Zamknięty przez: Wiedźma Nie 28 Lip, 2013 19:04 |
wojna |
Autor |
Wiadomość |
wolfdariusz
(konto nieaktywne)
Wiek: 62 Dołączył: 31 Sty 2013 Posty: 175 Skąd: wolfendorf mazowsze
|
Wysłany: Nie 28 Lip, 2013 00:30
|
|
|
kurde, kto z Was miał to w ręku
?
no pytam sie kto?
bo ja moi drodzy , majuąc lat 9 miałem...trafiłem na taka skrzynke na wielkim kacku w roku '71....potem nas opisali w wieczorze wybrzeża ....nas znaczy kogos tam. bo na całe szczeście nigdy nas małolatów nie złapali.
ja tez kiedys wierzyłem , ze Gustlik rzuacł granaty mozdzierzowe przez dach i zabijał szwabów jak mrówki./......póki sam nie siadłem w t-34 na poligonie jako ruchomy cel . |
|
|
|
|
Halloween
(banita)
|
Wysłany: Nie 28 Lip, 2013 01:02
|
|
|
wolfdariusz napisał/a: | kurde, kto z Was miał to w ręku
?
no pytam sie kto?
bo ja moi drodzy , majuąc lat 9 miałem...trafiłem na taka skrzynke na wielkim kacku w roku '71....potem nas opisali w wieczorze wybrzeża ....nas znaczy kogos tam. bo na całe szczeście nigdy nas małolatów nie złapali.
ja tez kiedys wierzyłem , ze Gustlik rzuacł granaty mozdzierzowe przez dach i zabijał szwabów jak mrówki./......póki sam nie siadłem w t-34 na poligonie jako ruchomy cel . |
no jo , nawiedzony pobrał nocne pastylki i wpadł pogadać.
to dobrze wiem przynajmniej że jeszcze żyje, to miło czekać na dobrą wiadomość. nawet gdy jeszcze trzeba dalej czekać
dzięki kundelku za nauki o wojskowości będą uwzględnione, w moim temacie, doceniam głęboką wiedzę, i ufam że pobierane przez ciebie, kundelku medykamenty będą w końcu przynosiły pozytywne rezultaty |
_________________ Fröhlich leben trotzig kämpfen und mit dem Lächeln sterben. J.P.
Żyj się wesoło, walcz zawzięcie i z uśmiechem umieraj. J.P. |
|
|
|
|
Halloween
(banita)
|
Wysłany: Nie 28 Lip, 2013 01:09
|
|
|
wolfdariusz napisał/a: | nie istnieje w niemieckiej bronionawie takie cos jak panzerfaust.....to tylko wasze post komunistyczne rodem z nrd *p****
piesc pancerna jak to łaskawie nazywacie ....matołki...niczego nie przebijała....
ona to rozpuszczała od temperatury ...na odległośc skuteczną jakieś 200 metrów....i kaleczyla najczesciej nieswiadomych tego operatorów.
zamiast dostawac orgazmu na widok zelastwa moi drodzy,,,, wpierw nalezy nauczyc się musztry
dodał bym : kmioty ....co by mi pasowało przy moim wrednym charakterze.
nie cierpie egzaltowanych kmiotów !!!! |
przyjrzyj się nieszczęśniku naklejce na skrzyni i nie żadne 200 m tylko odle... a kij z tym i tak nic o tym nie wiesz ofiaro losu,
nie wiem czemu tu piszesz, ty nie masz zielonego pojęcia co gadasz
lecz się
postaraj się tu nie włazić, pewnie oberwę karteczkę, ale uważam cie za głupca, a ludzie których idioto kmiotami nazywasz , prawdopodobnie muszą na twoje leki płacić, psycholu
idź mi i nie wracaj. ale wylecz ten swój padnięty czerep. |
_________________ Fröhlich leben trotzig kämpfen und mit dem Lächeln sterben. J.P.
|
|
|
|
Halloween
(banita)
|
Wysłany: Nie 28 Lip, 2013 02:21
|
|
|
wolfdariusz napisał/a: |
w kazdym razie ja jestem po czesc i faszysta, po czesci Polakiem...a moze na odwrót.
|
wolfdariusz napisał/a: | niedlugo rocznica powstania...jestem w warszawie, to pojde na powązki.
jakoś mi to leży w pamięci. |
no ty sobie chyba jaja robisz, a jeżeli nie... to tym gorzej dla ciebie , bo pewnie psychiczny
wolfdariusz napisał/a: | kurde, kto z Was miał to w ręku
?
no pytam sie kto?
Gdynię i Kack to widziałeś tylko na mapie, i pewnie was opisali "Wieczorze wybrzeża" bo skrzynie znaleźliście, no fajnie... a reporter z gazety siedział na drzewie i robił foty.
człowieku czym oni cie futrują w tym wariatkowie.
to już graniczy z łamaniem praw człowieka, |
|
|
|
|
Halloween
(banita)
|
Wysłany: Nie 28 Lip, 2013 12:00
|
|
|
uprzejma prośba do moderacji o zamkniecie tego tematu
zmienił się w kupę gu..a i ja z pewnością nie będę tu więcej nic pisał, może go przejmie kundelek. to expert w końcu
aha właśnie kundelek nie zmienię mojego postępowania tylko z powodu czerwonego koloru, nigdzie nie jest napisane ze moja obecność na ty forum jest koniecznością. |
|
|
|
|
smokooka
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Nie 28 Lip, 2013 13:35
|
|
|
Twoja obecność na tym forum Halloween jest koniecznością i basta!
Halloween napisał/a: | nigdzie nie jest napisane ze moja obecność na ty forum jest koniecznością. |
Już jest napisane |
_________________ Nie mąć tego co przejrzyste. (by Kami)
ka |
|
|
|
|
zołza
Upierdliwiec Zołza
|
Wysłany: Nie 28 Lip, 2013 13:37
|
|
|
smokooka napisał/a: | Twoja obecność na tym forum Halloween jest koniecznością i basta! |
Ja tez sie pod tym podpisuję -bez Ciebie to nie bedzie to samo forum Hall |
|
|
|
|
Maciejka
Uzależniony od netu dawniej perełka
|
Wysłany: Nie 28 Lip, 2013 13:42
|
|
|
Ja też fajnie, ze jesteś Hall |
Ostatnio zmieniony przez Maciejka Nie 28 Lip, 2013 13:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Halloween
(banita)
|
Wysłany: Nie 28 Lip, 2013 13:52
|
|
|
wow!
to sen?
słowo dziękuje jest teraz tak mało znaczące w zestawieniu z tym co czuje.
Weekend mam uratowany , dzięki wam miłe Damy. |
|
|
|
|
|