Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Klara
Wto 30 Lip, 2013 15:32
Pogaduchy z Anną.
Autor Wiadomość
Klara 
Uzależniony od Dekadencji

Wysłany: Czw 22 Sie, 2013 13:18   

Aniu, myśl pozytywnie!
Proszę!!!! :pocieszacz: :pocieszacz: :pocieszacz:

Anna B 
Towarzyski
wolna

Wysłany: Pią 30 Sie, 2013 14:10   

Klarciu witaj :> :> :>
Z tym moim pozytywnym myśleniem to było tak przez rok regularnie chodziłam na badania brałam leki pilnowałam sie żeby nie przebywać w środowisku o zwiększonym ryzyku bakteriologicznym i takie tam pierdu pierdu .Ale doszłam do wniosku po wizycie u mojego terapka że w tym wszystkim to nie było mnie ja byłam obok.Wszyscy mieli problemy to ja sur rzucałam wszystko i leciałam na pomoc bo bez mała beze mnie to wszyscy pewnie by umarli :zmeczony: I dopiero jak na forum zobaczyłam ze mnie w tym wszystkim to w ogóle nie ma coś się zadziało .Mój Pan rak miał ode mnie samej przyzwolenie co by sobie po mnie polatać zeżreć płucko co zostało i tak właśnie się stało.Teraz już od jakiegoś momentu robię tak najpierw ja i tylko ja moje potrzeby wymagania zachcianki to najważniejsze a potem cała reszta wedle hierarchii a zdarzyło się już i tak że powiedziałam nie .Nawet lekką drakę wywołałam ale nic mnie to nie obchodzi cg45g :kciuki:

Klara 
Uzależniony od Dekadencji

Wysłany: Pią 30 Sie, 2013 14:23   

No, nareszcie jesteś :buziak:
Widziałam Ciebie kilka razy, ale nie miałam odwagi odezwać się, bo nie wiedziałam, czy masz ochotę na rozmowy.
Masz rację! TY JESTEŚ NAJWAŻNIEJSZA, a poza tym to, co się tam przeniosło na drugie płuco, zabłąkało się przez pomyłkę.
Pewnie da się przegonić i nie będzie śladu.
Nie przejmuj się niczyimi pretensjami. Zaczną Ciebie szanować i pytać o zgodę na wkroczenie w Twoje terytorium, gdy się okaże, że Twoje granice są niezmienne.
Trzymaj się Aniu :buziak:

Anna B 
Towarzyski
wolna

Wysłany: Sob 14 Wrz, 2013 11:22   

Smoku kochany co Ci doktory orzekły??
Martwię się o Ciebie i myślę o Twoim zabiegu coś ustalili mądrzejsi :mysli: :mysli: :mysli: ??

smokooka 
Uzależniony od netu

Wysłany: Sob 14 Wrz, 2013 11:25   

Anula, 8 października mnie potnie najlepszy na świecie chirurg onkolog, obmacał mnie profesjonalnie, dał skierowania na badania, umówił się ze mną, o i powiedział że to co mi odrasta to już chyba prawdziwe włosy :rotfl:

Anna B 
Towarzyski
wolna

Wysłany: Sob 14 Wrz, 2013 11:34   

To do fryzjera idziemy?????? no dobrze jeśli tak trzeba to niech tak będzie a ja kochana moja a mrówie NIE wszem i wobec alkoholowi szczególnie jak z parteru pijaki mnie zaczepiają co by im pomóc to mówię GŁOŚNO I WYRAŹNIE wynocha ode mnie bo śmierdzicie a ja sobie tego nie życzę i już.Wiesz jak jest wesoło najpierw patrzyli jak na jakąś nawiedzona i tak mnie nazwali czarownica a ja im tylko przytaknęłam tak jestem wiedźmą :gdera: :gdera: a teraz jaz mnie omijają na odległość.Hi hi jakie to było proste no..... g45g21 g45g21 :serce: :mama: To ja dla Ciebie a gdzie wyjmie Ci to popsute co na obiad dla opijusów obrzydliwych doktor weźmie ?? :hurra: chodzi mi o szpital :tia:

Anna B 
Towarzyski
wolna

Wysłany: Sob 14 Wrz, 2013 11:35   

Kurcze moja pralka odmawia współpracy no po prostu chyba ja trzepnę odpowiedni no :[ :[ :[

smokooka 
Uzależniony od netu

Wysłany: Sob 14 Wrz, 2013 11:42   

Na Fieldorfa mi wyjmie, zapekluje wsadzi do słoika i będzie z głowy :)

Anna B 
Towarzyski
wolna

Wysłany: Sob 14 Wrz, 2013 11:55   

To tam gdzie moja mamcia była operowana :brawo: pełen komfort to jest super oddział naprawdę i trzymają tylko tyle ile potrzeba i ani dnia więcej pełen profesjonalizm i oddanie pacjentowi od personelu wyższego do personelu średniego moja mama była naprawdę zadowolona a ja że te szpitale na warszawce zwiedziłam dobrowolnie to naprawdę byłam zachwycona jeśli tak można powiedzieć :) Dobra szoruje jakiś obiadek uformować bo potem mam i zaproszenie na kolację taka niam niam............................... ergrg4 :manicure: i trzeba sie na bóstwo zrobić :aniol:

smokooka 
Uzależniony od netu

Wysłany: Sob 14 Wrz, 2013 12:03   

Fiu fiu :chmurka: kolacyjka romantyczna no, no :okok:

Anna B 
Towarzyski
wolna

Wysłany: Wto 29 Paź, 2013 09:37   

Smoku rzecz ma się tak Wchodzisz na stronę Familijny Poznań i szukasz odnośnika nasze placówki wybierasz miasto Warszawa i w Wesołej na Armii Krajowej 39 jest punkt przedszkolny i wszystkiego się dowiesz Koszt naprawdę nie wielki a dziecko może chodzić do 5 godzin dziennie albo rano od 8 do 13 albo po południu od 13 do 18 i na początku wpisowe 100 zł czyli wyprawka dla przedszkolaka 10 zł środki czystości a potem jeśli zjada posiłek to za obiad 6,50 zł i w zależności ile dni jest a podwieczorek czy śniadanie 2.5 zł a możesz dać i swoje nie ma z tym problemu .Miesięcznie bez jedzenia tylko 10 zł na środki czystości. Telefon znajdziesz na stronie a nazywa się Wesoła pszczółka II :buzki:

Odpowiedz do tematu