|
|
|
|
|
pannamigotka
(konto nieaktywne)
|
|
|
|
|