Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
A potem sie dziwią
Autor Wiadomość
michał6789 
Małomówny

Wysłany: Sob 17 Sie, 2013 10:54   A potem sie dziwią

Dziś kolejny Bóg w postaci pracownika socjalu postanowił, ze nie należy mi sie dopłata.My wszyszczy w aa ponosimy konsekwencje tego ze?JESTEŚMY TRZEŻWI.Tu jest tak skonstruowany system,ze jeśli ktoś jest trzezwy zadbany i ogolony i schludnie ubrany,to od razu jest podejrzany ze może handluje narkotykami lub dorabia nielegalnie na boku.Czasem z tego powodu ,a tym bardziej obcokrajowców próbuje sie róznymi sposobami pozbyć z tego kraju.AA jest tak skonstruowane ze my ponosimy konsekwencje trzezwości dlatego że,nie umiemy kraść ,nie kombinujemy jak dorobić na boku,nie handlujemy narkotykami czy jak to modne za granicą ,nie handlujemy śmiercią i nie dorabiamy na handlu tytoniu.No bo przecież program aowski tudzież wiara jakąkolwiek kto wyznaje ,zabrania nam prowadzenia takiego trybu zycia.Ludzie w aa są czasem spychani na margines,albowiem jesteśmy pijakami i nikt tego nie zmieni.Jesteśmy TRZEZWYMI PIJAKAMI ,ale Bóg urzędnik nie interesuje sie programem aowskim i tym ze sie zmienilismy i dlatego ponosimy konsekwencje trzezwości.Dalej jeśli juz o nas ktoś wie to napweno nie dostaniemy lepszej pracy czy lepszych pieniedzy.Dalej,ograniczenia typu,zabrano mi dodatek do pokoju,nie mam studia apartamentu bo nie mam na depozyt ,zostałem ubezwłasnowolniony i bezsilny wobec systemu zwanego dyskryminacja.Dalej,kiedyś myslałęm ze jak sie pomodle to Bóg otworzy swoje serce i pieprznie w łeb urzednika by ten otworzył swe serce czy sumienie na moją lub innego aowca sytuacje.Normalnie chyba mi sie pokreciło,bo myślałem ze Bóg kosciół tudzież wiara jakąkolwiek kto wyznaje spowoduje ze wydarzy sie cud.A cudu nie było i nie bedzie bo to ludzie są bogami na ziemi.Trabie o tym od pół roku i kazdy mi mówi ze takie jest poprostu życie.Now wiec ,pozostaje dalej chodzić na mityngi udawać głupa ze jest ok,ze program i system aowski działa,a nie działa!Bo gdyby działał to pod wpływem mojego trybu życia inni powinni otworzyć serce na wołanie o pomoc innego człowieka.Ale znieczulica,wszelakiego rodzaju powoduje ze ty człowieku w aa,idziesz na mityng ,wygadasz sie co cie boli,a system i świat pozostanie bez zmian.Bo Bóg nie ma wpływu na innych ludzi ,na głód na niesprawiedliwość na brak domu dla ciebie czy na brak normalnego bezpieczeństwa finansowego.System aowski tudzież program jest tak skonstruowany ze ty ,wewnątrz krzyczysz na niesprawiedliwość tego świata,a na zewnątrz zakładasz maske ze jest ok bo jestem trzezwy i NIEPWYPADA NARZEKAĆ NA MITYNGU CZY SKŁADAĆ REKLAMACJI BO TO NIE PO BOŻEMU I NIE PO AOWSKU.Popełniłem na poczatku karygodny błąd w aa ,myślałem ze BÓG AOWSKI MA MOC I SIŁE NA ZIEMI I BEDZIE WSPIERAĆ TYCH CO DLA NIEGO PRACUJĄ,A ON POPROSTU ICH OLEWA.Krótko,BOGIEM NA ZIEMI JEST KAZDY URZĘDNIK,PAN I WŁADCA,I TO CZY BEDZIESZ MIAŁ CO JEŚĆ I GDZIE SPAĆ BEDZIE ZALEŻEĆ OD WSZECHMOCNEGO PANA URZEDNIKA.Ż zycia wziete

michał6789 
Małomówny

Wysłany: Sob 17 Sie, 2013 10:57   

Bóg nie ma mocy i siły na ziemi

Maciejka 
Uzależniony od netu
dawniej perełka

Wysłany: Sob 17 Sie, 2013 11:14   

Michał dlaczego śmiecisz w kazdym dziale? Zapewniam cię , ze my potrafimy czytać i wystarczy jeden taki temat w 1 dziale.

