A gdzie szacunek -ja pytam ? |
Autor |
Wiadomość |
ant69
Towarzyski ant69
|
Wysłany: Śro 31 Lip, 2013 20:22
|
|
|
Halloween napisał/a: | ee jest jeszcze jedna osoba |
|
|
|
|
|
Halloween
(banita)
|
Wysłany: Śro 31 Lip, 2013 20:25
|
|
|
ant69 napisał/a: | Halloween napisał/a: | ee jest jeszcze jedna osoba |
|
|
_________________ Fröhlich leben trotzig kämpfen und mit dem Lächeln sterben. J.P.
Żyj się wesoło, walcz zawzięcie i z uśmiechem umieraj. J.P. |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
|
Wysłany: Śro 31 Lip, 2013 22:14
|
|
|
Cytat: |
BABY !! ile go znacie ? bo ja troche dłuzej ok i teraz rozejśc sie ale migem
zostaje tylko zołza ..boze jaka ona sliczna jest |
A gdzie szacunek dla pozostałej części populacji ja pytam |
_________________ |
|
|
|
|
Maciejka
Uzależniony od netu dawniej perełka
|
Wysłany: Czw 01 Sie, 2013 04:10
|
|
|
Jras4 napisał/a: | perełka napisał/a: | to narodowy sport , tak? | czemu za wszelką cene stale chcesz komus doruwnać |
Skąd taki wniosek? |
|
|
|
|
Maciejka
|
Wysłany: Czw 01 Sie, 2013 04:13
|
|
|
zołza napisał/a: | Joasia -Perła zadała pytanie czy powinna postawic sie gdy ktoś nie chce z nia gadac bo jest kobieta...Nawet nie wiadomo było o kim mówi. ..wiec niesmak pozostaw na inne sytuacje lub weź do ust kostkę czekolady... |
Nie, ja zadałam pytanie czy mam odpowiadać chamstwem na chamstwo, jak ktoś mnie uderzy to czy powinnam mu oddać, jak ktoś robi złośliwe uwagi w celu dokopania mi to czy ja mam zrobić to samo? |
|
|
|
|
Maciejka
|
Wysłany: Czw 01 Sie, 2013 04:17
|
|
|
Przyznam rację Joasi niesmak jest i brzydko w ten sposób rozmawiać o czyimś zachowaniu za jego plecami ale tu rozmawiamy o szacunku i mam wrażenie ze i o tym jak zachować się wobec osoby, która szanuje innych do momentu różnicy zdań i rozwiazuje napiecia i konflikty w sposób agresywny. |
|
|
|
|
Halloween
(banita)
|
Wysłany: Czw 01 Sie, 2013 09:05
|
|
|
perełka napisał/a: | Przyznam rację Joasi niesmak jest i brzydko w ten sposób rozmawiać o czyimś zachowaniu za jego plecami ale tu rozmawiamy o szacunku i mam wrażenie ze i o tym jak zachować się wobec osoby, która szanuje innych do momentu różnicy zdań i rozwiazuje napiecia i konflikty w sposób agresywny. |
to ma oznaczać że osoba zbanowana czy z jakichś innych powodów nieobecna na forum staje się automatycznie tematem tabu?
Ja nie widzę nic w tym co tu napisano niesmacznego ani brzydkiego, skrytykowano w pierwszej kolejności samą awanturę, a więc i mnie.
Tylko że ja nie czuje się z tego powodu skrzywdzoną niewinnością, jak i mój oponent nie powinien się tak czuć, w każdym razie nie widzę ku temu powodów.
Zresztą samo stwierdzenie rozmawiać o czyimś zachowaniu za jego plecami
niespecjalnie trafia, on jak i każdy inny może sobie ten temat czytać, bez konieczności logowania.
Zakładam że ten pan tak właśnie robi, a więc nic nie stoi na przeszkodzie i od niego tylko zależy, czy po powrocie, wystarczy mu odwagi by się w tej sprawie wypowiedzieć.
Dostał w końcu tylko bana a nie dożywocie, w gruncie rzeczy drobiazg.
Tak więc perełka, nie zgadzamy się, nie będę wylewał krokodylich łez z powodu krytycznych wypowiedzi w stosunku do zbanowanego forumowicza (wiem, Ty też tego nie robisz).
Ale nie widzę nawet cienia powodu by czuć niesmak, czytając krytykę wobec kogoś kto niestety w danej chwili nie ma możliwości siedzieć z nosem przy monitorze i z palcami na klawiaturze.
Miłego dnia Perełka
P.S. w gruncie rzeczy ta moja pisanina bardziej tyczy się wypowiedzi Joasi. Jej również:
Miłego dnia. |
_________________ Fröhlich leben trotzig kämpfen und mit dem Lächeln sterben. J.P.
|
|
|
|
Maciejka
|
Wysłany: Czw 01 Sie, 2013 09:48
|
|
|
I tak cie lubię Hall a co do awantury to ja też się lekko wkurzyłam w swoim temacie ale chyba nie na niego a na swego ojca i na siebie. Póki co zrobiło mi sie obojętne co pisze wolf nie muszę go lubić i na odwrót. |
|
|
|
|
ant69
Towarzyski ant69
|
Wysłany: Czw 01 Sie, 2013 13:45
|
|
|
perełka, chyba kiedyś pomyliłaś się w swoim nicku... i tak zostało
miało być pałerka ??? |
|
|
|
|
Maciejka
|
Wysłany: Czw 01 Sie, 2013 14:14
|
|
|
Miało byc Małgosia bo to oznacza mój nick wbrew fantazjom innych. A niby czemu Pałerka? Wyjaśnisz? |
|
|
|
|
Halloween
(banita)
|
Wysłany: Czw 01 Sie, 2013 14:31
|
|
|
perełka napisał/a: | Miało byc Małgosia bo to oznacza mój nick wbrew fantazjom innych. A niby czemu Pałerka? Wyjaśnisz? |
bo tyle siły w Tobie, domyślam się |
|
|
|
|
Maciejka
|
Wysłany: Czw 01 Sie, 2013 14:33
|
|
|
Ciekawe, że inni widza we mnie siłę, moc a ja jakos słabo....czyżby najciemniej pod latarnią? Pewnie trzeba mocniejsze okulary sobie sprawić
a jeszcze perełka bo niektórzy tak na mnie wołają |
Ostatnio zmieniony przez Maciejka Czw 01 Sie, 2013 14:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Maciejka
|
Wysłany: Czw 01 Sie, 2013 14:34
|
|
|
Hall dziekuje |
|
|
|
|
Halloween
(banita)
|
Wysłany: Czw 01 Sie, 2013 15:32
|
|
|
perełka napisał/a: | Hall dziekuje |
Ant69 pierwszy to dostrzegł, ja tylko jako deszyfrator posłużyłem.
Ale podpisuje się pod spostrzeżeniem kolegi. |
|
|
|
|
Maciejka
|
Wysłany: Czw 01 Sie, 2013 15:38
|
|
|