Jo-asia 
Upierdliwiec
miłośniczka

Wysłany: Sob 17 Sie, 2013 11:19   

michał6789 napisał/a:
wewnątrz krzyczysz na niesprawiedliwość tego świata,a na zewnątrz zakładasz maske

i tu, Ty masz problem
nie ma u Ciebie szczerości
robisz coś, wyznajesz coś...bo w zamian czegoś chcesz
przestań chcieć a dostrzeż, że już to masz
tylko tyle :bezradny:

uwierz w siebie tak pokonasz lęk :)

zołza 
Upierdliwiec
Zołza

Wysłany: Sob 17 Sie, 2013 11:30   

michał6789 napisał/a:
Bóg nie ma mocy i siły na ziemi

Zajimij sie soba...Boga w to nie mieszaj ;)

Zagubiona 
Trajkotka

Wysłany: Sob 17 Sie, 2013 11:34   

Kolejny biedny misio z postawą roszczeniową? :mysli:

Wiedźma 
Administrator

Wysłany: Sob 17 Sie, 2013 11:37   

...pewnie się szykuje do zapicia... :roll:

Michale, wstawianie tych samych tekstów w różnych miejscach forum nosi znamiona spamu.
Pozostawiłam jeden egzemplarz, pozostałe zostały usunięte.

michał6789 
Małomówny

Wysłany: Sob 17 Sie, 2013 11:57   

Nie pije alkoholu od ponad 10 lat!!!!!!!!!!!!!!!i jestem trzezwy!!!!!!!!!!!!!nie prorokuj mi bo moze sie to obrócić przeciwkop tobie,pokazuje ci obraz niesprawiedliwości na świecie i tego ze Bóg nie ma i nie bedzie miał na to wpływu.Ludzie decyduja o twojej pracy spaniu jedzeniu szkole pracy.Ludzie bogowie urzedasy ,ludzie z wielkim ego pycha i dumą .Ludzie z wielkim JA !Ja bóg zdecyduje co komu ile,kosciół?kosciół to przykrywka do zarabiania pieniedzy ,msza?celebracja,procesja?obrzęd/Bóg nic nie może na ziemi.Póki masz ciepły kąt u mamusi podnosisz....... ,kiedy bedziesz sam odpowiedzialny za swoje życie ,zadzwoń do mnie to ci przypomne.http://www.youtube.com/watch?v=bN4ti7ELHrw

michał6789 
Małomówny

Wysłany: Sob 17 Sie, 2013 11:59   

żyje w obcym kraju bo w polsce panowie urzedasy i menagerowie,nie lubia tych co pracowali za granicą i dyskryminuja ich!!!!!BOGOWIE U WŁADZY

michał6789 
Małomówny

Wysłany: Sob 17 Sie, 2013 12:01   

NIE MÓW MI DZIECKO ZE MAM POSTAWE ROSZCZENIOWĄ ,BO MAM NA JEDZENIE I OPŁATY ,BRAK NA DOM AUTO I APARTAMENTY KTÓRE POWODUJA WIELKIE EGO,DZIECIŃSTWO?????????????/JA WIEM CO TO DDA

michał6789 
Małomówny

Wysłany: Sob 17 Sie, 2013 12:02   

DDA NIE LUBI ALKOHOLIKÓW?A KTO POWIEDZIAŁ ZE DDA NIE ZOSTANIE ALKOHOLIKIEM?WSZYSZCZY JESTEŚMY JEDNO,POKRZYWDZENI PRZEZ LOS BOGA I KOŚCIÓŁ I WATYKAN

michał6789 
Małomówny

Wysłany: Sob 17 Sie, 2013 12:05   

ZAJMUJE SIE SOBĄ,TRWAM W TRZEZWOŚCI I JEM ZUPKI CHIŃSKIE BY BYŁO NA OPŁATY I POKÓJ,DWA NA 3 ,ZA 1200 MIESIĘCZNIE,A LANLORD SIE BOGACI I MA WD.... BOGA

Maciejka 
Uzależniony od netu
dawniej perełka

Po co przyszedłeś poużalać się na Boga? Może z duchownym bys pogadał o tym co może Bóg a co należy do nas jako ludzi .....

szymon 
Uzależniony od netu

Michał :) spokojnie...
napisz jakiś przykład a na pewno coś zaradzimy razem
bo taka *pie**al* na cały świat to wiesz...
co konkretnie się stało?

michał6789 
Małomówny

Wysłany: Sob 17 Sie, 2013 12:07   

ADMINISTRATOR WIEDZMA POSŁUCHAJ,ZYJE TU OD 6 LAT W TYM KRAJU I MÓJ POST NIE JEST POWODEM DO ZAPICIA,DALEJ,NIC NA TYM ŚWIECIE NIE JEST TEGO WART BYM WRÓCIŁ DO PICIA,NIE PROROKUJ MI!BO LOS PŁATA FIGLE ,

Odpowiedz do tematu